IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 3,12

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Имаш+ от мен щото е така за 90% от хората във форума. За да изкарат 1000 лева всичко биха продали, но останалите 10% няма да си направят труда и платформите да си отворят за да излъжат някой, щото вече са на съвсем друго ниво. Те се стремят по- скоро да казват и напълно безплатно да предадат опита си. Това е в природата на всеки успял човек и той има нужда да го направи. Просто трябва да слушаме. Те сами ще си кажат
      Ако сам не си си изградил печаливша стратегия която да работи както в подем така и във спад никой не може да ти помогне еле па форумни корифей

Какъв е смисълът да слушаш хора дето бият тупана само като са напред и си траят като бити членки като са на загуба?

От хората които визираш можеш да чуеш по някой готин лаф да ти оправят настроението, но не е и да търгуваш успешно дългосрочно

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

То кога купуват всички бият тупана после са малко по тихи при продаването

чак кога се срине някоя акция почват да обясняват как те много отдавна са се оттървали от нея
        Имаш+ от мен щото е така за 90% от хората във форума. За да изкарат 1000 лева всичко биха продали, но останалите 10% няма да си направят труда и платформите да си отворят за да излъжат някой, щото вече са на съвсем друго ниво. Те се стремят по- скоро да казват и напълно безплатно да предадат опита си. Това е в природата на всеки успял човек и той има нужда да го направи. Просто трябва да слушаме. Те сами ще си кажат
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Не вярвам. Скоти не е играч на дребно мисля - не го познавам,но не мисля че ще хвали акция докато продава. Верно че е груб понякога, то перфектни няма нали? Едно е сигурно за мен
          Инта, Тони, Zdravko, Скоти, Груича и още 7-8 от форума ама няма да кажа кои са си казват какво им е на сърце и ПЪРВО ОБЯВЯВАТ - после купуват. И аз така правя защото не мисля че нашите форумни мнения оказват каквато и да било причина за дългосрочна промяна в цената на акция. Краткосрочно Да - сигурен съм че всички четат.
          То кога купуват всички бият тупана после са малко по тихи при продаването

чак кога се срине някоя акция почват да обясняват как те много отдавна са се оттървали от нея

Коментар

Скоти май е хвърлил картоните тука. Гледам че вече се не хвърля като за дузпа

Сега се напиня в другите теми

Не вярвам. Скоти не е играч на дребно мисля - не го познавам,но не мисля че ще хвали акция докато продава. Верно че е груб понякога, то перфектни няма нали? Едно е сигурно за мен
            Инта, Тони, Zdravko, Скоти, Груича и още 7-8 от форума ама няма да кажа кои са си казват какво им е на сърце и ПЪРВО ОБЯВЯВАТ - после купуват. И аз така правя защото не мисля че нашите форумни мнения оказват каквато и да било причина за дългосрочна промяна в цената на акция. Краткосрочно Да - сигурен съм че всички четат.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Последното им съобщение беше доста пестеливо затова взъникнаха и леки недоразумения.При рунд серия А мисля, че вече нещата ще добият по-ясна представа. И откъм цена и откъм акционерна структура.
              Благодаря за отговора, но тогава вече ще е късно мисля. Имам в предвид че акцията може рязко да промени цената си. Не бях на борсата по времето на Еларг но мисля че е много възможно някой да изсипе, след което цената да се промени значително ( надявам се нагоре и то ако нещата се развиват добре за компанията) след което ликвидността да изчезне напълно защото при преминаване от Сафе към акции, акциите остават нетъргуеми за нашета борса. Би трябвало да останат само дългосрочните инвеститори които могат да чакат няколко години докато спекулантите биха излезнали. Така си мисля Аз.

Коментар

Къде си Скоти
                Като гледам последните 10 дни само аз си купувам и още няколко човека от нашия отбор на биковете явно помагат с по няколко стотин бройки . Ако излезнат добри новини след няколко месеца продавача ще ни ги продава все по- скъпо. Сега поне се е навил.
                ​​​​
                Скоти май е хвърлил картоните тука. Гледам че вече се не хвърля като за дузпа

Сега се напиня в другите теми

Коментар

• Къде си Скоти
                  Като гледам последните 10 дни само аз си купувам и още няколко човека от нашия отбор на биковете явно помагат с по няколко стотин бройки . Ако излезнат добри новини след няколко месеца продавача ще ни ги продава все по- скъпо. Сега поне се е навил.
                  ​​​​

Коментар

• Който има Фейсбук да чете порения пиар
                    https://m.facebook.com/story.php?sto...00054226910682

