IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
    Цената става секси
    Ше стане секси къде 6.0-6.5 Не е препоръка за ПК на ЦК

Коментар

• Цената става секси

Коментар

• По отношение на дивидинтната политика Житянов заяви, че ще предложи да отпадне задължението за разпределяне най-малко 50 % от печалбата, но това не означавало непременно, че няма да се разпределя дивидент, малко или много.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
          Трета страница,- потъването на темата не е случайно!
          Нямах възможност да стоя до края, някой ще сподели ли?
          Когато се прибрах, линка беше активен и чух в края нещо за дивидента, но с две премествания назад,- изчезна- всичко се скри.
          Лично бях питал, как върват преговорите с преговорите по продажба на миноритарен дял и ще си позволи ли мажо, по ниска оценка от последната предложена на пода на БФБ за нас? Случва ли се изобщо дюдилижанса? Исках да питам и други неща, като за по нисък дивидент, но докато го слушах всичко беше в "облаците по придобивания" и "Ще"!
          В този ред ще сподели ли някой?
          Много му се искало да дават дивидент, при това, че и той държал процент от компанията, ама нямало как.Поне в краткосрочен времеви план.Трябвал им кеш.Пепел в очите с тяхната академия за подготовка на кадри и т.н. и т.н. На мен обаче ми направи друго нещо лошо впечатление, ако не бъркам гледайки графиките. Рязък спад на оборотите и фактурираните дейности към телекомите.Дано не съм прав.

Коментар

• Трета страница,- потъването на темата не е случайно!
            Нямах възможност да стоя до края, някой ще сподели ли?
            Когато се прибрах, линка беше активен и чух в края нещо за дивидента, но с две премествания назад,- изчезна- всичко се скри.
            Лично бях питал, как върват преговорите с преговорите по продажба на миноритарен дял и ще си позволи ли мажо, по ниска оценка от последната предложена на пода на БФБ за нас? Случва ли се изобщо дюдилижанса? Исках да питам и други неща, като за по нисък дивидент, но докато го слушах всичко беше в "облаците по придобивания" и "Ще"!
            В този ред ще сподели ли някой?

Коментар

• Ново име, ново лого и обновена визия ще представят пред света компанията Telelink Business Services. TBS е една от българските компании, които активно формират ИТ средата в България през последните години. От основаването си през 2019 година до днешното освежаване на бранда, компанията се води от мисията да опростява сложния технологичен свят за своите клиенти. Това е и една от причините за промяната на името и визията - те отразяват историята и настоящото на един устойчив бизнес, който опростява комплексни технологични процеси, с цел да улесни крайните ползватели.

Advertisement

“Целта на освежаването на бранда ни е да представим обновена визия, която затвърждава нашите основни ценности - стремежа към постоянното развитие и опростяване. За нас това не е просто визуална промяна, а начин да се свържем отново с нашата история, с клиенти и партньори, с новите пазари, на които искаме да се позиционираме”, каза Иван Житиянов, главен изпълнителен директор на TBS и добавя: “Продължаваме да опростяваме сложното. Продължаваме да бъдем ангажирани със създаването на по-добра среда.”

TBS като разпознаваема абревиатура на Telelink Business Services цели да създаде една естествената еволюция на бранда, наложена от развитието на бизнеса, а в комбинация с изцяло новият уебсайт https://www.tbs.tech/ - новите цветове и освежения отличителен знак, е заявка за утвърден опит и нещо ново, което компанията иска да предложи на своите клиенти на българския и международния пазар.

В динамичната ИТ екосистема, TBS съумява да обхване широкият спектър от технически решения и услуги, чиято добавена стойност е от изключително значение за всеки един клиент. Успехът се базира на безупречното изпълнение на проекти и способността да се намери правилният метод за решаване на комплексни технологични казуси.

Германия поведе коалиция срещу спирането на автомобилите на бензин и дизел

Компанията се стреми към иновативен подход и умение да комбинира различни технологии по пътя към адекватни и реализуеми клиентски решения. “Намирането на подходящи технически решения е същността на бизнеса, а решаващ фактор за успеха ни е добавената стойност или способността ни да опростяваме сложните перспективи и процеси”, казва още Житиянов. Това е двигателят на четирите основни технологични групи, които компанията развива през последните 10-15 години.

Най-голяма част от бизнеса се представлява от услуги и решения, свързани с IT инфраструктура. Втората линия в портфолиото е киберсигурността, засилена в следствие на войната в Украйна и зачестилите атаки. Третата насока е дигиталната трансформация, актуална завсички клиенти, които избират тази посока на развитие . През последните години TBS допълва портфолото си и с развитието на индустриално IoT.

пп.- по подробно!
              https://www.investor.bg/a/566-novini...evropa-i-sasht
              Last edited by inta53; 14.03.2023, 15:33.

Коментар

• Излизане от Софикс. Тук лошите новини продължават. Между другото, изненада ме това изпадане от индекса. Явно не съм смятал точно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dido123 Разгледай мнение
                  Предвид предстоящите проверки по отношение на спечелени с договорки обществени опоръчки не бих заложил на тоя кон.
                  Прогнозата ми скромна че и тук рано или късно ще играе кьовеши....евро парички... обичат ги всички

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение

Пиша, трия, пиша, трия... не знам какво да кажа друго освен, че маймунджулъкът с дивидент изглежда все по-грозно на фона на сделката, която едва ли е оформена тази сутрин.

Да я направят ДРУГАТА СДЕЛКА където и е мястото;- над 13,60 после какъвто искат такъв дивидент да разпределят...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                      Ооопсс;-
                      Пиша, трия, пиша, трия... не знам какво да кажа друго освен, че маймунджулъкът с дивидент изглежда все по-грозно на фона на сделката, която едва ли е оформена тази сутрин.

Коментар

• Ооопсс;-
                        Телелинк Бизнес Сървисис Груп АД-София
                        Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                        13:03
                        Уведомление по чл. 114а, ал. 9 от Закона за публичното предлагане на ценни книжа относно сключен договор от дъщерното дружество „Телелинк Бизнес Сървисис“ ЕАД с насрещна страна „Консорциум ТЕЛЕСЕК“ ДЗЗД.
                        Прикачени файлове: Уведомление

Коментар

• Предвид предстоящите проверки по отношение на спечелени с договорки обществени опоръчки не бих заложил на тоя кон.
                          Last edited by RUBLA; 02.03.2023, 17:18.

Коментар

• Не виждам 30% падане на печалбата, но знае ли миноритар що е оценка на мажоритар
                            2. Текуща печалба 1-0454 11 045 12 407

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                              Ей тази картинка не ми харесва на мен.Нали уж ще се пестят пари за придобивания а бонусчета текат.
                              Вашите парици, отидоха за бонусчета и наркотици!пълни смешници!

Коментар

• Ей тази картинка не ми харесва на мен.Нали уж ще се пестят пари за придобивания а бонусчета текат.
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X