IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Виж сега Груец, моето мнение е, че ако беше 5 пъти презаписването каквото си очаквал тогава щеше да е много по притеснително ! Защото помним и такива времена когато всичко се презаписваше с много, а тогава нещата не завършиха добре ! На борсата мисля, че влизат умните пари, а не парите на хората с депозити !
    Чеки ся, хората, дето са успели да направят едни депозити по 200-300-500К не са ли умни? Че взех да се обърквам нещо за успешност и умност И кво му беше на купонът 2005-2007 - дори и касиерките в банките участваха в ИПО-то с ясната цел, че ще продадат в първия ден на търговия с 40-50-150% печалба. И тя си беше гарантирана тази печалба - връткаш си синджирчето и, как беше, парите ти работят за теб Или онова - колко спечели, докато караш по цариградксо - малиии, кви времена.

И не, точно пък тогава беше якото и точно тогава са разбра кои са умни и кои просто алчни - е, някои са пофалиргали в онези времена. Аз излязох почти на върха (е, не точно, но преди голямото мяу). Но иначе наистина ти стискам палци и да почерпиш за първия милион, и да ти върви в тази компания. Нямам мнение за нея, но искрено им желая успех и ще следя с много голям интерес какво ще се случи.

Здраве и североизточни посоки желая
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, жалко, значи чакам скоро да ме уведомиш
      Иначе, колко да е браво - презаписване с мизерните 50%, това ако е "мега успешно IPO на пазара за растеж на малки и средни компании beam" (цитирам БФБ в тяхното неграмотно написано прессъобшение)? Аз очаквах поне 5 пъти презаписване с това надъхване, а то поръчки за 9 милиона - ужас. И това при нулеви лихви по депозитите...
      Виж сега Груец, моето мнение е, че ако беше 5 пъти презаписването каквото си очаквал тогава щеше да е много по притеснително ! Защото помним и такива времена когато всичко се презаписваше с много, а тогава нещата не завършиха добре ! На борсата мисля, че влизат умните пари, а не парите на хората с депозити !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Само да кажа за твое вътрешно успокоение, че още не съм милионер, но когато стана обещавам да те уведомя!

Браво за успеха на емисията ! Очакваше се да бъде така !
        Е, жалко, значи чакам скоро да ме уведомиш
        Иначе, колко да е браво - презаписване с мизерните 50%, това ако е "мега успешно IPO на пазара за растеж на малки и средни компании beam" (цитирам БФБ в тяхното неграмотно написано прессъобшение)? Аз очаквах поне 5 пъти презаписване с това надъхване, а то поръчки за 9 милиона - ужас. И това при нулеви лихви по депозитите...
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Е, не всички са милионери като теб и фортиса 10000 са си целия капитал за много народ или поне половината от него, та някои ще спекулиат с 20-30-50% от капитала си. Та затова гледам с интерес - дано да е успешно и да повлече крак, ще е от полза за всички ни (макар аз да излизам от БФБ, но пък жената и децата имат акции в брефчето, та не ми е все тая за клетата ни борсичка). Успех с влизането (в което не се съмнявам) и още повече с реализирането на профит тук.
          Само да кажа за твое вътрешно успокоение, че още не съм милионер, но когато стана обещавам да те уведомя!

Браво за успеха на емисията ! Очакваше се да бъде така !

Коментар

• Хубавото за купилите е, че тези допълнителни 10 стотинки, които се плащат над номиналната стойност, много бързо ще се избият, когато изтече информация за развитието на ИмВенчър фондовете за първото полугодие. Днес стана ясно какви са резултатите за първото тримесечие и аз лично съм много доволен от резултата. Очаквам към полугодието още по-впечатляващ резултат.

Коментар

• Браво на екипа за успешното ИПО и с пожелания за нови успехи!
              Страхотна новина за БФБ е че добрите идеи и качествените хора намират достатъчно капитал!

Коментар

• Завалиите
                Колко силно е вкоренен хазарта в душата българска хахахахаха!

Коментар

• 1,5 пъти

Коментар

• 519 сделки преброих
                    Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Успяхме, с малко, но от сърце!

Коментар

• БРАВО..КУПИХМЕ..

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                          То че тръгна- та замина, ама втората си ми стои подадена 10,10,03сек.
                          неуваженааааааааааа
                          И при мен втората пазарна поръчка за над 10 000 броя пусната в 10,11,04сек. изобщо не е изпълнена.

Коментар

• Поздравления за успеха на емисията! За мен този успех се дължи 100% на доверието и уважението към екипа. Пожелавам на всички това доверие, градено с десетилетия, да не бъде продадено заради изгоди.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                              То че тръгна- та замина, ама втората си ми стои подадена 10,10,03сек.
                              неуваженааааааааааа

Със закъснение , но сега минаа!

Коментар

• сега да видим с колко е презаписано
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X