If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не бях чел документа, чак сега го прочетох. Явно съм работил със стари данни и допускания, по отношение на "ИмВенчър I". Що се отнася до данните за "ИмВенчър II" - всички акционери в дружеството редовно получаваме информация за развитието на компаниите в портфейла, както и за балансовата стойност на направените инвестиции. Както се казваше в една стара реклама - "две е повече от едно" и аз съм оптимист, че доходността на венчър двойката ще подмине тази на венчър единицата.
Това получих днес от Бенчмарк в пощата си
Явно дружествата им се представят добре
На Бийм пазара публичните дружества са с по-ниски изисквания откъм отчети, от там и към разходи, а могат всяка година да търсят до 3 млн евро от пазара, което не е малко.
Да, не знаех за тези правила на бийм пазара, но и Рафал ми подсказа. Искренно им пожелавам успех и съм убеден, че при такъв той би бил общ за всички акционери!
На Бийм пазара публичните дружества са с по-ниски изисквания откъм отчети, от там и към разходи, а могат всяка година да търсят до 3 млн евро от пазара, което не е малко.
Сам си го казваш, че имаш доверие в мениджмънта. Разгледай регистрационният документ и ще получиш много инфо и за непоставени от теб въпроси.
Колкото до размера на фонда- голям или малък? Това са ограниченията за този пазар.Така че колко да инвестираш е само твое решение- всеки може да ти дава съвет, но не носи отговорност. Успех !
Наближава ППП тук и си мисля: Значи имам огромно доверие към мениджмънта и като морал, и като умения, но леко ме притеснява размера на фонда, че е много малък. Не съм много в час, но няма ли да имат големи разходи заради това, че са публично дружество? Опасявам се, че дори да имат много добра доходност, то на 5 млн огромната част ще отива /както е редно/ за заплати, отчетност, отчети, такси...Със сигурност ще имам от фонда, каквото и да става, но се чудя колко. Просто тези хора заслужават доверие и подкрепа, а и са ми доказали, че умеят да управляват пари доста по-добре от мен!!!
П.П. Баси, хората за толкова пари къщи си купуват. Има ирония в това, но специално тук бих бил по-надъхан ако се искат в десетки пъти повече пари.
Сам си го казваш, че имаш доверие в мениджмънта. Разгледай регистрационният документ и ще получиш много инфо и за непоставени от теб въпроси.
Колкото до размера на фонда- голям или малък? Това са ограниченията за този пазар.Така че колко да инвестираш е само твое решение- всеки може да ти дава съвет, но не носи отговорност. Успех !
Наближава ППП тук и си мисля: Значи имам огромно доверие към мениджмънта и като морал, и като умения, но леко ме притеснява размера на фонда, че е много малък. Не съм много в час, но няма ли да имат големи разходи заради това, че са публично дружество? Опасявам се, че дори да имат много добра доходност, то на 5 млн огромната част ще отива /както е редно/ за заплати, отчетност, отчети, такси...Със сигурност ще имам от фонда, каквото и да става, но се чудя колко. Просто тези хора заслужават доверие и подкрепа, а и са ми доказали, че умеят да управляват пари доста по-добре от мен!!!
П.П. Баси, хората за толкова пари къщи си купуват. Има ирония в това, но специално тук бих бил по-надъхан ако се искат в десетки пъти повече пари.
Успех - по този начин ще се получи! Сделката е равностойна: те дават имената, а тати - парите. После ще делите на две - още по-справедливо от тяхна гледна точка. Мисля, че тая емисия ще бъде презаписана.
Първото впечатление: подредени, работохолици. Дано мажоритарите са здраво стъпили на земята: така се създава доверие и се отстоява име - с нормален регламент, без еуфория, а после идват и парите.
Дано не избързат със следващо увеличение на капитала - умувам - но на това трудно се устоява от горните етажи, а дали е добре, или - зле - трудно е да се каже, ако моментът не е подбран правилно, няма да е така добре.
Коментар