IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не знаех, че има определена емисионна цена за следващите две емисии варанти След 6месеца със 70% по-скъпи

Я, ще има и среща с инвеститорите
    Или аз съм проспал анонс или съм попаднал на нещо все още не обявено

https://www.impulsegrowth.eu/warrants/
    Last edited by tony1975; 01.06.2024, 18:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
      Още нещо интересно оттук:

https://www.marketscreener.com/quote...05526/company/

Понеже ме вдъхновиха от съседната тема да погледна:
      [ATTACH=CONFIG]n4185609[/ATTACH]

Оказа се, че Импулс имат впечатляващо много акции в Шели. Дори не съм сигурен дали цифрите са акуратни, но изглеждат доста приятно.
      Мисля, че на Имп се падаха малко над 34 000 акции

Коментар

• Още нещо интересно оттук:

https://www.marketscreener.com/quote...05526/company/

Понеже ме вдъхновиха от съседната тема да погледна:
        Click image for larger version

Name:	Screenshot-from-2024-05-31-21-39-47.jpg
Views:	0
Size:	0
ID:	4185609

Оказа се, че Импулс имат впечатляващо много акции в Шели. Дори не съм сигурен дали цифрите са акуратни, но изглеждат доста приятно.

Коментар

• Това ще е първата емисия варанти на пазара за малки и средни предприятия на борсата

Коментар

• Често сме се питали - какво точно получаваме срещу 1 акция на Импулс, мисля че вече има визуализиран отговор:

Прогнозен график на предлагането:
            на или около
            Публикуване на съобщението за публичното предлагане (начало на
            предлагането) 29/05/2024
            Начална дата за търговия на правата 11/06/2024
            Крайна дата за търговия на правата 09/07/2024
            Начална дата за прехвърляне на правата 11/06/2024
            Крайна дата за прехвърляне на правата 11/07/2024
            Дата на аукциона за продажба на неупражнени права 15/07/2024
            Начална дата за записване на варанти 11/06/2024
            Крайна дата за записване на варанти 18/07/2024
            Вписване на емисията варанти в Централен депозитар АД 23/07/2024
            Начало на търговия с варантите на пазар BEAM 29/07/2024

Last edited by tony1975; 30.05.2024, 06:16.

Коментар

• ИмПулс Растеж АД
              Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
              15:51
              Съобщение - Относно публично предлагане на варанти на ИмПулс Растеж АД
              Прикачени файлове: Съобщение - Относно публично предлагане на варанти на ИмПулс Растеж АД

Коментар

• ИмПулс Растеж АД
                Друга нерегулирана информация
                14:48
                Обзор на дейността за първо тримесечие на 2024 г.
                Прикачени файлове: Обзор на дейността за първо тримесечие на 2024 г.

Коментар

• Ехо от икономическия форум в Катар: Хуманоидни роботи, AI и енергия за... AI - Bloomberg (bloombergtv.bg) Виктор Манев, партньор в Impetus Capital, в "Бизнес старт", 27.05.2024

Коментар

• Коментар

• ИмПулс Растеж АД
                      Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                      18:48
                      Ръководството на ИмПулс Растеж АД уведомява, че с решение по Протокол № 10/23.05.2024 г. Комитетът по управление на пазар BЕAM е допуснал до търговия на пазар BEAM емисия права за записване на варанти. Конкретните условия и графикът на предлагането ще бъдат оповестени допълнително със съобщението за публично предлагане в съответствие с правилата на пазар ВЕАМ.
                      Прикачени файлове: Уведомление относно допускане на емисия права за записване на варанти

Коментар

• На 28ми юни от ранни зори ще сме в кулите на Софарма

ИмПулс Растеж АД
                        Представяне на покана за свикване на общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите
                        18:16
                        ИмПулс Растеж АД представи покана за свикване на Редовно общо събрание на акционерите и материали за общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 28-06-2024г. от 10:00 часа в София - 1000, ул. Лъчезар Станчев № 5, Партер, Търговски Център Софарма Бизнес Тауърс, Софарма Ивент Център, при следния дневен ред:

Приемане на доклада на Съвета на директорите за 2023 г.;
                        Приемане на одитирания Годишен финансов отчет на Дружеството за 2023 г. и одиторския доклад;
                        Освобождаване от отговорност на членовете на Съвета на директорите;
                        Приемане на решение относно финансовия резултат на Дружеството;
                        Назначаване на одитор на Дружеството за 2024 г.
                        Преизбиране на членове на Съвета на директорите на Дружеството за нов мандат.

Допълнителна информация може да получите на тел: +35929533621.
                        Прикачени файлове: Материали * Материали * Други Дневен ред *

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
                          Чета сайта на Сторид дата, по-точно техния блог. И изведнъж ми светна. Тези са осигурили финансиране. До 28.04 имат почти ежедневно статии и изведнъж секват. Компанията има български корени все пак. А знаем какво става при нашите компании преди и след финансиране.
                          ..надяваме се след, ако са намерили на хляба мекото..., да си оптимизират фокуса върху развитието.. Управителния съвет ми изглежда разумен към момента. Без препоръки.. .

Коментар

• Чета сайта на Сторид дата, по-точно техния блог. И изведнъж ми светна. Тези са осигурили финансиране. До 28.04 имат почти ежедневно статии и изведнъж секват. Компанията има български корени все пак. А знаем какво става при нашите компании преди и след финансиране.

Коментар

• По правилата на биим пазара, не е задължително, но миналата година имахме отчет за първото тримесечие по това време

Коментар

• Компанията за частни инвестиции ще предложи 2.9 млн. варанта за записване на акции срещу 1.5 лв.

Коментар

Working...
                                X