Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dam G Разгледай мнение
Потенциала къде отиде ? Най-верочно страховете са повече от потенциала.
Но в перспектива е с капацитет, при малко повече .....мир. В положение като нашето хората започват да мислят за зърно, а не за Smart неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеПродължава да гравитира около балансовата си стойност
Но в перспектива е с капацитет, при малко повече .....мир. В положение като нашето хората започват да мислят за зърно, а не за Smart неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dam G Разгледай мнениеМного тихо тука....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНякой помни ли как се казваше онази компания от портфолиото тук, която се занимаваше със застраховки?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Пончо, моля те дай един линк, че го затрих без да искам, смених браузъра и от няколко дни го търся !
Направо ме хвана срам от мързела ми, че от месеци уж съм започнал да го правя по лицеприятен и информативен, да изчистя грешните данни и т.н., но все доникъде не я докарвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Наистина ли някой гледа там Днес имаме първи индивидуален, ще екстраполирме след няколко години
.Last edited by shokova terapia; 01.03.2022, 13:33.Не е препоръка
Коментар
-
Ако Телематик си постигнат прогнозата за нетна печалба от 10,548 млн. евро за 2021г. и разпределят 40% от нея за дивидент, то ИмПулс I ще получи 13-14 хил. лв. приходи от дивидент.
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеЗаписали сме 7000 акции в Телематик, тъй че всички сме в хазартаLast edited by Свилен Колев; 01.03.2022, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Наистина ли някой гледа там Днес имаме първи индивидуален, ще екстраполирме след няколко години
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Консолидирания не го виждам в твоята платформа,- търсих го за Екстраполираната
.
Коментар
Коментар