Интересно - тук дали започнаха пак да я помпят, или само с халосни пуцат? Иначе искахте дребисък - на ви дребосък, сами ще се избият да свалят цената до емисионната, за да завъртят дребната спекулка за 200 лева печалба през 10-20 стинки. ма пък печалбата си е печалба де, стига да не е екселска, така че всичко е точно - само да не ревем срещу институционалните, като ние сме същите, че и по-зле от тях
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Съвсем други впечатления имам аз. Тръгне ли търговията с новите акции, парите от правата са по сметката ми. Последния пример с Еврохолд.. в момента в който ми се заредиха новите акции в платформата и парите от врътки с права ми постъпиха по салдото. От предишни увеличения имам същите спомени.
Е, всеки със своя опит си гради и надеждите;- та споделих моите до 20,08, все ще си дойдат по сметката и ще влязат в употреба
Коментар
-
"...При сетълмента на сключените сделки има особеност - продавачите на правата върху записани акции не получават паричната сума от продажбата до момента на успешно вписване на новоиздадените акции в Търговския регистър, като паричните средства се съхраняват по сметка на Централен депозитар."
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не ги чакай по рано от 40-45дни от старта на търговията 07,07, или това е след 20,08, до 25ти!
Това от опит с подобни приходи от права ти го казвам.
пп. Тонка, нищо не се е омазало, при чичо, а и при всички търговии с права,-винаги е била същата картинка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Идеята никога не е била добра. Целият Бийн пазар си беше ужасна идея. Поомазахте се всички вие с "лапни шаран" мисленето, че имало някакви спекулативни, сигурни, растежни, че и дивидентни акции, които ще се търгуват на БФБ все едно са Амазон и Тесла взети заедно. Както при Лешерко, така при всичко що е Бийн предстори сблъсъка с реалността.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Идеята бе добра, но изпълненито на цялата процедура се поомаза...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Все още ги няма при мен.
Някой получил ли си е парите?
Не ги чакай по рано от 40-45дни от старта на търговията 07,07, или това е след 20,08, до 25ти!
Това от опит с подобни приходи от права ти го казвам.
пп. Тонка, нищо не се е омазало, при чичо, а и при всички търговии с права,-винаги е била същата картинкаLast edited by inta53; 11.08.2021, 11:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Все още ги няма при мен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat sali Разгледай мнение
Начало търговия + 2 дни , предполагам в сряда ще са налични , че то както качва пазара започва да няма смисъл от цялата тази работа ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеПредполагах, че като почне търговията с акциите ще пуснат парите от правата, ама днес няма...
Половината си права ги взех за спекула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеПускането на правата отне от блясъка на дебюта. Не знам кое налагаше пускането им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеПускането на правата отне от блясъка на дебюта. Не знам кое налагаше пускането им.
- 1 like
Коментар
Коментар