IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Дааа, на него можело с дисконт, а на нас със 45% форс , за да имаме стимул да държим и да се пренадяваме
    житлянов ни пожъна как си му е реда, че и през ред ...
    Направо ожъна с големия комбайн ! Лошото е, че с действията си такива като него сриват доверието не само в собствените им компании ! Дивиденти и растящ бизнес, ала бала приказки за наивници ! Освен, че подведоха дребните инвеститори излъгаха и професионални такива ! На уебинара на Импулс поставих въпроса за пакета им тук, надявам се ако не са го продали вече час по скоро да го направят ! Житянов и компания добре са усвоили схемите на гуруто им Спас Русев !

Коментар

• Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнение
      Не само дойде, ами отнесе каквото трябва и си тръгна!

Дааа, на него можело с дисконт, а на нас със 45% форс , за да имаме стимул да държим и да се пренадяваме
      житлянов ни пожъна как си му е реда, че и през ред ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
        Събудете се! Купувача дойде!
        Стана ли ясно кой е купувача ?

Коментар

Събудете се! Купувача дойде!
          Не само дойде, ами отнесе каквото трябва и си тръгна!
          мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия

Коментар

• Събудете се! Купувача дойде!

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение

Много пъти удариха гредата както мениджмънта така и собственика. Не знам от незнание ли, от безхаберие ли...За мен нищо хубаво не я чака тази акция през следващта една година.

-НЕее,- СЕГА се сещам,- тя беше предпочетена от Груев, пред Алтер"нативната

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                От сутринта стоят на пангара 3 мил акции и няма сделка,тук май наистина си вярват че пазара ще поеме пакета............
                Много пъти удариха гредата както мениджмънта така и собственика. Не знам от незнание ли, от безхаберие ли...За мен нищо хубаво не я чака тази акция през следващта една година.
                Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• От сутринта стоят на пангара 3 мил акции и няма сделка,тук май наистина си вярват че пазара ще поеме пакета............

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Се не види тука дъно, комай втори опит бе туй, - за напред не ми се мисли- все черни като за енемонки...
                    Поредната компания листната тук за да прибере едни пари, като подслади с всичко възможно, включително и с дивиденти ! С тези резултати, а и с тази продължаваща продажба на акции си мисля, че прехвърлят бизнес към други техни компании, а същевременно тази се изпразва !

Коментар

Предлагане за близо 30 млн. лв., а темата без коментар повече от месец
                      Като скромен държател и тук положението е по-добре нищо да не се казва, отколкото да се каже всичко лошо.

Коментар

Хмм очаквах че новият миноритарен акционер ще влезе на 13.50 предполагам за него са тези 3мил акции ........ако е така 9.50 това би било дъното на корекцията

Се не види тука дъно, комай втори опит бе туй, - за напред не ми се мисли- все черни като за енемонки...

Коментар

Хмм очаквах че новият миноритарен акционер ще влезе на 13.50 предполагам за него са тези 30мил акции ........ако е така 9.50 това би било дъното на корекцията
                          Отчета им за първо тримесечие е пълен крах, завършват на break-even. Приходите и печалбата падат сериозно. Аз не виждам как с такива резултати ще успеят да наваксат в останалите 3 тримесечия и да завършат на сериозен ръст на приходите и EBITDA съгласно бюджета им за 2023 година. След много умуване днес излязох на 100% със загуба по позицията. Нямам нерви да ги чакам 5 години да видя дали ще направят нещо. Има къде къде по-добри алтернативи на кеша от позицията.
                          Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение

Положителното - явно нещо е договорено и някой има желание да влезе в компанията на 9.50, т.е. вижда перспектива, защото едва ли някой има илюзии, че пазарът ще поеме 30 млн. лв. емисия. Отрицателното - не говори добре за перспективите, които виждат инсайдърите, при положение, че са склонни да се разделят с акциите си на 9.50, след като вече са продавали на 13.50 лв.
                            Хмм очаквах че новият миноритарен акционер ще влезе на 13.50 предполагам за него са тези 3мил акции ........ако е така 9.50 това би било дъното на корекцията
                            Last edited by спекуланта; 01.06.2023, 12:40.

Коментар

Предлагане за близо 30 млн. лв., а темата без коментар повече от месец
                              Положителното - явно нещо е договорено и някой има желание да влезе в компанията на 9.50, т.е. вижда перспектива, защото едва ли някой има илюзии, че пазарът ще поеме 30 млн. лв. емисия. Отрицателното - не говори добре за перспективите, които виждат инсайдърите, при положение, че са склонни да се разделят с акциите си на 9.50, след като вече са продавали на 13.50 лв.

Коментар

• Предлагане за близо 30 млн. лв., а темата без коментар повече от месец

Коментар

Working...
                                X