Да, пазарните трябва да са с приоритет.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Аз залагам на 2,67 презапис !
Други прогнози ще има ли? -ДА НЕ СЕ ВЗЕМА ЗА препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Аз залагам на 2,67 презапис !
Други прогнози ще има ли? -ДА НЕ СЕ ВЗЕМА ЗА препоръка!!!Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеДа вдигнем самолета....пардон, дрона
Други прогнози ще има ли? -ДА НЕ СЕ ВЗЕМА ЗА препоръка!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
Аз съм ИПО-шаран и, признавам си, кълва на всякакви ИПО-кукички, но, за жалост, на тази не са ни закачили почти нищо.
Документът за допускане е пълен с обяснения за финансови инструменти и юридически регистрации на всевъзможни дружества по света, въпреки че до сега няма реализиран дори и пробен опит с прословутият "Черен лебед", от който да е видно, че Дронамикс действително разполага с технология, способна да пренася 350 кг товари дори и на по-кратки дистанции.
От цялата налична информация остава впечатлението, че двамата братя са по-големи специалисти в усвояването на всевъзможни финансирания, отколкото в създаването на работеща технология за пренос на товари с дрон. Преди няколко месеца излезе информацията, че Дронамикс ще стартира транспортна линия между 3 немски летища, но така и все още няма реални полети. Сега пък щели да стартират с полети от Малта. Защо вместо да регистрират толкова дъщерни дружества по цял свят, просто не започнат с транспорт по една линия?
Доколкото разбирам, май основната цел е не толкова стартиране на реални превози, а най-вече листване на Дронамикс Глобал на световна борса, за да се постигне голяма капитализация на въпросното дружество.
Коментар
-
Колеги балонизатори, подгрявате ли вече маторите!
Не сте забравили, че днес е сакралната дата нали?
- Напомням ви, да не забравите да си пуснете офертите!
Хайде успешно ИПО пожелавам!
Да направите голям оборот на бфб, в което пък да призная- държа артии!Last edited by Балониада; 02.12.2021, 11:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеКак мислите.Ще има ли интерес утре.
Документът за допускане е пълен с обяснения за финансови инструменти и юридически регистрации на всевъзможни дружества по света, въпреки че до сега няма реализиран дори и пробен опит с прословутият "Черен лебед", от който да е видно, че Дронамикс действително разполага с технология, способна да пренася 350 кг товари дори и на по-кратки дистанции.
От цялата налична информация остава впечатлението, че двамата братя са по-големи специалисти в усвояването на всевъзможни финансирания, отколкото в създаването на работеща технология за пренос на товари с дрон. Преди няколко месеца излезе информацията, че Дронамикс ще стартира транспортна линия между 3 немски летища, но така и все още няма реални полети. Сега пък щели да стартират с полети от Малта. Защо вместо да регистрират толкова дъщерни дружества по цял свят, просто не започнат с транспорт по една линия?
Доколкото разбирам, май основната цел е не толкова стартиране на реални превози, а най-вече листване на Дронамикс Глобал на световна борса, за да се постигне голяма капитализация на въпросното дружество.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеКак мислите.Ще има ли интерес утре.
- 1 like
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар