Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнениеТони, мисля, че сравнявам горе-долу сравними неща. Все пак сравнявам Импулс с Илевън, а не с Berkshire Hathaway
п.п. имам дежурните 100бр и в двата фондаLast edited by tony1975; 10.02.2024, 18:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
2. Компаниите на 11с бяха подкрепени години по-рано, а във фонда бяха събрани изрезки от вече успешни инвестиции, докато Имвенчър 2 тепърва анализираше, избираше и наливаше в млади компании, които искат време и подкрепа още години.
3. Би ли коментирал - какво се случва и колко от компаниите на едните и на другите окапаха през тези 3г.?
4. След тегавите времена на Ковид, войната и позатягането на лесните пари, нека зумнем как се представят последната година:
Last edited by tony1975; 10.02.2024, 17:46.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Вервайте ми
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнениеКолега, Вие във всичките добри теми ли смятате да плюете? Ако е така, моля админите да се погрижат до седмица две и този Ви забавен ник да влезе в историята..!! Моля научете се да мълчите възможно най-много и да купувате възможно най-правилно.. има толкова мъдри глави във форумите ни, че е срамно да се спори с тях вместо да им задаваме въпроси и да учим в крачка...Полемиката с Вас ни губи само ценно време да анализираме полезните отигравания и да натрупваме инструментариум, нужен за следващите ни дългосрочни полета за изява. Моля Ви отново, ако сте само на година във форума, мълчете и слушайте следващите 24 месеца, и направете добрите си избори тихомълком, приписвайки от изстрадалите, а ако сте стара но "дървена" пушка, то попроменете си подхода поне мъничко, защото иначе ще се стигне отново до бан на новия Ви ник ..няма криене от характера: "Преоблякал се Илия, и пак в тия.."!
Кой ви е дилъра,явно е много добър ? Или сте на домашна ракия?
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
И после пият по една студена вода
- 5 Харесвания
Коментар
-
Вервайте ми
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеВервайте ми
- 1 like
Коментар
-
Вервайте ми
Какъв е този хейт от вас по всички позиции? Всеки може да маха пренебрежително с ръка и да хвърля жлъч и кал върху останалите - споделете ни вашите прогнози, размисли и очаквания или ако сте направил повече за БГ капиталовия пазар, от тези които иронизирате - разкажете ни
Винаги слушам с интерес мнението на успешни инвеститори, какъвто явно сте и вие?
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНиколай Мартинов: Доверието е най-ценната валута в този свят
https://www.focus-news.net/novini/By...-svyat-1996060destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Защо някой би си взел варанти, като сега има хиляди бройки на аска, които няма кой да купи?
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар