IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    Да сменя малко разговора - какво мислите за варантите и ще запишете ли?
    От една страна в момента цената на акция е около цената на изпълнение(страйк) на варианта, но от друга - във всяка стара акция би трябвало да се влеят по 5ст от всеки продаден варант и каквото и положително да стане в следващите 12м, входа си е запазен.

В портфейла на дружеството си стоят кротко и укрепват с всяка изминала година - Сториед дата, Промото, СОУ Сайбър, а защо да не добавя и Ексайтъл и Дискордия, които са вече големи но не са за пренебрегване.

Фонда видимо налага нов стандарт в комуникацията с малките акционери, а и се надявам като Джони Макгуайър да стои до всеки свой състезател - докато пробие

п.п. Телематик освен пореден дивидент от 39ст, току що обявиха и граници на обратното изкупуване от 15до 20лв
    Аз ще запиша всички варанти, вярвам в Импулс! Не е препоръка!

Коментар

• Да сменя малко разговора - какво мислите за варантите и ще запишете ли?
      От една страна в момента цената на акция е около цената на изпълнение(страйк) на варианта, но от друга - във всяка стара акция би трябвало да се влеят по 5ст от всеки продаден варант и каквото и положително да стане в следващите 12м, входа си е запазен.

В портфейла на дружеството си стоят кротко и укрепват с всяка изминала година - Сториед дата, Промото, СОУ Сайбър, а защо да не добавя и Ексайтъл и Дискордия, които са вече големи но не са за пренебрегване.

Фонда видимо налага нов стандарт в комуникацията с малките акционери, а и се надявам като Джони Макгуайър да стои до всеки свой състезател - докато пробие

п.п. Телематик освен пореден дивидент от 39ст, току що обявиха и граници на обратното изкупуване от 15до 20лв
      Last edited by tony1975; 08.02.2024, 18:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975

Нагледен пример за това колко е важно да внимавате на кого се доверявате
        Недей вкарва чартове от конкурентния сайт защото педалите-модератори ще те затрият
        Sad But True, както казват Металика.
        Иначе и на децата е ясно, че Шели е без алтернатива

Коментар

Факт!
          п.п. имам по 100бр и от двете
          Кои две визирате колега?

Коментар

Факт!
            +
            (yes)
            Tова е вече друга приказка

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Абе човек, Шели и Импулс знаят и кои са, защо са, къде са тръгнали. Тези изброените които си дал, не са съвсем наясно с нещата, сами не си вярват, Биймът се оказа една спукана гайда откъм инвеститорските очаквания. Продавай всичко от бийм-дърветата и си купи от тези които сам си разбрал, колко са различни. Какво се мотате с години с тоя син карс и биодит не мога да ви разбера. Един чувал пари щяхте да имате ако бяхте се махнали и инвестирали в Шели, най-добрата акция на бфб
              Факт!

Коментар

Бърз поглед към индекса Бийм Х, е достатъчен за да се придобие представа - кои компани потъват последната година:
                SIN -31.47%
                BEE -24.38%
                BDT -21.88%
                DRON -18.81%
                Компании с много обещания и никаква комуникация с акционерите си!
                Ами годината свърши - излезте пуснете едно съобщение, завършихме така и така, продажбите растат с толкова, печалбата/загубата е толкова и е в следствие на еди какво си. Пуснете дата за онлайн среща с акционерите и т.н.

Да, не е задължително, но е все по-препоръчително - вижте Шели с откритост+комуникация+резултатити къде стигна, ето и Импулс стои добре точно и заради своята откритост и комуникация.
                Абе човек, Шели и Импулс знаят и кои са, защо са, къде са тръгнали. Тези изброените които си дал, не са съвсем наясно с нещата, сами не си вярват, Биймът се оказа една спукана гайда откъм инвеститорските очаквания. Продавай всичко от бийм-дърветата и си купи от тези които сам си разбрал, колко са различни. Какво се мотате с години с тоя син карс и биодит не мога да ви разбера. Един чувал пари щяхте да имате ако бяхте се махнали и инвестирали в Шели, най-добрата акция на бфб

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                  Прав си, Тони!
                  Софрониев не ми изглежда на човек изоставящ така нещата.
                  Затова съм очуден от тази липса на комуникация - сайт най-вече и някакво по-редовно инфо.
                  А тук ми е интересно защо още не са комуникирали промените, които бяхте споменали в темата.

Коментар

• Прав си, Тони!
                    Софрониев не ми изглежда на човек изоставящ така нещата.
                    Затова съм очуден от тази липса на комуникация - сайт най-вече и някакво по-редовно инфо.

Коментар

• Бърз поглед към индекса Бийм Х, е достатъчен за да се придобие представа - кои компани потъват последната година:
                      SIN -31.47%
                      BEE -24.38%
                      BDT -21.88%
                      DRON -18.81%
                      Компании с много обещания и никаква комуникация с акционерите си!
                      Ами годината свърши - излезте пуснете едно съобщение, завършихме така и така, продажбите растат с толкова, печалбата/загубата е толкова и е в следствие на еди какво си. Пуснете дата за онлайн среща с акционерите и т.н.

Да, не е задължително, но е все по-препоръчително - вижте Шели с откритост+комуникация+резултатити къде стигна, ето и Импулс стои добре точно и заради своята откритост и комуникация.
                      Last edited by tony1975; 07.02.2024, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

с дружества като биодит проблемът е и имиджов, защото не е нужно много, за да се 'опропасти' бийм пазара
                        Така е ! Сега ще следим какво ще се случи с Болерон, дали ще успеят да се справят.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Прав си, но за мен всички компании в портфолиото са важни и не бива да се делят, още повече, че Биодит е самостоятелно листната и на борсата.
                          От гледна точка на процентно притежание това са важните според мен. Биодит трябва да стане многомилионна компания, за да се отрази на Импулс което звучи нереалистично.

Коментар

Прав си, но за мен всички компании в портфолиото са важни и не бива да се делят, още повече, че Биодит е самостоятелно листната и на борсата.
                            с дружества като биодит проблемът е и имиджов, защото не е нужно много, за да се 'опропасти' бийм пазара
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

За мен е важно как вървят Промото, СоСайбър и Сториед дейта, както и вече наложилите се на пазара компании Ексайтел, Дискордия и Шелли. Надявам се скоро да ни разкажат за новите имена в Имвенчър 3, които трябва да са с малко по-големи обороти от тепърва стартираща компания.

Коментар

Такива са му възможностите явно ! Не знам защо Импулс и Христов не натиснат малко да вкарат някой в оперативното ръководство за да тръгне компанията напред, защото Софрониев не се справя ! В този бизнес има хляб, но трябва да влезнат разбиращи хора !
                                За мен е важно как вървят Промото, СоСайбър и Сториед дейта, както и вече наложилите се на пазара компании Ексайтел, Дискордия и Шелли. Надявам се скоро да ни разкажат за новите имена в Имвенчър 3, които трябва да са с малко по-големи обороти от тепърва стартираща компания.

Коментар

Working...
                                X