IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Искрено и Лично. Мило. Най-добрият човек, когото познавам. Да е жив и здрав човекът и дано оправдае доверието!
    И в двата случая - Син Карс и тук има нелош маркетинг. Като за Импулс е по-добър, защото се въвежда лимит от 10х. Така, ако някой е решил да участва с 6 х си вика леле... давай да не изпусна възможността и поръчва за 10х Докато Елана - директно изкупиха за техни хора акциите и сега се развъртат по 2 лв, ако мине номера.

Коментар

• Само не се самонадъхвайте много, защото после може да е кофти връщането към реалността
      Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение

Такаааа, познавам Ники от 20 години
        това твърдение за ликвидността е абсурдно и ще се включа, защото е абсурдно

Първо няма човек на пазара ни, чиято дума да тежи толкова. Той е от изчезващият вид хора, които държат на думата си и е много много точен, уставен, принципен, даващ, ако трябва от своето за да са доволни всички.
        Второ, няма друг човек, който да създаде ликвидност. Първо Алтерко стана най-ликвидното. Второ фонда Импулс 1 ще е супер ликвиден, защото е дадено предимство на малките инвеститори, защото ще има широка инвеститорска база и ще се тръгне от голям брои вложители, а не от 6 поръчки като Син Карс. Трето Адванс Терафонд беше и е сред най-ликвидните, защото познайте. И COBOS кой го измисли? Ники! Финансиранията и репата кой ги измисли? Ники! Кой беше нон стоп брокер на годината по брой сделки? Ники! Кой първи скочи на пазара Биим? Ники с Биодит! Реално той създаде Beam, защото трябват предлагания, на БФБ й трябва партньор, който да напълни Биим.

Трето, Ники ме е спасявал от фалит лето господне 2005-то и винаги ще съм му задължен. Той винаги помага на всички и се бори за всички. Мисля, че беше 2003-та година. Казвам му "Ники купи ми Албена", цената беше към 8 лв. Той казва "виж сега, аз съм на бест бид с 40 акции, ако някой пусне ще ги делим 20 за мен и 20 за теб". Няма друг човек, който да е толкова екипен играч, за да се откаже от СВОИТЕ броики и да те включи в играта. Защото брокера винаги ще те надкачи и други са го правили. Така и при Алтерко ИПо на 1,45 Ники раздаде акциите на принципа на картите. Така малките записаха колкото искаха, а той остана с неудовлетворена поръчка. Алтерко поскъпна 12 пъти и той изпусна. Но малките спечелиха с целия си обем. Това е Ники стайл!

затова unsworth ти препоръчвам да се запознаеш с Ники
        обиколи пазара и намери един да каже лоша дума за него, няма да намериш

Винаги при инвестирането за мен това е първо, човека да е коректен. После да е невероятно добър в това което прави. Е Ники е 2 в 1.

Пожелавам му абсолютен успех! Защото той го заслужава и ще го постигне!
        Oslo, много добри думи си написал за Н. Мартинов. Да, верни са - много инвеститори в някаква степен са се "докосвали" до него като брокер, анализатор или просто човек. За мен той е синоним на понятието ДОВЕРИЕ. Всичко това го пиша защото в последвалите постове се промъкват разни "подлички" съмнения и сравнения. Хайде да започнем оттук - на този пазар /БФБ/ сме се събрали различни хора - по пол, възраст, опит в борсовата търговия, а даже и по темперамент и поносимост към риска. Но, всички ни обединява желанието да спечелим от тези инвестиции. Някой да е обещавал, че няма да има риск ? В дяловото инвестиране той е по-голям оттова, че има инвестиции в непублични компании, но и вероятността от печалба/загуба е по-голяма. За това доверието в организаторите на IPO-то е от толкова голямо значение. Някои поставят въпроса защо част от ресурса на ИмПулс 1 ще се инвестира в друг фонд/фондове на Импетус Капитал. За индивидуалния инвеститор може и да е безмислено, но за дружествата /като мащаб /?
        Замислям се колко са дружествата на БФБ, които са давали или има вероятност да дадат двуцифрена доходност ? Колко са организаторите на IPO,
        които сами поставят регламент за участие в интерес на малкия инвеститор ? Това са въпросите, които всеки сам трябва да постави сам на себе си и да реши да участва или не. Това, което стърчи над раменете ни не е за украшение.
        За себе си аз реших - участвам в ИмПулс1. Това е само мое мнение, никого не агитирам в едната или другата посока. Решението и отговорността са на самият инвеститор !

