IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Уважаеми Вале! А Вие бил ли сте това ОС? Ако да- само тези 9 минути ли Ви останаха в главата? Мисля, че г-н Мартинов г-н Манев поскоро биха отделили 90, а не 9 мин. за обяснения и дискусии. И който не е имал възможността за последните 20-30 години да се обеди в техния професионализъм и добронамерено към нашата " инвеститорска общност ", се надявам че ще го направи в близките 2-3 години.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Дойдоха.
      Учудваш се че няма сипване?
      Акцията е подценена, няма логика да има сипване! Големият проблем е, че психологически много се влияе от цената на Шели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
        тук новите акции дойдоха ли ?
        Дойдоха.
        Учудваш се че няма сипване?

Коментар

• тук новите акции дойдоха ли ?
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Николай Мартинов разглежда стратегии, комбиниращи класически анализ на дивидентската доходност с модерни подходи, създавайки по-ефективен модел за избор на инвестиции. 

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Е това не е необичайно.
              https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=4159383

Текущото ИПО обаче ми се струва повече прилича на това на Болерон, и откъм участващи и организиращи процеса, и откъм резултати, перспективи и оценка на компанията.
              +1
              И на мен така. Доста съмнителна инвестиция при тази оценка според мен. Разбира се, надявам се да греша и желая успех на участващите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                Цената спадна под ИПО-то и беше по-изгодно за тези, дет изчакаха
                Е това не е необичайно.
                https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=4159383

Текущото ИПО обаче ми се струва повече прилича на това на Болерон, и откъм участващи и организиращи процеса, и откъм резултати, перспективи и оценка на компанията.
                Last edited by Poncho; 24.06.2025, 16:10.

Коментар

• Цената спадна под ИПО-то и беше по-изгодно за тези, дет изчакаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
                    И аз се колебаех дали да участам или да изчакам, предвид сагата с Булметал.
                    Все пак в 12 без 5 пуснах оферти
                    Какво за Булметал - нещо съм отървал.

Коментар

• И аз се колебаех дали да участам или да изчакам, предвид сагата с Булметал.
                      Все пак в 12 без 5 пуснах оферти

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Пожелателно, но не неизпълнимо е с първите нови договори до матр-април да е над 28,+....ама ...дали?
                        Поемам риска
                        Аз имам други опасения, но много ще се радвам ако си прав, въпреки пропуснатата възможност да запиша акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Истинският въпрос е: На колко ще оцени пазара Хидрогенера след месец или два?
                          Пожелателно, но не неизпълнимо е с първите нови договори до матр-април да е над 28,+....ама ...дали?
                          Поемам риска

Коментар

• Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнение
                            Ако пазара оцени Хидрогенера на максималната цена от 20 лв на акция, към 10ина стотинки ли идва плюсът за Импулс?
                            Истинският въпрос е: На колко пазара ще оцени Хидрогенера след месец или два?
                            Last edited by Slg; 24.06.2025, 14:15.

Коментар

• Ако пазара оцени Хидрогенера на максималната цена от 20 лв на акция, към 10ина стотинки ли идва плюсът за Импулс?

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Това, което ми го показваш е от декември 2023та. Следя ги по всички възможни канали, но навсякъде са само рекламни статии и изявления, няма никаква конкретика относно движението на компанията. Надявам се поне да е добре финансирана, защото свършат ли кеша посоката е ясна.
                                Тези клиенти, предполагам плащат ежемесечни такси (от дек'23).. Колкото по-големи са клиентите, толкова по-голям е документооборота, и са толкова по-приятни таксите.. Тоест в случая май не е нужно да се притесняваме за финансите..

Коментар

Working...
                                X