IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    Този Мажо ми изглежда да е също толкова симпатичен, колкото другите двама, дето ги видях на бързо на видео
    Обаче последното изречение в интервюто леко ме накара за се замисля:

Как са разпределени задачите в екипа ви?
    - Търговският ни отдел е фокусиран изцяло върху продажбите. Отделно имаме специалист, който се занимава с дигитален маркетинг. Разбира се, имаме финансов анализатор, който следи постоянно новостите на пазара и прави всички финансови анализи в компанията. И не на последно място, имаме екип от експерти, т.нар. хакери, които тестват и проверяват системите. Те най-често са експерти в някаква конкретна област - проверка на сигурността на мрежи, на Android приложения, на уеб приложения. На мен например най-голямата ми страст е социалното инженерство. Но всяка една от тези дейности по проверка изисква различен набор от знания. На софтуера аз съм архитектът, но имаме product owner, който се грижи за всички дейности по разработката и организирането на функционалностите на продукта.

В какъв контекст "product owner"?
    SCRUM? Вътрешен Меринджей? Друго?
    Last edited by mag-inv; 28.05.2022, 11:35.

Коментар

• https://www.capital.bg/biznes/predpr...or_na_socyber/

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Да малко по-късно активираха функцията запис, но не мисля че е изпуснато нещо съществено
        При Биодит се очертава увеличение на капитала или облигации, или и двете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Мерси Тони, но сякаш не започва от началото на срещата клипа...
          Да малко по-късно активираха функцията запис, но не мисля че е изпуснато нещо съществено

Коментар

• Мерси Тони, но сякаш не започва от началото на срещата клипа...

Коментар

•  

Коментар

• Верно никой няма да им даде и една ст. за тези шитове. Сега налели 300К лв. нейде си. При сегашните заплати в сектора тези кинти ще стигнат за малък екип от 10 души за има няма 3 месеца и после ...
                Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията

Коментар

• Все още не

Коментар

• Здравейте,има ли линк за запис от срещата в петък ? Благодаря предварително !
                    мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Българската компания за киберсигурност SoCyber е получила 150 хил. евро първоначално финансиране от фонда ИмВенчър II за да развие собствения си продукт Kikimora

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Не искам да влизаме в полемика стил откровено тролене, но кредитите са за тия, които нямат капитал и не могат да привлекат такъв.
                        То няма полемика въобще, банките не отпускат пари срещу откровени глупости и празни обещания Оубаче един нерегулиран сегмент на края на една КапалЪ ЧаршЪ накрай света е идеален за това

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Те са БИЙМ балони, което е много по-зле. Затова са тук, никоя банка не би им отпуснала кредит.
                          Не искам да влизаме в полемика стил откровено тролене, но кредитите са за тия, които нямат капитал и не могат да привлекат такъв.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Те са БИЙМ балони, което е много по-зле. Затова са тук, никоя банка не би им отпуснала кредит.

Коментар

• В моменти като настоящия високотехнологичните компании са под натиск. Всички се сещат, че без храна, вода, светло и топло не се живее лесно и в трудни времена хай-тек сектора спира да е звездата, която огрява борсите и привлича капитали като магнит. Това не означава, че в този момент трябва да се продаде и избяга в сигурен кеш или там накъдето стадото е тръгнало. След спадове идват ръстове и съм убеден, че компаниите, в които инвестират Импулс не само ще оцелеят, а ще се развият след края на заформящата се криза, където дългът ще е бреме,а набраният капитал мазнинки благодарение на които ще се премине през трудните времена.

Когато пари има и всичко е наред хай-тек сектора концентрира много капитал и е все по-трудно да се вземе читав дял на добра цена. Така са се и се формират балони, но истината идва, когато музиката спре. Който разчита на дълг и постоянни ръстове бива шамаросан, а който си е написал домашното като контрол на риска оцелява и заема по-добра позиция за следващото яху.

Импулсът и компаните в които участва не са кредитни балони и не мисля, че задаващата се криза ще ги събори. Да сигурно ще друса, но после ще имат преднина.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                                В “очакване на Годо” , май спряха да продават сладурите и сме нагоре.... тънката ми прогноза за понеделник е да минем над 1.10 трайно!
                                Завалията, ще отбележиш само 40% дебела загуба а Затова и за сламка си готов да се ловиш сега.

Коментар

Working...
                                X