IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ИмПулс I АД

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4. Одобрява проспект за първично публично предлагане на емисия акции, която ще бъде издадена от „Грийн Иновейшън“ АД, гр. София.

Емисията е в размер до 500 000 броя обикновени, поименни, безналични, свободнопрехвърляеми акции с право на глас, с номинална стойност 1 лев, минимална емисионна стойност 12 лева и максимална емисионна стойност 20 лева, с ISIN код BG1100023222.

Вписва посочената емисия облигации, предмет на първично публично предлагане, в процес на емитиране, в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа.

https://www.fsc.bg/resheniya-ot-zase...-04-06-2025-g/

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
      Постъпленията от емисията са в размер 1 543 971.00 лева (един милион петстотин четиридесет и три хиляди деветстотин седемдесет и един лева)
      и още около 460к лв от варантите - общо 2 009 694.70 лева
      "нот грейт, нот терибъл", както казваха в един руски филм
      Last edited by Slg; Вчера, 13:13.

Коментар

• Постъпленията от емисията са в размер 1 543 971.00 лева (един милион петстотин четиридесет и три хиляди деветстотин седемдесет и един лева)

Коментар

• Първоначално изпратено от Up Up Разгледай мнение

На уебинара казаха, че всичко ще отиде в Имвенчър 3 и от там за нови дружества.
          Сигурно така ще направят. При 1.5млн. лв. вноска, делът на Импулс в Имвенчър 3, ще е 35% по мои сметки. Специално в Хидрогенера, за нас от Импулс, ще е по-добре да не минаваме през Имвенчър 3.
          От друга страна, Тайгър ми се виждат доста перспективни, но едва ли ще компенсират загубата от косвено инвестиране в Хидрогенера.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
            Аз бих оставил 500 х за директна инвестиция в Хидрогенера на IPO, а останалия милион в Имвенчър 3. Така делът на Импулс в Имвенчър 3 ще стане 28 % и ще има 1 150 000 евро за инвестиране.
            На уебинара казаха, че всичко ще отиде в Имвенчър 3 и от там за нови дружества.

Коментар

• Аз бих оставил 500 х за директна инвестиция в Хидрогенера на IPO, а останалия милион в Имвенчър 3. Така делът на Импулс в Имвенчър 3 ще стане 28 % и ще има 1 150 000 евро за инвестиране.

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Не съм сигурен.

Правилото Т+2 тук не важи ли ?

Колкото до мажоритаря Батя е прав ,но всички знаем кого имах впредвид.

А правилото записваш,но случайно забравяш да внесеш пари по сметка в посредника…

Коментар

Явно е това - 1,5млн.лв.(3-4 инвестиции)
                  Не съм сигурен.

Правилото Т+2 тук не важи ли ?

Колкото до мажоритаря Батя е прав ,но всички знаем кого имах впредвид.

Коментар

Идеално е, стига да влезнат в правилните компании. Няма голямо разводняване, което е важно за старите инвеститори.

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                      1029314 - днес може ли да се записва?

Коментар

• 1029314 - днес може ли да се записва?
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение

Според мен записаните акции ще минат 50 % от емисията на варантите.

По скоро очаквам да са между 1 500 000 и 2 000 000 акции.

Но не знам защо имам чувството ,че самия мажоритар няма голям интерес да се запишат максимален брой варанти ,въпреки думите му на уебинарите.

Естествено това са само лични предположения базирани на гледане на кафе
                          Тук няма мажоритар!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Ако това е цифрата до днес, то ще бъде минимум 1009291 бр.
                            Според мен записаните акции ще минат 50 % от емисията на варантите.

По скоро очаквам да са между 1 500 000 и 2 000 000 акции.

Но не знам защо имам чувството ,че самия мажоритар няма голям интерес да се запишат максимален брой варанти ,въпреки думите му на уебинарите.

Естествено това са само лични предположения базирани на гледане на кафе

Коментар

• Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнение
                              979291
                              Ако това е цифрата до днес, то ще бъде минимум 1009291 бр.

Коментар

• Май, понеделник.
                                Не-заслужил инвеститор

Коментар

Working...
                                X