Абе не е толкова зле. Аз първоначално бях скептичен, но в последно време си купих акции. Може би и още ще взема. Не е ясно дали ще дишаме прахта на илевън.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнениеОт уебинара:- Първи дивидент се очаква 2023 г. от финансовия резултат за 2022 г.;
- Балансова стойност: около 1.13 лв./акция;
- 4-6 шортлистнати компании за придобиване на дял;
- Няма планове за излизане от инвестициите (тъй като е рано);
- Мениджмънтът е ангажиран с множество срещи, широкият шортлист се състои от 100-ина компании;
- Адекватно представяне на господата от Болерон и Промото;
[*]Увеличението на капитала най-вероятно ще бъде над средното аритметично към момента (1.20) между балансова с-ст и борсова котировка; - и накрая, но не последно място - приличен интерес към онлайн събитието като за петък вечер.
Last edited by спекуланта; 18.02.2022, 22:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
От уебинара:- Първи дивидент се очаква 2023 г. от финансовия резултат за 2022 г.;
- Балансова стойност: около 1.13 лв./акция;
- 4-6 шортлистнати компании за придобиване на дял;
- Няма планове за излизане от инвестициите (тъй като е рано);
- Мениджмънтът е ангажиран с множество срещи, широкият шортлист се състои от 100-ина компании;
- Адекватно представяне на господата от Болерон и Промото;
- Увеличението на капитала най-вероятно ще бъде над средното аритметично към момента (1.20) между балансова с-ст и борсова котировка;
- и накрая, но не последно място - приличен интерес към онлайн събитието като за петък вечер.
- 11 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИнтересното е, че в Импулс освен Болерон - няма други нови попълнения(другите непублични са вече познати от Имвенчър 1) и доста кеш стои...дано тази вечер разберем повече.
Тони виж колко работа се отваря за дрончетата, а те що се бавят...-"CloudCart е платформа за електронна търговия за малък и среден бизнес, която предлага автоматизирано създаване на електронни магазини, наред с поддържащи услуги и инструменти, индивидуализирани за всеки пазар. Платформата използва така наречения отворен софтуер като услуга (Open Software as a Service), който позволява на търговците да наемат готови онлайн магазини, да оформят платформата според своите нужди и да надграждат върху нея.
Платформата вече има зад гърба си 3,5 млн. поръчки в електронните магазини, над 34,5 милиона уникални клиенти и общо 140 милиона евро оборот от търговците."
- 1 like
Коментар
-
Интересното е, че в Импулс освен Болерон - няма други нови попълнения(другите непублични са вече познати от Имвенчър 1) и доста кеш стои...дано тази вечер разберем повече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеИ мен много ме кефи
- 1 like
Коментар
-
ИмПулс I АД-София
Друга нерегулирана информация
15-02-2022 23:33
Обзор на дейността за четвърто тримесечие 2021 година.
Прикачени файлове: Обзор на дейността за четвърто тримесечие 2021 година
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
Коментар