If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересно - тук дали започнаха пак да я помпят, или само с халосни пуцат? Иначе искахте дребисък - на ви дребосък, сами ще се избият да свалят цената до емисионната, за да завъртят дребната спекулка за 200 лева печалба през 10-20 стинки. ма пък печалбата си е печалба де, стига да не е екселска, така че всичко е точно - само да не ревем срещу институционалните, като ние сме същите, че и по-зле от тях
Дребни, едри, важното е, че поне има сделки и оборот ! А иначе всеки според възможностите и стратегията си ! Не могат всички да са големи инвеститори и за някои 200лв. са си 200лв. печалба и е по добре от нищо !
Интересно - тук дали започнаха пак да я помпят, или само с халосни пуцат? Иначе искахте дребисък - на ви дребосък, сами ще се избият да свалят цената до емисионната, за да завъртят дребната спекулка за 200 лева печалба през 10-20 стинки. ма пък печалбата си е печалба де, стига да не е екселска, така че всичко е точно - само да не ревем срещу институционалните, като ние сме същите, че и по-зле от тях
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Съвсем други впечатления имам аз. Тръгне ли търговията с новите акции, парите от правата са по сметката ми. Последния пример с Еврохолд.. в момента в който ми се заредиха новите акции в платформата и парите от врътки с права ми постъпиха по салдото. От предишни увеличения имам същите спомени.
Е, всеки със своя опит си гради и надеждите;- та споделих моите до 20,08, все ще си дойдат по сметката и ще влязат в употреба
"...При сетълмента на сключените сделки има особеност - продавачите на правата върху записани акции не получават паричната сума от продажбата до момента на успешно вписване на новоиздадените акции в Търговския регистър, като паричните средства се съхраняват по сметка на Централен депозитар."
Не ги чакай по рано от 40-45дни от старта на търговията 07,07, или това е след 20,08, до 25ти!
Това от опит с подобни приходи от права ти го казвам.
пп. Тонка, нищо не се е омазало, при чичо, а и при всички търговии с права,-винаги е била същата картинка
Съвсем други впечатления имам аз. Тръгне ли търговията с новите акции, парите от правата са по сметката ми. Последния пример с Еврохолд.. в момента в който ми се заредиха новите акции в платформата и парите от врътки с права ми постъпиха по салдото. От предишни увеличения имам същите спомени.
Идеята никога не е била добра. Целият Бийн пазар си беше ужасна идея. Поомазахте се всички вие с "лапни шаран" мисленето, че имало някакви спекулативни, сигурни, растежни, че и дивидентни акции, които ще се търгуват на БФБ все едно са Амазон и Тесла взети заедно. Както при Лешерко, така при всичко що е Бийн предстори сблъсъка с реалността.
Даа, на тази борса само ПИБ-а трябва да се търгува и нищо друго, всички раздаващи дивиденти и всички които се опитват да растат да се отписват автоматично
Идеята бе добра, но изпълненито на цялата процедура се поомаза...
Идеята никога не е била добра. Целият Бийн пазар си беше ужасна идея. Поомазахте се всички вие с "лапни шаран" мисленето, че имало някакви спекулативни, сигурни, растежни, че и дивидентни акции, които ще се търгуват на БФБ все едно са Амазон и Тесла взети заедно. Както при Лешерко, така при всичко що е Бийн предстори сблъсъка с реалността.
Коментар