Първоначално изпратено от fortiss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Как точно определяте тази доходност, Иване? Каква методология се ползва? Наскоро ми попадна една брошурка, която показваше друга доходност на цитираните от теб дружества.
Компаниите в Имверчър могат да се видят в документа за допускане
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Давидов Разгледай мнениеХайде малко инфо от кухнята.
Доходността за акционерите на "ИмВенчър II" от учредяването на дружеството (средата на 2019 г.), до края на 2020 г. е малко над 33%. Все още не е потвърдено, но по мои лични сметки очаквам за първите 2 години от съществуването си "ИмВенчър II" да донесе на акционерите си над 50% доходност (очаквам да е над 70%, но хайде, нека бъдем малко по-песимистично настроени), която до края на тази година може да е и над 100%, ако всичко върви по план. Не е моя работа да казвам в кои компании и в какъв размер са инвестициите на фонда, но всички компании са с голям потенциал. Ако от Импетус преценят, може портфейлът и действията на "ИмВенчър II" също да станат публични, но това така или иначе не го решавам аз. Все пак фондът е учреден с частен капитал, от частни инвеститори.
Нямам нова информация от кухнята за "ИмВенчър I", но по мои последни данни, отчитайки и развитието на някои от компаниите в портфейла, дружеството отдавна е с над 100% доходност за акционерите си.
По въпроса дали управлението на имвенчърите е добро - отговорът за мен е категорично "да". Затова нямам съмнение, че импулсът също ще е с добро управление.
Компаниите в Имверчър могат да се видят в документа за допускане
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНищо не разбрах от описанието на правилата на аукциона на страницата на БФБ. Т.е ако искам повече от 10 к акции подавам една поръчка за 10 к до 10:10 и след 10:10 мога да подам втора, за колкото акции си искам? Така ли е?
- 1 like
Коментар
-
Хайде малко инфо от кухнята.
Доходността за акционерите на "ИмВенчър II" от учредяването на дружеството (средата на 2019 г.), до края на 2020 г. е малко над 33%. Все още не е потвърдено, но по мои лични сметки очаквам за първите 2 години от съществуването си "ИмВенчър II" да донесе на акционерите си над 50% доходност (очаквам да е над 70%, но хайде, нека бъдем малко по-песимистично настроени), която до края на тази година може да е и над 100%, ако всичко върви по план.
Информацията за "ИмВенчър I" я има в документа за допускане. От учредяването си, доходността за инвеститорите е над 50%.
По въпроса дали управлението на имвенчърите е добро - отговорът за мен е категорично "да". Затова нямам съмнение, че импулсът също ще е с добро управление.Last edited by Иван Давидов; 25.06.2021, 16:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеНищо не разбрах от описанието на правилата на аукциона на страницата на БФБ. Т.е ако искам повече от 10 к акции подавам една поръчка за 10 к до 10:10 и след 10:10 мога да подам втора, за колкото акции си искам? Така ли е?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеИмВенчър да не са я закъсали??
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеИмВенчър да не са я закъсали??
И на Карол не съм клиент - просто попаднах на инфото и го пускам.
Надявам се да разяснят нещата на онлайн срещата на 29ти във ФБ. Също ми е интересно освен дивиденти, каква е капиталовата доходност, която очакват с оглед на опита им с Имвенчър 1 и 2...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение... в управлявания от „Импетус Капитал“ ООД алтернативен инвестиционен фонд „ИмВенчър II “ КДА...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеНЕ се отваря сайта..Какъв е бизнеса им..Къде може да се прочете за компанията.. Кой ИП ги листва..
•Растящи (growthstock) публични и непублични компании
•Сектори с двуцифрен ръст в глобален мащаб
•До 30% в дружества, разпределяли дивидент (dividen dstock)
•До 70% в инвестиционни инструменти, които инвестират в растящи публични и непублични компании, в това число и в управлявания от „Импетус Капитал“ ООД алтернативен инвестиционен фонд „ИмВенчър II “ КДА.
•Сектори, формиращи над 70% от растежа на българската икономика (IT, FinTech, модерна търговия,бързооборотни стоки,транспорт и логистика и др.)
https://karollbroker.bg/bg/ipo-impulseLast edited by tony1975; 25.06.2021, 05:44.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар