If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ъхъ, ясно, затова и повече няма да обявявам къде и защо влизам - ироничните коментари на някакви балъчета с по 10 кинта на кръст портфейл, разпределн в 15 акции ми идват в повече (това не е към теб) . Г-н колината отива в игнора, а към теб приятелски съвет - като слагаш запетайката в този ти пост, излиза, че говориш на мен, в случая трябва да сложиш тире, като любимия ти отбор (приятелска шегичка) Успехи на теб и нагоре
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Туй като ирония или? Че "беше" за акция на 3 дни си е изказване
П.С. Затова се чудя понякога да казвам ли къде влизам, или не, ма пусто съм учен да съм коректен, което определено доста ми пречи в живота
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Аз не съм вярващ, просто считам, че ще го надуят (или пък не, ще видим) и се пробвам да хвана някакви проценти с дребни суми за спорта. Единствените, на които имам някакво доверие, са в брефчето, но за там съм обяснявал много пъти и да не се повтарям
Коментар