Някой утре за кафе 9.00?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Интересно какво налага този начин на работа освен комисионните? Импулс вече е учреден и работи повече от година, не би ли трябвало ресурса да се инвестира директно и да не се налива в такси и комисионни тук, там?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Понеделник на срещата с инвеститорите мисля че споменаха, че ще е през Имвенчър 3
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой да е срещал инфо парите от увеличението директно ли ще се инвестират или ще минат през бъдещият Имвенчър 3 ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Според мен грешка беше, че не споменаха цифрата с печалбата за тримесечието. А трябваше с нея да започнат. Да, има я в доклада качен в х3, но като се сподели пред повече хора определено би бил променил сантимента. 1млн за деветте месеца според мен не е никак зле. Дори и предвид факта, че не са излизали от някоя от компаниите.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Според мен грешка беше, че не споменаха цифрата с печалбата за тримесечието. А трябваше с нея да започнат. Да, има я в доклада качен в х3, но като се сподели пред повече хора определено би бил променил сантимента. 1млн за деветте месеца според мен не е никак зле. Дори и предвид факта, че не са излизали от някоя от компаниите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой не вярва в светлото бъдеще....
Коментар
-
Всичко е много хубаво но на акцията и либсва сантимент и дивидент и май не се очаква това да се промени скоро
Е те тогава става интересно;- на акцията (разбирай булката) и либсва сантимент(друг кога е хареса) и дивидент (пък и чуят зестрата)...
- 1 like
Коментар
-
Всичко е много хубаво но на акцията и либсва сантимент и дивидент и май не се очаква това да се промени скоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
Всичко много хубаво, ама днес цената е 1.25 и не е като да препуска нагоре.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от p Разгледай мнение
Всичко много хубаво, ама днес цената е 1.25 и не е като да препуска нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4132797[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар