Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)
Collapse
X
-
- 9 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Q35 Разгледай мнениеНе само дойде, ами отнесе каквото трябва и си тръгна!
Дааа, на него можело с дисконт, а на нас със 45% форс , за да имаме стимул да държим и да се пренадяваме
житлянов ни пожъна как си му е реда, че и през ред ...
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСъбудете се! Купувача дойде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСъбудете се! Купувача дойде!
мненията ми не са препоръка за каквито и да е действия
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
Много пъти удариха гредата както мениджмънта така и собственика. Не знам от незнание ли, от безхаберие ли...За мен нищо хубаво не я чака тази акция през следващта една година.
-НЕее,- СЕГА се сещам,- тя беше предпочетена от Груев, пред Алтер"нативната
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеОт сутринта стоят на пангара 3 мил акции и няма сделка,тук май наистина си вярват че пазара ще поеме пакета............Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Се не види тука дъно, комай втори опит бе туй, - за напред не ми се мисли- все черни като за енемонки...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПредлагане за близо 30 млн. лв., а темата без коментар повече от месец
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Хмм очаквах че новият миноритарен акционер ще влезе на 13.50 предполагам за него са тези 3мил акции ........ако е така 9.50 това би било дъното на корекцията
Се не види тука дъно, комай втори опит бе туй, - за напред не ми се мисли- все черни като за енемонки...
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Хмм очаквах че новият миноритарен акционер ще влезе на 13.50 предполагам за него са тези 30мил акции ........ако е така 9.50 това би било дъното на корекциятаМнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inteIIect Разгледай мнение
Положителното - явно нещо е договорено и някой има желание да влезе в компанията на 9.50, т.е. вижда перспектива, защото едва ли някой има илюзии, че пазарът ще поеме 30 млн. лв. емисия. Отрицателното - не говори добре за перспективите, които виждат инсайдърите, при положение, че са склонни да се разделят с акциите си на 9.50, след като вече са продавали на 13.50 лв.Last edited by спекуланта; 01.06.2023, 12:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПредлагане за близо 30 млн. лв., а темата без коментар повече от месец
- 1 like
Коментар
Коментар