IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе не е толкова зле. Аз първоначално бях скептичен, но в последно време си купих акции. Може би и още ще взема. Не е ясно дали ще дишаме прахта на илевън.

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
      От уебинара:
      • Първи дивидент се очаква 2023 г. от финансовия резултат за 2022 г.;
      • Балансова стойност: около 1.13 лв./акция;
      • 4-6 шортлистнати компании за придобиване на дял;
      • Няма планове за излизане от инвестициите (тъй като е рано);
      • Мениджмънтът е ангажиран с множество срещи, широкият шортлист се състои от 100-ина компании;
      • Адекватно представяне на господата от Болерон и Промото;
        [*]Увеличението на капитала най-вероятно ще бъде над средното аритметично към момента (1.20) между балансова с-ст и борсова котировка;
      • и накрая, но не последно място - приличен интерес към онлайн събитието като за петък вечер.
      Ама то така казано цената на хартията няма да превиши 1.30 до увеличението......е май ще трябва да дишаме праха на 11C и HRC........какво пък?! Чудя се не заложихме ли на очакването да имаме в портфейла нови стартъпи с двуцифрен рЪст на приходите.....аз май на това заложих основно?!
      Last edited by спекуланта; 18.02.2022, 22:05.

Коментар

• От уебинара:
        • Първи дивидент се очаква 2023 г. от финансовия резултат за 2022 г.;
        • Балансова стойност: около 1.13 лв./акция;
        • 4-6 шортлистнати компании за придобиване на дял;
        • Няма планове за излизане от инвестициите (тъй като е рано);
        • Мениджмънтът е ангажиран с множество срещи, широкият шортлист се състои от 100-ина компании;
        • Адекватно представяне на господата от Болерон и Промото;
        • Увеличението на капитала най-вероятно ще бъде над средното аритметично към момента (1.20) между балансова с-ст и борсова котировка;
        • и накрая, но не последно място - приличен интерес към онлайн събитието като за петък вечер.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          Интересното е, че в Импулс освен Болерон - няма други нови попълнения(другите непублични са вече познати от Имвенчър 1) и доста кеш стои...дано тази вечер разберем повече.

Тони виж колко работа се отваря за дрончетата, а те що се бавят...-"CloudCart е платформа за електронна търговия за малък и среден бизнес, която предлага автоматизирано създаване на електронни магазини, наред с поддържащи услуги и инструменти, индивидуализирани за всеки пазар. Платформата използва така наречения отворен софтуер като услуга (Open Software as a Service), който позволява на търговците да наемат готови онлайн магазини, да оформят платформата според своите нужди и да надграждат върху нея.

Платформата вече има зад гърба си 3,5 млн. поръчки в електронните магазини, над 34,5 милиона уникални клиенти и общо 140 милиона евро оборот от търговците."

Коментар

• Интересното е, че в Импулс освен Болерон - няма други нови попълнения(другите непублични са вече познати от Имвенчър 1) и доста кеш стои...дано тази вечер разберем повече.
            Българската компания CloudCart, която управлява платформа за изготвяне на онлайн магазини, набра 750 хил. евро от Elevator Ventures и New Vision 3 (NV3).

Коментар

• Дали ще има запис на уебинара?
              Че вероятно ще съм навън по него време, а ми се иска да го гледам..

Коментар

• Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнение
                И мен много ме кефи
                Щом ни събират утре след 17 ч... явно ще има още готини новини, които да не можем да изтанцуваме, събота и неделя... а и чакам сладурите дето тряскат заради” комарджииското” ipo да са приключили до утре...и от понеделник газ над 1.30

Коментар

• Фондът е с печалба преди данъци от 380 хил. лв. за 2021 г. по предварителни данни

Коментар

• И мен много ме кефи

Коментар

• .... отчета кърти.... браво момци!.....

Коментар

• Браво! Много добра презентация. Предполагам днес ще има отражение и в цената

Коментар

• Повече от добре - високи двуцифрени и трицифрени ръстове в приходите от продажби на доста от компаниите, сред които Обединени Търговски Обекти (PROMOTO), Discordia, Bioseek, и предстоящо финализиране на инвестицията в Болерон АД.

Коментар

• ИмПулс I АД-София
                            Друга нерегулирана информация
                            15-02-2022 23:33
                            Обзор на дейността за четвърто тримесечие 2021 година.
                            Прикачени файлове: Обзор на дейността за четвърто тримесечие 2021 година

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Следващата статия ще е когато вече са под номинал!

Коментар

• Хубаво е тук да вземат пример от HR и да пускат тримесечни отчети, все пак за прозрачност говорим

Коментар

Working...
                                X