Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Да сменя малко разговора - какво мислите за варантите и ще запишете ли?
От една страна в момента цената на акция е около цената на изпълнение(страйк) на варианта, но от друга - във всяка стара акция би трябвало да се влеят по 5ст от всеки продаден варант и каквото и положително да стане в следващите 12м, входа си е запазен.
В портфейла на дружеството си стоят кротко и укрепват с всяка изминала година - Сториед дата, Промото, СОУ Сайбър, а защо да не добавя и Ексайтъл и Дискордия, които са вече големи но не са за пренебрегване.
Фонда видимо налага нов стандарт в комуникацията с малките акционери, а и се надявам като Джони Макгуайър да стои до всеки свой състезател - докато пробие
п.п. Телематик освен пореден дивидент от 39ст, току що обявиха и граници на обратното изкупуване от 15до 20лвLast edited by tony1975; 08.02.2024, 18:47.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Факт!
п.п. имам по 100бр и от двете
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Факт!
(yes)
Tова е вече друга приказка
Коментар
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
Абе човек, Шели и Импулс знаят и кои са, защо са, къде са тръгнали. Тези изброените които си дал, не са съвсем наясно с нещата, сами не си вярват, Биймът се оказа една спукана гайда откъм инвеститорските очаквания. Продавай всичко от бийм-дърветата и си купи от тези които сам си разбрал, колко са различни. Какво се мотате с години с тоя син карс и биодит не мога да ви разбера. Един чувал пари щяхте да имате ако бяхте се махнали и инвестирали в Шели, най-добрата акция на бфб
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБърз поглед към индекса Бийм Х, е достатъчен за да се придобие представа - кои компани потъват последната година: Компании с много обещания и никаква комуникация с акционерите си!
Ами годината свърши - излезте пуснете едно съобщение, завършихме така и така, продажбите растат с толкова, печалбата/загубата е толкова и е в следствие на еди какво си. Пуснете дата за онлайн среща с акционерите и т.н.
Да, не е задължително, но е все по-препоръчително - вижте Шели с откритост+комуникация+резултатити къде стигна, ето и Импулс стои добре точно и заради своята откритост и комуникация.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеПрав си, Тони!
Софрониев не ми изглежда на човек изоставящ така нещата.
Затова съм очуден от тази липса на комуникация - сайт най-вече и някакво по-редовно инфо.
Коментар
-
Бърз поглед към индекса Бийм Х, е достатъчен за да се придобие представа - кои компани потъват последната година: Компании с много обещания и никаква комуникация с акционерите си!
Ами годината свърши - излезте пуснете едно съобщение, завършихме така и така, продажбите растат с толкова, печалбата/загубата е толкова и е в следствие на еди какво си. Пуснете дата за онлайн среща с акционерите и т.н.
Да, не е задължително, но е все по-препоръчително - вижте Шели с откритост+комуникация+резултатити къде стигна, ето и Импулс стои добре точно и заради своята откритост и комуникация.Last edited by tony1975; 07.02.2024, 14:41.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
с дружества като биодит проблемът е и имиджов, защото не е нужно много, за да се 'опропасти' бийм пазара
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Прав си, но за мен всички компании в портфолиото са важни и не бива да се делят, още повече, че Биодит е самостоятелно листната и на борсата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прав си, но за мен всички компании в портфолиото са важни и не бива да се делят, още повече, че Биодит е самостоятелно листната и на борсата.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
За мен е важно как вървят Промото, СоСайбър и Сториед дейта, както и вече наложилите се на пазара компании Ексайтел, Дискордия и Шелли. Надявам се скоро да ни разкажат за новите имена в Имвенчър 3, които трябва да са с малко по-големи обороти от тепърва стартираща компания.
- 1 like
Коментар
-
Такива са му възможностите явно ! Не знам защо Импулс и Христов не натиснат малко да вкарат някой в оперативното ръководство за да тръгне компанията напред, защото Софрониев не се справя ! В този бизнес има хляб, но трябва да влезнат разбиращи хора !
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар