IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Смарт Органик АД (SO)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Ако трябва съвсем да уточним - единствено обещаното е, че Яни Драгов няма да продава 95% от акциите си /за колко време - не става ясно/
    От останалите 5% казаха, че към 1% ще дадат на мениджмънта, но никой не е обещавал, че въпросните 1% и останалите 4% няма да бъдат продавани, което означава, че може част или всичките да бъдат продавани по всяко едно време.
    Абе нека да продава човека, като има кой да ги купува - да им продава.
    Мен ме устройва да въртят оборота колко си щат - имам акции от БФБ

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение

Ако трябва съвсем да уточним - единствено обещаното е, че Яни Драгов няма да продава 95% от акциите си /за колко време - не става ясно/
      От останалите 5% казаха, че към 1% ще дадат на мениджмънта, но никой не е обещавал, че въпросните 1% и останалите 4% няма да бъдат продавани, което означава, че може част или всичките да бъдат продавани по всяко едно време.
      Днес в бюлетина на ПФБК бе посочено - 2 г. няма да се продават акциите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
        Я само да уточним - Яни Драгов и служителите няма да продават акции 2 години.

Коментар

• Докато г-н Мартинов не влезе в управителния съвет, не купувам!

Коментар

• Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение

Същите ги пишехте при градус. Ама съвсем същите ...

Къде са пилетата, къде е доходността -4.7% от началото на годината. Честито на печелившите... Последното ми мнение при Градус... Остани си със здраве

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Не мога да разбера защо ни подкокоросваш да купим - нали ако не се запълнят 310 000 хил.бройки ще вземеш на 15,30 лв,а не на 18,90 лв ако всички се включим?

Не съм много запознат ама вчера надникнах в ТР и там пишеше ,че преди месец акционерите на Смарт Органик са само двама - мажо и 1 негова фирма.

Мажо кога ще ги дава/продава тези 5 % на работниците си - след излизането на борсата или преди това?
              Пуснал е офертата на пазарна още вчера и създава интерес за да излезе на втория ден след ипо-то
              Не е препоръка

Коментар

Тя годината свършва, тъй че оценката трябва да се прави на база 2021 г. Има си прогноза, тъй че смятай - p/r - 16-20, при Градус май беше 33 (по спомен). Иначе - гледам, че днес имаше опашка в Карол, пък не знам...
                Същите ги пишехте при градус. Ама съвсем същите ...
                Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

И кой ще купува на тази оценка?
                  Тя годината свършва, тъй че оценката трябва да се прави на база 2021 г. Има си прогноза, тъй че смятай - p/r - 16-20, при Градус май беше 33 (по спомен). Иначе - гледам, че днес имаше опашка в Карол, пък не знам...

Коментар

Аз доходността от Алтерко съм си я направил.
                    Сега следва СО. Я само да уточним - Яни Драгов и служителите няма да продават акции 2 години. Накъде ли ще потегли цената?
                    Въпросът тук е дали ще се доредите, колеги, а не с колко ще скочи...
                    И кой ще купува на тази оценка?

Коментар

Сега следва СО. Я само да уточним - Яни Драгов и служителите няма да продават акции 2 години. Накъде ли ще потегли цената?
                      Не мога да разбера защо ни подкокоросваш да купим - нали ако не се запълнят 310 000 хил.бройки ще вземеш на 15,30 лв,а не на 18,90 лв ако всички се включим?

Не съм много запознат ама вчера надникнах в ТР и там пишеше ,че преди месец акционерите на Смарт Органик са само двама - мажо и 1 негова фирма.

Мажо кога ще ги дава/продава тези 5 % на работниците си - след излизането на борсата или преди това?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

И ти за без никакви особени перспективи в тоя балониран шит излезе от Алтерко.??? Хелл
                        Голяма грешка, човек, Но човек се учи от грешките. може да ти провърви поне в наученото

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение

Освен контактите, позитивното е, че широчината на гамата от предлаганите продукти в Германия ще се разшири - придобиваната компания била много успешна в суперхраните. За един търговец винаги е предимство, ако може да си осигури продуктите от дадена категория от по-малък брой доставчици, вместо да се договаря с множество малки такива.

Но да не се заблуждаваме, че морето е до колене. Там където има потенциал, има и голяма конкуренция, особено пък за пазар като германския. Рискове определено не липсват.
                          Говориш на обикновени спекуланти които влизат хазартно на всяко ипо с идея купувам сега, продавам след половинм месец за 30%. Това е матряла. Кой ще ти седи да чака широчината на гамата ...
                          Не е препоръка

Коментар

Най-важното от сделката с Германия е че Смарт Органик ще използва изградените контакти на немската компания, за да предложи и останалите си продукти. Потенциалът е огромен, може би и затова цената е такава.

Да, наистина предпочитам да е 15.30, но не зависи от мен.

Иначе съм решил - пазарна поръчка и това е.
                            Освен контактите, позитивното е, че широчината на гамата от предлаганите продукти в Германия ще се разшири - придобиваната компания била много успешна в суперхраните. За един търговец винаги е предимство, ако може да си осигури продуктите от дадена категория от по-малък брой доставчици, вместо да се договаря с множество малки такива.

Но да не се заблуждаваме, че морето е до колене. Там където има потенциал, има и голяма конкуренция, особено пък за пазар като германския. Рискове определено не липсват.

Коментар

Да видим... Освен това - ще изнесат производството им в България и хей печалба - здравей
                              Чие производство бре Той случая е като ония с електромобилите, дето са в технически фалит и прекупени после - две производства, по-малки

Коментар

Най-важното от сделката с Германия е че Смарт Органик ще използва изградените контакти на немската компания, за да предложи и останалите си продукти. Потенциалът е огромен, може би и затова цената е такава.

Да, наистина предпочитам да е 15.30, но не зависи от мен.

Иначе съм решил - пазарна поръчка и това е.
                                И ти за без никакви особени перспективи в тоя балониран шит излезе от Алтерко.??? Хелл
                                Голяма грешка, човек, Но човек се учи от грешките. може да ти провърви поне в наученото

Коментар

Working...
                                X