И при мен.Явно ще има презаписване.Да видим колко е.Успехи ,отлична позиция!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНе беше ли в 14 часа джуркането?
И аз се надъх, ама темна е мъгла още... нищо нема да местим и видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Първо, още никой не е влезнал тук , и второ, влизаме не само спекуланти ! Но с това ограничение от 10000бр. май нито за спекула става, нито за дългосрочно държане, освен ако не се допълва в последствие, та ще видим !Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Само заради това очакване ще следя с интерес тази позиция, в която явно са влезли всички спекуланти точно с тази мисъл. Веселото е на кого ще продават. Интересно ми е и що Осло така резко скочи в защита тук, след като стана доста пасивен в Спиди и рече, че вече не ще да пише и си е взел почивка - ей такива неща
Успех на всички тук и дано акцията наистина си даде дабъл печалбата, която очаквате (факт е, че Биодит и Син карс я дадоха и после поеха - заслужено или не - надолу). Нямам, но чета мненията тук
пак ще кажа, Т.н. растежен пазар е дъното на БФБ и най-голямата глупост от както има БФБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Само заради това очакване ще следя с интерес тази позиция, в която явно са влезли всички спекуланти точно с тази мисъл. Веселото е на кого ще продават. Интересно ми е и що Осло така резко скочи в защита тук, след като стана доста пасивен в Спиди и рече, че вече не ще да пише и си е взел почивка - ей такива неща
Успех на всички тук и дано акцията наистина си даде дабъл печалбата, която очаквате (факт е, че Биодит и Син карс я дадоха и после поеха - заслужено или не - надолу). Нямам, но чета мненията тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Innocent Разгледай мнениеПреди малко прочетох статията на Ивестор. В нея са зададени част от въпросите, които написах в темата преди няколко дни. Според мен основната част на презентацията трябваше да бъде много по-подробна и насочена към непубличните компании в Имвенчър 2 и бъдещите инвестиции в други непублични компании. В момента не без причина, основният акцент са таксите за управление и инвестирането в листнати компании на БФБ. За мен като инвеститор има много бели петна в презентацията и в инфото за бъдещите проекти и инвестиции. Не искам да убеждавам никой в нищо, така че утре успех на всички.
п.п Но да не се лъжем. На 7-ми юли всички спекуланти ще спазят простото, но изключително успешно правило до момента: Запиши на IPO-то и продай в първия ден на търговията с минимум 100% печалба
Успех на всички тук и дано акцията наистина си даде дабъл печалбата, която очаквате (факт е, че Биодит и Син карс я дадоха и после поеха - заслужено или не - надолу). Нямам, но чета мненията тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Е, първия рунд не приключи ли в 10,10?..що си пуснах и в 10,10,03+
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
В 14:00 ще ги удовлетворяват, Инта.
Коментар
Коментар