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          Не бе Мук и ти си печели със Син КАРС, НАЛИ Е СУПЕР КОМПАНИЯ..Ти и ГЕРБ защитаваше много..Давай 4ти магнат и поздрави от Магнитски..тези 28.. баба ти ли ти каза , сега е..Наистина е манталитет..
          Объркал си се със Син Карс. Мнението ми е в тамошната тема.. а с Койна
          Гугъла каза 28, на 02.07-22.50ч
          Толкова ясен актив, че и цената му неясна
          Click image for larger version

Name:	Screenshot_2021-07-03-01-51-46-126_com.opera.browser.jpg
Views:	1
Size:	16.9 КБ
ID:	3777798

търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo

10 000@1лв. съм дал поръчка. Това ми е 1.55% от портфейла. Я стане, я не. Риск печели, риск губи.

Пък и кеша, който в момента ми е 9% от портфейла, го гледам как гние нечовешки всеки ден де като оставя 30 кинта за 5 неща в магазина.

Inflation is coming. Brace yourselves.
            А верно, после викаш ще почнеш да гладуваш - без 30 лева в магазина
            Тук няма риск, има сигурност. Доказана, абсолютна сигурност за загуба

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo

10 000@1лв. съм дал поръчка. Това ми е 1.55% от портфейла. Я стане, я не. Риск печели, риск губи.

Пък и кеша, който в момента ми е 9% от портфейла, го гледам как гние нечовешки всеки ден де като оставя 30 кинта за 5 неща в магазина.

Inflation is coming. Brace yourselves.
              Е нали поръчките уж по платформата от 9.30 - па ще стане така дето се обадят по телефона първи да им вкарат поръчките

Коментар

• Не бе Мук и ти си печели със Син КАРС, НАЛИ Е СУПЕР КОМПАНИЯ..Ти и ГЕРБ защитаваше много..Давай 4ти мандат и поздрави от Магнитски..тези 28.. баба ти ли ти каза , сега е..Наистина е манталитет..
                Last edited by Kiro; 05.07.2021, 10:53.

Коментар

malkia Muk, Ама ти акъл ли ми даваш-това за бръмбарите в твоята глава ще ти го напомня когато направи дубъл..Когато човек е прост мисли, че всичко знае и може.. Редовно се правят по 4-5 процента на ден..Но ти играй в СИН КАРС ПОДХОЖДА ТИ НА МАНТАЛИТЕТА..
                  Не бе, спокойно.
                  Печели си на Койна. От поне два месеца слиза надолу от кота 55к. Вече е 28к.
                  Печели ги тез 4-5% дневно - това е достойно за награда.

Коментар

• malkia Muk, Ама ти акъл ли ми даваш-това за бръмбарите в твоята глава ще ти го напомня когато направи дубъл..Когато човек е прост мисли, че всичко знае и може.. Редовно се правят по 4-5 процента на ден..Но ти играй в СИН КАРС ПОДХОЖДА ТИ НА МАНТАЛИТЕТА..
                    Last edited by Kiro; 02.07.2021, 18:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение

Такаааа, познавам Ники от 20 години
                      това твърдение за ликвидността е абсурдно и ще се включа, защото е абсурдно

Първо няма човек на пазара ни, чиято дума да тежи толкова. Той е от изчезващият вид хора, които държат на думата си и е много много точен, уставен, принципен, даващ, ако трябва от своето за да са доволни всички.
                      Второ, няма друг човек, който да създаде ликвидност. Първо Алтерко стана най-ликвидното. Второ фонда Импулс 1 ще е супер ликвиден, защото е дадено предимство на малките инвеститори, защото ще има широка инвеститорска база и ще се тръгне от голям брои вложители, а не от 6 поръчки като Син Карс. Трето Адванс Терафонд беше и е сред най-ликвидните, защото познайте. И COBOS кой го измисли? Ники! Финансиранията и репата кой ги измисли? Ники! Кой беше нон стоп брокер на годината по брой сделки? Ники! Кой първи скочи на пазара Биим? Ники с Биодит! Реално той създаде Beam, защото трябват предлагания, на БФБ й трябва партньор, който да напълни Биим.

