IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Такива са му възможностите явно ! Не знам защо Импулс и Христов не натиснат малко да вкарат някой в оперативното ръководство за да тръгне компанията напред, защото Софрониев не се справя ! В този бизнес има хляб, но трябва да влезнат разбиращи хора !
    по отношение на биодит

настоящата 'пазарна' оценка е проблем

при една значително по-ниска оценка може да се кооперира адекватно със шели примерно и да 'избухнат' в техния дистрибуционен канал, който е съвсем отделен от хотелския, НО пак казвам тук оценката е все едно имат скромна печалба от оперативна дейност, а всъщност все още горят кеша на инвеститоритр

на Софрониев му е нужен катарзис, за да почне да работи както трябва...
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

направо се скъса да купува по 1000, по 2000 бр
      Такива са му възможностите явно ! Не знам защо Импулс и Христов не натиснат малко да вкарат някой в оперативното ръководство за да тръгне компанията напред, защото Софрониев не се справя ! В този бизнес има хляб, но трябва да влезнат разбиращи хора !

Коментар

На мен обаче друго ми прави впечатление, че Софрониев периодично купува от акциите си. Опит да задържа цената/очевидно неуспешен/ ли е или нещо друго не знам !
        Според мен се опитва да крепи цената. Ако беше друго обемите мисля щяха да са по-големи.

Коментар

На мен обаче друго ми прави впечатление, че Софрониев периодично купува от акциите си. Опит да задържа цената/очевидно неуспешен/ ли е или нещо друго не знам !
          направо се скъса да купува по 1000, по 2000 бр

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Оф, не ми се пише че ще оспамя и тази тема. Много е тъжно да се наблюдава изпускането на един балон пълен с обещания, его и грешни допускания. Каквото и да си говорим, както казва един приятел - във всеки бизнес най-важни са екипа/хората. Няма значение, че мъничка компания като Биодит изкуши и улови за клиенти големи хотели+Била+Хюндай+Брико+ ит.н., че и два пъти дойде на Бийм да иска и взе пари - не е ли коректен/читав човека - явно накрая се стига до тук - ще ми е обица на ухото
            Положителното към момента е, че Импулс има много малък дял в Биодит.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
              Свободното падане при Биодит продължава...
              МИсля си, че още при политическото заиграване на Софрониев, Импулс трябваше да приключи участието си.
              Оф, не ми се пише че ще оспамя и тази тема. Много е тъжно да се наблюдава изпускането на един балон пълен с обещания, его и грешни допускания. Каквото и да си говорим, както казва един приятел - във всеки бизнес най-важни са екипа/хората. Няма значение, че мъничка компания като Биодит изкуши и улови за клиенти големи хотели+Била+Хюндай+Брико+ ит.н., че и два пъти дойде на Бийм да иска и взе пари - не е ли коректен/читав човека - явно накрая се стига до тук - ще ми е обица на ухото
              Положителното към момента е, че Импулс има много малък дял в Биодит.
              Last edited by tony1975; 07.02.2024, 12:12.

Коментар

• Свободното падане при Биодит продължава...
                МИсля си, че още при политическото заиграване на Софрониев, Импулс трябваше да приключи участието си.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	imp.jpg
Views:	1
Size:	40.9 КБ
ID:	4153857

Коментар

Това е причината за въпросът му.
                    Аз съм срещал някъде, че от 2025та ще се плащат данъци, но не съм задалбавъл по темата.

Относно увеличението по спомен трябваше да започне вече и в следващите 4 тримесечие са се пускат вариантите?

Аз така или иначе няма да участвам, имам си достатъчно.
                    Виж това

https://www.investor.bg/a/339-novini...at-neoblagaemi

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Аз не съм - може би след като свърши тази каскада от варанти Ако не ме лъже паметта само до 5-та година на Бийм са освободени от данъци печалбите от търговия с акции, понеже не е регулиран пазар. Така, че ако обича акционерите си - всяка компания след четвъртата си година е редно да започне да мисли за горния сегмент - освен ако не убедят политиците да удължат този период.
                      Това е причината за въпросът му.
                      Аз съм срещал някъде, че от 2025та ще се плащат данъци, но не съм задълбавъл по темата.

Относно увеличението по спомен трябваше да започне вече и в следващите 4 тримесечие да се пускат варантите?

Аз така или иначе няма да участвам, имам си достатъчно.
                      Last edited by polax; 04.02.2024, 15:22.

Коментар

Колеги,
                        някой да е чувал нещо за местене на емисията на Импулс на основен пазар ?
                        Аз не съм - може би след като свърши тази каскада от варанти Ако не ме лъже паметта само до 5-та година на Бийм са освободени от данъци печалбите от търговия с акции, понеже не е регулиран пазар. Така, че ако обича акционерите си - всяка компания след четвъртата си година на БИЙМ е редно да започне да мисли за горния сегмент - освен ако не убедят политиците да удължат този период.
                        Last edited by tony1975; 04.02.2024, 14:58.

Коментар

• Колеги,
                          някой да е чувал нещо за местене на емисията на Импулс на основен пазар ?

Коментар

• Shelly Group разработва нов чип с възможност за интеграция на изкуствен интелект (AI), който трябва да бъде готов до края на годината, съобщи Димитър Димитров, съосновател и главен Изпълнителен директор на компанията в предаването “Бизнес старт” на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Христо Николов.  Интеграцията на AI навлиза все повече в технологиите за дома, обясни […]

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                              пичове, някой от вас попадал ли е в тая тема на мнения от потребител бъртрам?
                              имаше време, когато в имотната тема сериозно ни отегчи с прогнозите си Х2, Х3, Х инфинити...
                              а те паднаха под номинал
                              това дружество под 1.20 си беше чист подарък...

1.40 какво не ти харесва ?
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Ратко,
                                и това в червеното ще стане.
                                За да покажат резултати, на венчър фондовете им трябва време.
                                И да, няколко инвестиции може да са греда, но им трябва една да е еднорог/а тук вече го имаме, макар и в лв/, а в портфейла има още звезди.
                                Ще дойде време, когато тук цената ще е и х10.
                                имате моите безрезервни симпатии и ти и тонката75
                                но сте изправени срещу антипрогнозата на силен неможач.
                                голям късмет ще е нужен тук

Коментар

Working...
                                X