Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Има ли разлика между реалната възраст и тази, която е по документи? - това се опитва да разбере по-голяма част от човечеството, а изследванията в тази област напредват все повече с помощта на технологиите. Много стартиращи компании и инвеститори насочват съвместните си усилия (дори и в България), за да постигнат резултати, които да помогнат на
-
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеДосега са записани 113007 варанта при първите 3 записвания,около 3,78% от всички варанти.
Г-н Мартинов обвинява за това спекулантите,но той трябва да ги познава брилянтно след като по голямата част от 35 годишния му стаж е минал в контакти и работа с тях.
А и над половината от домовата му книга в Импулс са спекуланти и хора препитаващи се от БФБ.(визирам работещи в ИП-та , фондове и т.н)
И проблема според мен не е в цената на акциите ,а в цената и търговията на варантите.
Има много да се учи от дядо Оги.
- 1 like
Коментар
-
Досега са записани 113007 варанта при първите 3 записвания,около 3,78% от всички варанти.
Г-н Мартинов обвинява за това спекулантите,но той трябва да ги познава брилянтно след като по голямата част от 35 годишния му стаж е минал в контакти и работа с тях.
А и над половината от домовата му книга в Импулс са спекуланти и хора препитаващи се от БФБ.(визирам работещи в ИП-та , фондове и т.н)
И проблема според мен не е в цената на акциите ,а в цената и търговията на варантите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Твърде крайно се изказвате, а като знам че едва тази сутрин научихте че Сирма раздава дивидент от 4години - определено информираността не ви е силна страна.
Като не ви харесва Импулс , разкажете ни за вашия бизнес - вероятно е по добър, дайте да оценим вие какво сте направил, марж, дивиденти...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
трябва да съм полудел,че да метна 90 бона на вятъра
Като не ви харесва Импулс , разкажете ни за вашия бизнес - вероятно е по добър, дайте да оценим вие какво сте направил, марж, дивиденти...Last edited by tony1975; 08.05.2025, 21:19.
- 10 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlov.dimitar Разгледай мнение
Пробвай се да купиш 60к.акции и дали ще ги купиш на 1.5лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yordan_Nickolov Разгледай мнение
Не успях да слушам днес. Дано го качат идните няколко дни. Мисля, че е леко закъснял. Трябваше може би преди месец-два да го направят и нито акцията щеше да падне, а и според мен доста хора щяха да си ги запишат още на предходния рунд.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнениеМного сполучлив уебинар, цената го отрази също. Промених си мнението. Смятам да упражня варантите си, дори пазарната цена да е под страйк цената, но парите да влязат в компанията.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
ама за какво да купуваш варанти и да записваш при 1,5 като можеш да си ги купиш от пазара на по-ниска цена?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнениеМного сполучлив уебинар, цената го отрази също. Промених си мнението. Смятам да упражня варантите си, дори пазарната цена да е под страйк цената, но парите да влязат в компанията.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Много сполучлив уебинар, цената го отрази също. Промених си мнението. Смятам да упражня варантите си, дори пазарната цена да е под страйк цената, но парите да влязат в компанията.Last edited by Plemennika_na_shefa; 08.05.2025, 18:03.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Напомням:
На 8 май 2025 г. ви каним на ексклузивен уебинар, по време на който Николай Мартинов, съ-основател на Impulse GROWTH и професионален инвеститор с над 30 годишен опит, ще разкрие как да превърнете текущите предизвикателства на капиталовите пазари във възможности за растеж.
По време на уебинара ще се коментират още варантите на Impulse GROWTH (акция с борсов код: IMP) и инвестиционната стратегия на компанията до края на годината.
Линк за участие в уебинара
https://us06web.zoom.us/j/81235329260
Събитието е препоръчително за всички инвеститори на Impulse GROWTH, но ще бъде отворено и за всички, които се интересуват от инвестиции в акции и дялови активи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнениеНякой знае ли дали ще има запис от уебинара
- 1 like
Коментар
Коментар