Трето, Ники ме е спасявал от фалит лето господне 2005-то и винаги ще съм му задължен. Той винаги помага на всички и се бори за всички. Мисля, че беше 2003-та година. Казвам му "Ники купи ми Албена", цената беше към 8 лв. Той казва "виж сега, аз съм на бест бид с 40 акции, ако някой пусне ще ги делим 20 за мен и 20 за теб". Няма друг човек, който да е толкова екипен играч, за да се откаже от СВОИТЕ броики и да те включи в играта. Защото брокера винаги ще те надкачи и други са го правили. Така и при Алтерко ИПо на 1,45 Ники раздаде акциите на принципа на картите. Така малките записаха колкото искаха, а той остана с неудовлетворена поръчка. Алтерко поскъпна 12 пъти и той изпусна. Но малките спечелиха с целия си обем. Това е Ники стайл!

затова unsworth ти препоръчвам да се запознаеш с Ники
                      обиколи пазара и намери един да каже лоша дума за него, няма да намериш

Винаги при инвестирането за мен това е първо, човека да е коректен. После да е невероятно добър в това което прави. Е Ники е 2 в 1.

Пожелавам му абсолютен успех! Защото той го заслужава и ще го постигне!
                      Човекът е неадекватен по повечето борсови теми, не му се вързвайте много /unsworth
                      А написаното горе, си заслужава да се прочете и осмисли от всички

Коментар

Аз ще рискувам с 1000 акции- има и други бързи коне..В момента купувам крипто- евтино е..
                        Бръмбари имаш и ти в главата с това крипто, но твои са парите, имаш право да ги трошиш на хазарт

Коментар

• Първоначално изпратено от Yolo Разгледай мнение
                          Аз ще рискувам. Това се казва рискова инвестиция. Дори и двойни такси да плащам, ще получа exposure към още повече компании.

Тия фондове са на принципа 1 заек от 20 да излезе и да разцепи.
                          Да, ама на тоя принцип фонда пак е на минус
                          Инак причината да се въртят парите за спасяване на два други фонда е прозаична - пирамидка + ей-това:

https://www.trendingtopics.eu/pavel-...nagement-fees/

Коментар

• Аз ще рискувам с 1000 акции- има и други бързи коне..В момента купувам крипто- евтино е..

Коментар

• Аз ще рискувам. Това се казва рискова инвестиция. Дори и двойни такси да плащам, ще получа exposure към още повече компании.

Тия фондове са на принципа 1 заек от 20 да излезе и да разцепи.

Коментар

• Днес изгледах два пъти презентацията на Карол за IPO-тo на Импулс I АД в youtube канала им. Има няколко неща които ми направиха впечатление.
                                1-во - Защо трябва да се инвестира част от набрания капитал от IPO-тo на Импулс в Имвенчър 1 (семейство и приятели) и Имвенчър 2. Защо не се инвестира директно в нови публични и непублични компании с двуцифрен ръст на продажбите? Същия въпрос е зададен и във видеото. Отговора лично за мен беше повече от неясен, объркан и съмнителен. Въпроса и отговора може да видите между 43.40 и 44.50 мин. тук:
                                https://www.youtube.com/watch?v=LPDDrwROvLs
                                2-ро - Колко процента от набрания капитал ще бъде инвестиран в Имвенчър 1 и 2 ?
                                3-то - Защо трябва да се плащат два или три пъти такси управление. За управлението на Импулс I АД и при инвестицията в Имвенчър 1 и 2 ?
                                4-то Защо трябва да се инвестира в Спиди и други див. компании през Импулс I АД при положение, че ще бъде удържана минимум 20% от печалбата и дивидента ?
                                5-то - Алтерко има ръст от 1100%, но според същата презентация акцията е подценена. Дискордия има много нисък марж на печалба (3-4%) в силно конкурентен бизнес. Третата компания - Ексайтел в Индия няма печалба. До момента имат 500 хил. абонати, но се целят в 1 милиард ? Явно е грешка, защото населението на Индия е 1,35 милиарда към 2018г. Biodit - киберсигурност и отбрана ?
                                6-то - Инвестирайки чрез Импулс I АД в Имвенчър 1 и 2 инвестираш в Алтерко и Биодит. Колко процента са инвестициите на Имвенчър 1 и 2 в двете компании ?
                                7-мо Защо не се листна Имвенчър 2 като се добавят нови публични и непублични компании с двуцифрен ръст на продажбите в преспективни сектори ? За повечето инвеститори по-интересни са непубличните компании. В публичните всеки може сам да инвестира без да го таксуват допълнително.
                                Last edited by Innocent; 02.07.2021, 21:03.

Коментар

Working...
                                X