IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Финтех компанията ще се опита да набере между 3 и 12 млн. лв. от инвеститори на beam сегмента на фондовата борса

Коментар

• Може да се окаже, че след публикуване на годишните резултати (преоценки) цената на Импулс да е доста по различна.

Коментар

• За мен единствено 4та точка е смислена
        Факт че освен един пик елевен е плато.
        Другото са извинения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
          Тони, мисля, че сравнявам горе-долу сравними неща. Все пак сравнявам Импулс с Илевън, а не с Berkshire Hathaway
          Мисля, че ясно по-долу съм изброил защо не бива да ги сравняваме - едната е ВС фонд с ограничен живот изграден от хора с опит, съставен от изрески от отдавна подкрепени компании, а другото е жив организъм, който тепърва започва да търси, инвестира и подкрепя бебчетата. Мисля че и двата фонда са чудесни и не е редно да се сравняват, защото единия инструмент е към края на живота си и не прави вече инвестиции, а другия тепърва се изправя на крака и започва пътя си И в двата има компании с потенциал

п.п. имам дежурните 100бр и в двата фонда
          Last edited by tony1975; 10.02.2024, 18:54.

Коментар

• Тони, мисля, че сравнявам горе-долу сравними неща. Все пак сравнявам Импулс с Илевън, а не с Berkshire Hathaway

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
              1. Сравняваш динозаври в бранша с млад ВС фонд, който тепърва набира и гради екип, като Импвенчър?
              2. Компаниите на 11с бяха подкрепени години по-рано, а във фонда бяха събрани изрезки от вече успешни инвестиции, докато Имвенчър 2 тепърва анализираше, избираше и наливаше в млади компании, които искат време и подкрепа още години.
              3. Би ли коментирал - какво се случва и колко от компаниите на едните и на другите окапаха през тези 3г.?
              4. След тегавите времена на Ковид, войната и позатягането на лесните пари, нека зумнем как се представят последната година:

Last edited by tony1975; 10.02.2024, 17:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение

Вервайте ми
                За хората, които го познават, Н. Мартинов е синоним на доверие, а хейтърите нека потърсят и разберат с чия помощ структурите около Алтерко се преструктурираха и компанията излезе на БФБ. За 7-8 години Алтерко - Шелли стана водеща на нашия пазар. Явно " много студена вода сме изпили".

Коментар

• Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
                  Колега, Вие във всичките добри теми ли смятате да плюете? Ако е така, моля админите да се погрижат до седмица две и този Ви забавен ник да влезе в историята..!! Моля научете се да мълчите възможно най-много и да купувате възможно най-правилно.. има толкова мъдри глави във форумите ни, че е срамно да се спори с тях вместо да им задаваме въпроси и да учим в крачка...Полемиката с Вас ни губи само ценно време да анализираме полезните отигравания и да натрупваме инструментариум, нужен за следващите ни дългосрочни полета за изява. Моля Ви отново, ако сте само на година във форума, мълчете и слушайте следващите 24 месеца, и направете добрите си избори тихомълком, приписвайки от изстрадалите, а ако сте стара но "дървена" пушка, то попроменете си подхода поне мъничко, защото иначе ще се стигне отново до бан на новия Ви ник ..няма криене от характера: "Преоблякал се Илия, и пак в тия.."!
                  Колега ,защо пиете или се дрогирате от толкова рано ?
                  Кой ви е дилъра,явно е много добър ? Или сте на домашна ракия?

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

И после пият по една студена вода
                    Колега, Вие във всичките добри теми ли смятате да плюете? Ако е така, моля админите да се погрижат до седмица две и този Ви забавен ник да влезе в историята..!! Моля научете се да мълчите възможно най-много и да купувате възможно най-правилно.. има толкова мъдри глави във форумите ни, че е срамно да се спори с тях вместо да им задаваме въпроси и да учим в крачка...Полемиката с Вас ни губи само ценно време да анализираме полезните отигравания и да натрупваме инструментариум, нужен за следващите ни дългосрочни полета за изява. Моля Ви отново, ако сте само на година във форума, мълчете и слушайте следващите 24 месеца, и направете добрите си избори тихомълком, приписвайки от изстрадалите, а ако сте стара но "дървена" пушка, то попроменете си подхода поне мъничко, защото иначе ще се стигне отново до бан на новия Ви ник ..няма криене от характера: "Преоблякал се Илия, и пак в тия.."!

Коментар

• Коментар

Вервайте ми
                        Един от малкото хора на БФБ на които наистина може да се вЕрва!

Коментар

Вервайте ми
                          И после пият по една студена вода

Коментар

Вервайте ми
                            Ами повярвахме, преди няколко години и спечелихме Тези хора участваха в шлифоването на Шелли груп и превръщането му в този диамант, който върна БФБ към живите и продължава да пише историята и да променя правила, изисквания и очакванията към всички други компании след тях.

Какъв е този хейт от вас по всички позиции? Всеки може да маха пренебрежително с ръка и да хвърля жлъч и кал върху останалите - споделете ни вашите прогнози, размисли и очаквания или ако сте направил повече за БГ капиталовия пазар, от тези които иронизирате - разкажете ни
                            Винаги слушам с интерес мнението на успешни инвеститори, какъвто явно сте и вие?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Николай Мартинов: Доверието е най-ценната валута в този свят

https://www.focus-news.net/novini/By...-svyat-1996060
                              Вервайте ми
                              destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Защо някой би си взел варанти, като сега има хиляди бройки на аска, които няма кой да купи?
                                Защото с минимални средства си купуваш 6 месеца или даже година време, без да изпускаш възможността за печалба при евентуални добри резултати през тези 6 месеца или година, не зная условията по емисията все още. Да не забравяме и вторичния пазар, където също може да се изкарат добри пари. Та всичко опира до това, дали вярвате, че Импулс е Растеж.

Коментар

Working...
                                X