Уважаеми Вале! А Вие бил ли сте това ОС? Ако да- само тези 9 минути ли Ви останаха в главата? Мисля, че г-н Мартинов г-н Манев поскоро биха отделили 90, а не 9 мин. за обяснения и дискусии. И който не е имал възможността за последните 20-30 години да се обеди в техния професионализъм и добронамерено към нашата " инвеститорска общност ", се надявам че ще го направи в близките 2-3 години.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ИмПулс I АД
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Дойдоха.
Учудваш се че няма сипване?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениетук новите акциидойдоха ли ?
Учудваш се че няма сипване?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Е това не е необичайно.
https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=4159383
Текущото ИПО обаче ми се струва повече прилича на това на Болерон, и откъм участващи и организиращи процеса, и откъм резултати, перспективи и оценка на компанията.
И на мен така. Доста съмнителна инвестиция при тази оценка според мен. Разбира се, надявам се да греша и желая успех на участващите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеЦената спадна под ИПО-то и беше по-изгодно за тези, дет изчакаха
https://papers.ssrn.com/sol3/papers....act_id=4159383
Текущото ИПО обаче ми се струва повече прилича на това на Болерон, и откъм участващи и организиращи процеса, и откъм резултати, перспективи и оценка на компанията.Last edited by Poncho; 24.06.2025, 16:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеИ аз се колебаех дали да участам или да изчакам, предвид сагата с Булметал.
Все пак в 12 без 5 пуснах оферти
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Пожелателно, но не неизпълнимо е с първите нови договори до матр-април да е над 28,+....ама ...дали?
Поемам риска
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Истинският въпрос е: На колко ще оцени пазара Хидрогенера след месец или два?....ама ...дали?
Поемам риска
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Plemennika_na_shefa Разгледай мнениеАко пазара оцени Хидрогенера на максималната цена от 20 лв на акция, към 10ина стотинки ли идва плюсът за Импулс?Last edited by Slg; 24.06.2025, 14:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Това, което ми го показваш е от декември 2023та. Следя ги по всички възможни канали, но навсякъде са само рекламни статии и изявления, няма никаква конкретика относно движението на компанията. Надявам се поне да е добре финансирана, защото свършат ли кеша посоката е ясна.
Коментар
Коментар