Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Виваком и Болерон явно вече работят заедно Виваком онлайн застраховки - Гражданска отговорност | Vivacom
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Факт е, че оповестяват вложените пари в компаниите, но не говорят за придобити проценти. Вие си правете изводите.
НЕ стана ясно, имам ли възможността да не си правя точно вашите изводи? Вероятно ще ми препоръчате да си взема от вашите ценни книги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Може би чухте, че следят форума и ви отговориха.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Колега, изказването ви е крайно несериозно и граничи с вицовете.
В тая връзка, смятате. ли, че дружество, което се финансира чрез БФБ е част от "сивата икономика" на Р. България и трябва да се крие зад произволни определения за измислена "конфиденциалност"?
Когато се финансират - нямат ли подобни скрупули и пазят ли "конфиденциалност", или всички знаят правилните сметки, по които превеждат "сухото"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Не мисля, че на този етап имат правото да разпространят такава информация. Вероятно имат клаузи за конфеденциалност.
Колега, изказването ви е крайно несериозно и граничи с вицовете.
В тая връзка, смятате. ли, че дружество, което се финансира чрез БФБ е част от "сивата икономика" на Р. България и трябва да се крие зад произволни определения за измислена "конфиденциалност"?
Когато се финансират - нямат ли подобни скрупули и пазят ли "конфиденциалност", или всички знаят правилните сметки, по които превеждат "сухото"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Колега, бихте ли задали въпрос за % участие на Имв.2 в Storied data, че аз не зная дали ще се ориентирам как се задават въпросите. Пък и да не се повтаряме, сигурен съм, че ще го зададеш и без моята молба
- 1 like
Коментар
-
Колега, бихте ли задали въпрос за % участие на Имв.2 в Storied data, че аз не зная дали ще се ориентирам как се задават въпросите. Пък и да не се повтаряме, сигурен съм, че ще го зададеш и без моята молба
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеВ 16:00 започва уебинара - гости Бианор и Хидродженера
Коментар
-
ИмПулс I АД-София
Друга нерегулирана информация
14:56
Обзор на дейността за трето тримесечие на 2023 г.
Прикачени файлове: Обзор на дейността за трето тримесечие на 2023 г.
Storied Data
През периода компанията работи активно по фунията на продажби като през
Q3 2023 конвертира в плащащ клиент ключов играч във финансовия сектор на
Европейско ниво, а в напреднал етап на преговори е с още 5 потенциални
клиента. В допълнение, компанията инвестира в разширяването на търговската
си мрежа като вече има партньорства с италиански, испански и гръцки
интегратори, които алокират маркетинг бюджети за платформата.
През м. юли Storied Data финализира инвестиционният си рунд с японски,
американски и швейцарски ангел-инвеститори, като компанията очаква откриване
на нов рунд за финансиране в края на годината. Финансирането е при оценка на
компанията над 2х спрямо миналогодишния рунд. Инвестицията ще бъде
използвана за растеж на продажбите и за маркетинг инициативи. Очаква се
инвеститорите да имат стратегическа роля за разширяване на продажбите към
японския и европейските финансови пазари.Last edited by tony1975; 27.11.2023, 16:05.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от haryyРеших да се запиша за уебинара. Не ми харесва това, че трябва да си пиша и телефона. За какво им е ? Нямам спомен другите дружества, когато правят подобни срещи с акционерите, при регистрация за срещата, да трябва да се пише и номер на телефон.
Коментар
Коментар