IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
    20% кой ти ги дава
    взе ли ги?
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• 20% кой ти ги дава
      Не-заслужил инвеститор

Коментар

• не виждам оферти..., а ето ги
        Браво!

Коментар

• Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Според мен утре цената ще бъде около 1,20 и така ще се стабилизира и в следващите месеци 1,2-1,4 до някакви новини от инвестициите в Имвенчър 1 и 2.
            Да, може би някой е гарантирал успеха с повечко бройки, но що-годе познавайки хората от екипа, съм убеден, че няма да пуснат тези бройки така хамалската в първите дни. Даже не изключвам варианта ако наистина тръгне да пада под 1,10 да се включат като купувачи на още акции.

Не можах да напазуравм 10К /но за това пък ги препоръчах на други двама, които са си взели общо 11000/, тъй като Еврофинанс се забавиха с добяването на тикера, а когато са го направили - пътувах. Купих си с остатъци от другата платформа Карол за 3000 броя - малко, но определено от сърце.

Поздрави и успехи и на управление, и на акционери!
            Ей не съм вярвал че толкова сте зле масата инвеститори с разсъжденията на тема борса....нищо на никой не е гарантирал...търга протече при огромен интерес и ако не са го записали тези щяха да са многото следващи които не успяха да закупят.....всичко беше късмет...състезание по бързина на натискане на бутона...

Коментар

• Според мен утре цената ще бъде около 1,20 и така ще се стабилизира и в следващите месеци 1,2-1,4 до някакви новини от инвестициите в Имвенчър 1 и 2.
              Да, може би някой е гарантирал успеха с повечко бройки, но що-годе познавайки хората от екипа, съм убеден, че няма да пуснат тези бройки така хамалската в първите дни. Даже не изключвам варианта ако наистина тръгне да пада под 1,10 да се включат като купувачи на още акции.

Не можах да напазуравм 10К /но за това пък ги препоръчах на други двама, които са си взели общо 11000/, тъй като Еврофинанс се забавиха с добяването на тикера, а когато са го направили - пътувах. Купих си с остатъци от другата платформа Карол за 3000 броя - малко, но определено от сърце.

Поздрави и успехи и на управление, и на акционери!
              Last edited by 15%; 10.07.2021, 21:31.
              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                Според мен на 1.5 ще отвори..
                Трябва на 5, да се освободят баламурниците от излишните пари по-бърже

Коментар

• Според мен на 1.5 ще отвори..

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

А аз пък мисля, че е абсурд да видиш цени под 1.10 !
                    И аз така мисля, майтап си направих, че очаквам като колегите цени под лев...

Цената даже мисля, че ще е над 1,20 още първия ден....

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Защото за разлика от акциите - парите са ограничен ресурс и ще трябват кинти за следващото IPO .Нали това казах ? Вероятно предстои вълна от ипо-та.
                      А аз пък мисля, че е абсурд да видиш цени под 1.10 !

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Ако предлагането е минало успешо заради помощ от "приятел",зщо той да не търси печалба?.При този голям интерес явно не е трябвало някой да ги потпира.И те си определиха достатъчно ниско ново на записване за признаване ИПО за успешно.
                        Защото за разлика от акциите - парите са ограничен ресурс и ще трябват кинти за следващото IPO .Нали това казах ? Вероятно предстои вълна от ипо-та.
                        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

До 1.04 дали може да отиде
                          Уфф.
                          Абе хора това си е само една прогноза от мен - един Мунчо.
                          Просто казвам това което мисля и изтъквам някакви причини. Киро каза дайте прогноза. Няколко човека дадохме прогнози. Аз написах и причината според мен.
                          Нали това е форум. Ето дава ви се възможност да си кажете прогнозите. Заповядай .
                          Проблема е че после все някой ще те наплюе

Коментар

Някой е гарантирал увеличението и сега продава яко за да си върне парите.
                            Тук вероятно пак ще натискат.
                            Ако предлагането е минало успешо заради помощ от "приятел",зщо той да не търси печалба?.При този голям интерес явно не е трябвало някой да ги потпира.И те си определиха достатъчно ниско ново на записване за признаване ИПО за успешно.

Коментар

А да причина за мнението ми че цената ще е между 1.05 и 1.1 в първия ден на търговията :
                              Виж какво се случи с ТБС. Някой е гарантирал увеличението и сега продава яко за да си върне парите.
                              До 1.04 дали може да отиде

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение

Та значи-покупка на 1.1лв,плюс такси....и след няколко дни продаваш под 1лв.Причини-компетентни и свестни мажоритари,голямо търсене /над 1,5 пъти преаписване-на пратика интересът е по-голям,но бе ясно,че няма да се класират и не участваха много инвеститори.бъро предлагане на акцията на вторичния пазар за търговия,голени переспективи..........Айнщайн .....поклон.Каквито са ни инвеститорите,такава ни е и борсата.
                                А да причина за мнението ми че цената ще е между 1.05 и 1.1 в първия ден на търговията :
                                Виж какво се случи с ТБС. Някой е гарантирал увеличението и сега продава яко за да си върне парите.

Коментар

Working...
                                X