Коментар

• Сега четох в икономист за украинската spaitech.net работят си хората

Коментар

Аз щото съм тъп да питам. Как точно се правят оценки на подобни компании ? Ето:

https://www.investor.bg/a/524-indust...stvoto-v-sasht

Компанията е набрала 230 милиона и я оценяват за 2.2 млрд - почти 10 пъти отгоре.
                        При нас до тук 40 милки. Това означава ли че при евентуален рунд серия А трябва да се следят набраните средства и да се умножи по 10 да речем или по 5?
                        В статията чета че искали десетократно да увеличат производството.
                        Компанията е Skydio.
                        Последното им съобщение беше доста пестеливо затова взъникнаха и леки недоразумения.При рунд серия А мисля, че вече нещата ще добият по-ясна представа. И откъм цена и откъм акционерна структура.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Аз щото съм тъп да питам. Как точно се правят оценки на подобни компании ? Ето:

https://www.investor.bg/a/524-indust...stvoto-v-sasht

Компанията е набрала 230 милиона и я оценяват за 2.2 млрд - почти 10 пъти отгоре.
                          При нас до тук 40 милки. Това означава ли че при евентуален рунд серия А трябва да се следят набраните средства и да се умножи по 10 да речем или по 5?
                          В статията чета че искали десетократно да увеличат производството.
                          Компанията е Skydio.
                          Last edited by MrSi; 28.02.2023, 06:50.

Коментар

• Fieldfisher е Топ 20 на Times Law Firm, високо оценена фирма в класацията на European Financial Times Innovative Lawyers и многократно е номинирана за награди в области, включително разрешаване на спорове, M&A и IP. Много от нашите адвокати са признати от правните справочници като водещи професионалисти в своите области на специализация и ние сме на първо място в редица наши ключови практически области.
                            The funding will allow the pioneering cargo drone airline to launch Europe’s first middle-mile drone deliveries and cements a strategic partnership with UAE fund, SDF.

Коментар

Доставките за тези малки общности и в момента се правят с малки евтини самолети с по един пилот и покупката на дрон за една торба пари едва ли скоро ще бъде избита от разликата в заплатите на пилота на самолета и управляващият дрона

Също така към тези малки общности пътуват и хора които не могат да бъдат возени с този дрон

Ето какво предлага Cessna в този диапазон

Cessna TTx
                              Цена: 733 950 долара
                              Продава се от: март 2013 г.
                              С едно зареждане изминава: 1 250 мили
                              Има най-високата поддържана скорост от всички самолети с един двигател – 434 км/час. Побира 4 души.

По интересното е че от този модел те са продали невероятните 300 броя за 10г което много ясно показва какъв е потенциала на тази ниша

Да не говорим че Китайците вече имат работещи модели и ще ги бият и на време на доставка и на цена

И преди го писах тази компания има шанс само ако почне да прави военни дронове и забрави тия щуротии с доставките

Ако се насочат към военна техника ще имат предимството че дори и китайците да имат по хубав и по евтин дрон ЕС ще купува от тях въпреки всичко

Не съм запознат, но вероятно има разлика в пистите. А пък цивилната употреба не пречи на военната. Характеристиките на това самолетче изглежда не са напълно ясни. Може да е имало секретен полет и някои тт-данни да се прикриват. Не можем да сме сигурни какво се случва. Борсовата игра си е преди всичко информация. Кесим си във форума и блеем за новинка. Забавна дейност. Аз затова не задълбавам на едно място. Не съм особено информиран, затова.

Коментар

• Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнение
                                Като гледам развитието на нивата на автономност, Задкормилното устройство, особено в частта с товарните превози и такси услугите, ще е история до няколко години в технологично развитите страни. В технологично недоразвитите, но с пътища, ще си го караме с пушещи кюмбета, докато не ги забранят. А останалите без пътища, компактни субполярни общности с безкрайна нощ и кофти интернет, ще очакват с нетърпение дрон на синтетично гориво да им направи сейм дей деливъри, разчистили грижливо малката си заснежена писта. Може пък и да има смисъл цялото упражнение.
                                Доставките за тези малки общности и в момента се правят с малки евтини самолети с по един пилот и покупката на дрон за една торба пари едва ли скоро ще бъде избита от разликата в заплатите на пилота на самолета и управляващият дрона

Също така към тези малки общности пътуват и хора които не могат да бъдат возени с този дрон

Ето какво предлага Cessna в този диапазон

Cessna TTx
                                Цена: 733 950 долара
                                Продава се от: март 2013 г.
                                С едно зареждане изминава: 1 250 мили
                                Има най-високата поддържана скорост от всички самолети с един двигател – 434 км/час. Побира 4 души.

По интересното е че от този модел те са продали невероятните 300 броя за 10г което много ясно показва какъв е потенциала на тази ниша

Да не говорим че Китайците вече имат работещи модели и ще ги бият и на време на доставка и на цена

И преди го писах тази компания има шанс само ако почне да прави военни дронове и забрави тия щуротии с доставките

Ако се насочат към военна техника ще имат предимството че дори и китайците да имат по хубав и по евтин дрон ЕС ще купува от тях въпреки всичко

Коментар

Working...
                                X