IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
    Стои си ми поръчката в платформата ...- не удовлетворена
    В 14:00 ще ги удовлетворяват, Инта.

Коментар

• Стои си ми поръчката в платформата ...- не удовлетворена

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Заради г-н Мартинов исках да подкрепя емисията малко по-сериозно, но в Ефокс на Еврофинанс /където бях заделил пари за тук/ няма такава емисия. Пак съм вътре през Карол, но с по-малко.
        Вкараха я с триста зора. Още има малко време.

Коментар

• Пуснахме офертите! Успех!

Коментар

• Заради г-н Мартинов исках да подкрепя емисията малко по-сериозно, но в Ефокс на Еврофинанс /където бях заделил пари за тук/ няма такава емисия. Пак съм вътре през Карол, но с по-малко.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Завърте се колелото
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

защо двойни? Плащаш на Импетус, после на АЙФ-а, после на кръжока от стартъп директорите! Някой знае ли защо това чудо е с капитал 590'264 лв. - не са имали да съберат нещо кръгло като 600К, а търсят милиони??? Интересно колко месеца отнема регистрацията в търговския регистър, че да тръгне търговията с акции от утрешния аукцион?
                Би трябвало да го знаете този срок бе, Госпожа. Нали съвсем скоро се упражнявахте на Син карс!

Коментар

• Сега въведох поръчката си в платформата на "Карол",Успех на всички!

Коментар

• Днес на пазара за растеж на МСП BEAM, а догодина Основен пазар BSE!

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение

защо двойни? Плащаш на Импетус, после на АЙФ-а, после на кръжока от стартъп директорите! Някой знае ли защо това чудо е с капитал 590'264 лв. - не са имали да съберат нещо кръгло като 600К, а търсят милиони??? Интересно колко месеца отнема регистрацията в търговския регистър, че да тръгне търговията с акции от утрешния аукцион?
                      Бай валю, нот гроутх.

Коментар

• Супер - имаме и (само)номинирани за форумни идиоти и на тази тема
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от Ichi Разгледай мнение

Бъди спокоен за нас, мисли за своите инвестиции! Благодарим за вниманието!
                          Мойте измислени, аз гледам да пусна и аз един фонд, наливай народеееее

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                            Айде всички на високия риск с двойни комисиони
                            Last edited by buyvalue; 06.07.2021, 22:49.
                            IM d best

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                              Айде всички на високия риск с двойни комисиони
                              Бъди спокоен за нас, мисли за своите инвестиции! Благодарим за вниманието!

Коментар

• Айде всички на високия риск с двойни комисиони

Коментар

Working...
                                X