Чудя се що се вдига, а то защото грую е продал. Велик просто
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче ,много бързаш и си изпуснал печалбата..Аз стискам..
Ръста сега започва, досега се лигавехме с продавците останали от ипото, но вече свършват
Пък и щом груйката е продал .... не виси дамоклевия меч над акцията
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче ,много бързаш и си изпуснал печалбата..Аз стискам..
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Груец купи 15 броя и тукNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Заради дела в Балонерко Логично е, нали - успехи на теб, не съм те мяркал скоро
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеАбе, защо така купувате беNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеКонкуренцията
- 1 like
Коментар
-
22 компании със среден ръст на приходите от 70% влизат във второто издание на програма beamUp lab
Компании (beamuplab.space)
Analytics 4 Everyone (А4Е) и Browswave са сред избраните!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМисля, че Иван Давидов може би има повече инфо. Надявам се да сподели нещичко..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСууупер, явно част от яхтената стратегия за бъмпа на тази чиста акция - да са им честити (мерси за инфото, не го знаех). Значи 70 000 акции по 0,20 лева = 14 000 лева. при 6 000 000 акции се получава по 0,2 стинки на акция, преди да си сложат разходите. Като си ги сложат, излиза, че прогнозата ми за 0,1 стинка дивидент от великата им инвестиция в Халтурко, е напълно точна - fooled by randomness, разбира се, както казваше един потребител, който ми е блок листата в моментаLast edited by Ender; 25.10.2021, 00:50.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар