IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Със срещи и без срещи не се ли промени нещо откъм дивидент или някой екзит на добра цена ще продължаваме да се влачим по корем.
    Чудя се как ще ги правят планираните увеличения при сегашното положение?

Коментар

• Impulse Growth За да се регистрирате за участие - на живо или да получите записа от срещата, трябва да се регистрирате, като последвате линка от "Go to Link" във Facebook събитието или попълните формата за участие в сайта - https://www.impulsegrowth.eu/webinar/

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Декември месец ще отида, че може пак да не съберат кворум
        Като гледам назад и на втората дата не се ходи
        И аз съм си наумил да отида. Може да се видим там.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Всеки който се интересува знае, че на първата дата не се ходи.
          Декември месец ще отида, че може пак да не съберат кворум

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Нямало е кворум. 1,8% от капитала са се явили. Леко се шашнах.. Много са незаинтересовани акционерите тук.. чак странно.
            Всеки който се интересува знае, че на първата дата не се ходи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Нямало е кворум. 1,8% от капитала са се явили. Леко се шашнах.. Много са незаинтересовани акционерите тук.. чак странно.
              Нищо чудно.. аз лично, днес продадох последните си бройки (не е препоръка), а съм тук от ИПО-то. Излизам с нелоша печалба като съм продавал и над и под текущата цена, но напоследък нещата се движат бавно тук. Успех на акционерите, а аз продължавам да наблюдавам

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
                Нещо интересно от днес? Някой да е бил на ОС?

Коментар

• Нещо интересно от днес? Някой да е бил на ОС?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Тони, кога ги чакаш новите, а очаквания за ръст на цената имаш ли
                      Чакам си аз х3 следващите две години....
                      Хм, с това многостъпково увеличение на капитала, чак такъв оптимист за цената не съм - но се надявам полека да започнат да ни подгряват с музика за ушите преди пускането на тези варанти. - Шелли, Дискордиа, Сториед дата, а защо не Промото и Соу Сайбър да поднесат добри новиниследващите месеци

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        Едва намерих темата, а тепърва очаквам новини тук
                        Тони, кога ги чакаш новините, а очаквания за ръст на цената имаш ли
                        Чакам си аз х3 следващите две години....
                        Last edited by polax; 07.11.2023, 09:52.

Коментар

• Едва намерих темата, а тепърва очаквам новини тук
                           Александър Цветков, съосновател и изпълнителен директор на „Болерон“, "Бизнес старт", 06.11.2023 г.

Коментар

• Харесва ми, че дават видимост на хартията:

https://www.investor.bg/a/538-pazari...ta-impuls-i-ad

Ще простя объркването с валутите

Коментар

• Oнлайн изданието за европейската стартъп индустрия 150sec.com включи Transmetrics в списъка си на водещите 25 стартъпи в Европа. 150sec.com отличава уникалния подход на Transmetrics, който използва изкуствен интелект (AI), за да изтегля автоматично данни и анализира, създава модели и предсказва транспортните потоци.

Коментар

• Интересна хипотеза - "В случай на прекратяване на регистрацията на пазар beam на емисия варанти дружеството е длъжно да изкупи обратно на всеки пожелал това варантите от съответната емисия, чиято регистрация е прекратена, предвижда се още"

"ИмПулс I" се подготвя за сериозно увеличение на капитала

https://www.investor.bg/a/538-pazari...ie-na-kapitala
                                Акционерите на дружеството ще гласуват възможност за емитиране на варанти
                                Last edited by tony1975; 24.10.2023, 14:46.

Коментар

Working...
                                X