IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Click image for larger version

Name:	std.jpg
Views:	1
Size:	16.9 КБ
ID:	4158717

The Association of German Pfandbrief Banks has successfully launched their first reporting with all-in-one Storied Data Inc. tool that merges traditional documents with modern #interactive #analytics and #uiux to #streamline #information #presentation, #userexperience, #automation and #dissemination.

Great and #innovative step for VDP and its nearly 50 members from all pillars of the banking industry across

vdp - Verband Deutscher Pfandbriefbanken
    Last edited by Slg; 21.02.2024, 09:35.

Коментар

• Листването на компанията на пазара за растеж beam ще я популяризира значително, смята представителят на Съвета на директорите

Коментар

• Първоначално изпратено от Fackelmann17 Разгледай мнение
        Пичове ще участвате ли на IPO-то на Болерон ?
        Аз, да. Както стана ясно, пазарът ще определи на колко.

Коментар

• Пичове ще участвате ли на IPO-то на Болерон ?

Коментар

• Финтех компанията ще се опита да набере между 3 и 12 млн. лв. от инвеститори на beam сегмента на фондовата борса

Коментар

• Може да се окаже, че след публикуване на годишните резултати (преоценки) цената на Импулс да е доста по различна.

Коментар

• За мен единствено 4та точка е смислена
                Факт че освен един пик елевен е плато.
                Другото са извинения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                  Тони, мисля, че сравнявам горе-долу сравними неща. Все пак сравнявам Импулс с Илевън, а не с Berkshire Hathaway
                  Мисля, че ясно по-долу съм изброил защо не бива да ги сравняваме - едната е ВС фонд с ограничен живот изграден от хора с опит, съставен от изрески от отдавна подкрепени компании, а другото е жив организъм, който тепърва започва да търси, инвестира и подкрепя бебчетата. Мисля че и двата фонда са чудесни и не е редно да се сравняват, защото единия инструмент е към края на живота си и не прави вече инвестиции, а другия тепърва се изправя на крака и започва пътя си И в двата има компании с потенциал

п.п. имам дежурните 100бр и в двата фонда
                  Last edited by tony1975; 10.02.2024, 17:54.

Коментар

• Тони, мисля, че сравнявам горе-долу сравними неща. Все пак сравнявам Импулс с Илевън, а не с Berkshire Hathaway

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
                      1. Сравняваш динозаври в бранша с млад ВС фонд, който тепърва набира и гради екип, като Импвенчър?
                      2. Компаниите на 11с бяха подкрепени години по-рано, а във фонда бяха събрани изрезки от вече успешни инвестиции, докато Имвенчър 2 тепърва анализираше, избираше и наливаше в млади компании, които искат време и подкрепа още години.
                      3. Би ли коментирал - какво се случва и колко от компаниите на едните и на другите окапаха през тези 3г.?
                      4. След тегавите времена на Ковид, войната и позатягането на лесните пари, нека зумнем как се представят последната година:

Last edited by tony1975; 10.02.2024, 16:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Вервайте ми
                        За хората, които го познават, Н. Мартинов е синоним на доверие, а хейтърите нека потърсят и разберат с чия помощ структурите около Алтерко се преструктурираха и компанията излезе на БФБ. За 7-8 години Алтерко - Шелли стана водеща на нашия пазар. Явно " много студена вода сме изпили".

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
                          Колега, Вие във всичките добри теми ли смятате да плюете? Ако е така, моля админите да се погрижат до седмица две и този Ви забавен ник да влезе в историята..!! Моля научете се да мълчите възможно най-много и да купувате възможно най-правилно.. има толкова мъдри глави във форумите ни, че е срамно да се спори с тях вместо да им задаваме въпроси и да учим в крачка...Полемиката с Вас ни губи само ценно време да анализираме полезните отигравания и да натрупваме инструментариум, нужен за следващите ни дългосрочни полета за изява. Моля Ви отново, ако сте само на година във форума, мълчете и слушайте следващите 24 месеца, и направете добрите си избори тихомълком, приписвайки от изстрадалите, а ако сте стара но "дървена" пушка, то попроменете си подхода поне мъничко, защото иначе ще се стигне отново до бан на новия Ви ник ..няма криене от характера: "Преоблякал се Илия, и пак в тия.."!
                          Колега ,защо пиете или се дрогирате от толкова рано ?
                          Кой ви е дилъра,явно е много добър ? Или сте на домашна ракия?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

И после пият по една студена вода
                            Колега, Вие във всичките добри теми ли смятате да плюете? Ако е така, моля админите да се погрижат до седмица две и този Ви забавен ник да влезе в историята..!! Моля научете се да мълчите възможно най-много и да купувате възможно най-правилно.. има толкова мъдри глави във форумите ни, че е срамно да се спори с тях вместо да им задаваме въпроси и да учим в крачка...Полемиката с Вас ни губи само ценно време да анализираме полезните отигравания и да натрупваме инструментариум, нужен за следващите ни дългосрочни полета за изява. Моля Ви отново, ако сте само на година във форума, мълчете и слушайте следващите 24 месеца, и направете добрите си избори тихомълком, приписвайки от изстрадалите, а ако сте стара но "дървена" пушка, то попроменете си подхода поне мъничко, защото иначе ще се стигне отново до бан на новия Ви ник ..няма криене от характера: "Преоблякал се Илия, и пак в тия.."!

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Вервайте ми
                                Един от малкото хора на БФБ на които наистина може да се вЕрва!

Коментар

Working...
                                X