Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Това е шегичка, нали?Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Тук работата все повече заприличва на Дрона...
Коментар
-
Тук работата все повече заприличва на Дрона...
Тук имаме продукт, който вече работи и генетрира приходи/все още незначителни/, а и има реален шанс да доведе до революция в обработката на данни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Грешите... за това... и за доста други неща...
Очевидно е, че говоря с безпогрешно същество, с каквито е пълна околността.
Е, аз не се срамувам да призная, че често правя грешки.
Така и не разбрах (от безпогрешните), ако е грешка да получаваш 5-цифрено възнаграждение месечно, то - къде все пак (ние, грешните в "доста други неща") да инвестираме, за да печелим като вас на БФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Мисля, че на тоя етап не бихте отказала, ако американската компания, основана от българин - ви предложи мястото на топ-мениджър в оофиса й в София? (но, възможно е и да греша)...
Коментар
-
Тук работата все повече заприличва на ...
Мисля, че на тоя етап не бихте отказала, ако американската компания, основана от българин - ви предложи мястото на топ-мениджър в оофиса й в София? (но, възможно е и да греша)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеОснованата от българин американска компания Storied Data отваря офис в София
Компанията разработва нов формат за представяне на данни и набира 5 млн. долара финансиране
"...Которов добавя, че за офиса компанията е обмисляла и Испания, но в крайна сметка България е надделяла. "Ние имаме български инвеститор, който вложи голямо усилие в това да ни помогне да намерим клиенти - така както правят традиционните активни фондове за рисков капитал в САЩ. Освен това аз съм българин и тук има прекрасни предпоставки за бизнес - добро местоположение и талантливи хора.""
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТъй като варантите в момента са интересен спекулативен инструмент няма да има проблем със записването им. С малко пара за варанти обаче спекулантите "се връзват" с увеличение на капитала, за което иначе набирането на средства на желаните ценови нива може да е проблем. Още с обявяването му миналата година, тоя ход ми изглежда хитър, но времето ще покаже дали плана ще се реализира напълно.
Иначе от срещата одеве очакването или желанието за излизане от Шели чрез търгово в следващите две-три години ми се струва любопитно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеТъй като варантите в момента са интересен спекулативен инструмент няма да има проблем със записването им. С малко пара за варанти обаче спекулантите "се връзват" с увеличение на капитала, за което иначе набирането на средства на желаните ценови нива може да е проблем. Още с обявяването му миналата година, тоя ход ми изглежда хитър, но времето ще покаже дали плана ще се реализира напълно.
Иначе от срещата одеве очакването или желанието за излизане от Шели чрез търгово в следващите две-три години ми се струва любопитно.
Коментар
-
Тъй като варантите в момента са интересен спекулативен инструмент няма да има проблем със записването им. С малко пара за варанти обаче спекулантите "се връзват" с увеличение на капитала, за което иначе набирането на средства на желаните ценови нива може да е проблем. Още с обявяването му миналата година, тоя ход ми изглежда хитър, но времето ще покаже дали плана ще се реализира напълно.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнениеТв може и да са в платгормите ни, но за какво са ми, като няма пари за варантите и цената на правата ще бъде вероятно ниска? Не е препоръка за продажба / покупка на права и за закупуване на варанти.
Разсъждавам неангажиращо, разбира се...
10 стотинки (0.10 лв.) - за варант са смешна сума, за да кажем, че "няма пари за варантите".
Дори да говорим за 1 млн. бр. акции и толкова броя правА, то 50 К лв. едва ли са проблем - на база - над 1.5 млн. пазарна цена в настоящия момент.
Продаваш 40 К броя акции на БФБ - и си купуваш варантите, за които имаш правАта, които си декларирал при своя ИП. (за 10 К купуваш на жената автомобил)
Остават ти 960 К броя акции + 1 млн. правА.
(примерът е произволен, но е възможно да тръгне търсене за твоите правА, с които друг желае да си купи варанти...)
Това е борсовата търговия: всеки очаква бъдещо развитие в цената на даден инструмент, представен на някой от сегментите на БФБ.
Без препоръки, разбира се! Основното правило: "Който се страхува от мечки - не ходи в гората!"... , а и ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО Е, че никой не участва с последните си средства!
Успех!
Коментар
Коментар