Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеЩо така се сгъна импулса?.........Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
При риск 80% за неуспех трябва да има възвръщаемост 300%, поне така е по света!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
не ми е сила да се мешам в инвестиции като тази, така да се каже next level, за големи, рискови играчи, но като хвърляте пари във фонд с success rate 10-15% защо плащате премия? Защо не се търгува на 0,80 - 0,70% от номинал? Има понятие risk-reward ! При риск 80% за неуспех трябва да има възвръщаемост 300%, поне така е по света!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Странно защо 2ката е сложил само 4% от капитала в Промото, дано на следващ рунд увеличат.IM d best
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Искам да се откачи от цената на Алтерко. Промото няма покритие, като се развият и покрият областните центрове/надявам се да стане в кратки срокове/ ще видим приятни цени на акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Искам да се откачи от цената на Алтерко. Промото няма покритие, като се развият и покрият областните центрове/надявам се да стане в кратки срокове/ ще видим приятни цени на акцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
На мен ми хареса и представянето на Промото Ще се получат нещата, но трябва още време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеВ няколко сайта срещам банери на Болерон.
Почнаха да се рекламират и дано има положителни резултати много скоро.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗдравейте, току що видях че са качили линк към видеото. Дано е първото от още много!!!
https://www.youtube.com/watch?v=sxDwSjqxu3s
А това което беше важно НЕ ГО ПОКАЗАХА. Не показаха, какви са % които притежават от тези т.н. от тях "растежни" компании - показаха ви ги все едно държат 100% от тях :-) Защото, ако показаж колко имат от тях, вероятно ще стане доста смешно.
- 1 like
Коментар
-
Здравейте, току що видях че са качили линк към видеото. Дано е първото от още много!!!
https://www.youtube.com/watch?v=sxDwSjqxu3s
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Е как няма нищо, какво не е ясно?
Аз без да съм го слушал знам какво за казали. С двете думи - никой не може да ви обещае това, което аз мога да ви обещая. Мадоф какво е правил - говори се само това което ИСКАТЕ ДА ЧУЕТЕ - растежност, дивиденти, стабилност и т.н. само хубави неща! Но умерено за да може - хем да държите акциите, хем да не се усъмнявате! Няма какво друго да ви кажат!
Коментар
Коментар