IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам предвид, Инта, как така изведнъж в рамките на под седмица се появиха 3 новини от съществено значение?
    Можеш да си представиш и евентуална последователност на появяване, преди да станат публични, нали?
    И различните интерпретации до които водят.
    Нормална реакция е да разкараш позицията.
    Естествено, в мътна вода - най-големите риби се хващат.
    А отчета може наистина да е добър, но това не променя калпавата комуникационна стратегия

Коментар

• Yori

Mоже и да греша, като им се доверявам,-
      https://www.tbs.tech/wp-content/uplo...r-16022023.pdf
      FY REVENUE BY SECTOR (PRELIMINARY)

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Защо мислиш, че не може да падне под 13,60
        конюнктурата вече е друга, инвеститорите търсят други оценки
        парите са по-кът
        нямам
        Досега мисля правеха рундове при EV/EBITDA 8.5x, важно е дали мислят да търсят друго ниво на показателя или това се запазва.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

И все пак, става въпрос за Едро влизане! От над 65% до запазване на маж. дял са си 10-15%
          Едвали оценката ще падне под последното предлагане от мажоритаря(13,60), а до там са си над 35%!
          Последните подплашени камилчета от намаляването (никой не е казал с колко при досегашните 90%) на дивидента, изсипали на пазар за последния месец ,- справка инфосток;- https://www.infostock.bg/infostock/c...pricestats/TBS
          02/2023 11.100 9.420 11.400 10.150 0.950 8.56 % 18 023 188 74
          общо 18 023бр.акц. от които 9 647акц. последната седмица, едвали ще са в зоната на печелившите!

Лично мнение, без препоръка за покупки или продажби!
          От "Импулс" споделиха нещо клонящо в тази насока...
          Защо мислиш, че не може да падне под 13,60
          конюнктурата вече е друга, инвеститорите търсят други оценки
          парите са по-кът
          нямам

Коментар

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
            След леко дебилните съобщения, сега сякаш се омотват още повече

И все пак, става въпрос за Едро влизане! От над 65% до запазване на маж. дял са си 10-15%
            Едвали оценката ще падне под последното предлагане от мажоритаря(13,60), а до там са си над 35%!
            Последните подплашени камилчета от намаляването (никой не е казал с колко при досегашните 90%) на дивидента, изсипали на пазар за последния месец ,- справка инфосток;- https://www.infostock.bg/infostock/c...pricestats/TBS
            02/2023 11.100 9.420 11.400 10.150 0.950 8.56 % 18 023 188 74
            общо 18 023бр.акц. от които 9 647акц. последната седмица, едвали ще са в зоната на печелившите!

Лично мнение, без препоръка за покупки или продажби!
            От "Импулс" споделиха нещо клонящо в тази насока...

Коментар

• След леко дебилните съобщения, сега сякаш се омотват още повече

Коментар

• Сега разбирам защо не ми изпратиха въобще линк за сесията на 16.02.2023 г., за която чинно си пратих регистрация.Просто са гузни и видите ли колко удобно само на Eng ще бъде! Абе аланкоулу батя Ви COBOS и на патагонски ще Ви разбере като извадитя на Житянката графиките, докато гледа виновно с наведена глава!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Каква оценка бе Инта . Знам, че тук ти е слабост /помня твой възхвалителен пост при цена от 15 лева, когато имаше шанс РЕАЛЕН инвеститор да влезне. Сега някой крадец от Люксембург я дал оферта, я не, и пак надежди! Нищо чудно да е оферта от приближени, за да заобиколят известие за имената им. Пълен цирк! Тези Люксембургските ги знаем с много компании ! Крадци, криещи самоличността си!!!

Е как каква§- вкарал съм -два квартални гаража, като чакам да ги обединя в приземен с градинка с барбекю, но дане съм си сложил отрано задника на на скарата само!!!

Коментар

Да видим, да видим и оценкатааа....понавикнахме векеее
                    Каква оценка бе Инта . Знам, че тук ти е слабост /помня твой възхвалителен пост при цена от 15 лева, когато имаше шанс РЕАЛЕН инвеститор да влезне. Сега някой крадец от Люксембург я дал оферта, я не, и пак надежди! Нищо чудно да е оферта от приближени, за да заобиколят известие за имената им. Пълен цирк! Тези Люксембургските ги знаем с много компании ! Крадци, криещи самоличността си!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Сега изведнъж кандидат инвеститор .... Мноооого плоско.Много.

Да видим, да видим и оценкатааа....понавикнахме векеее

Коментар

• Сега изведнъж кандидат инвеститор .... Мноооого плоско.Много.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Мошшеници нечестиви и то Софикс компания уж от ИТ сектора... ей така се пропилява доверие и се разочароват инвеститори от целия пазар.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Здравко, абсолютно си прав, че тези излезнаха големи калпазани! Обаче не е редно покрай сухото да гори и мокрото, според мен. Трябва да вярваме, че има и читави хора/ компании.
                            Една от малкото позиции, при която извадих някакъв късмет. Не че съм спечелил нещо, но тамън мислех да влизам на около 11 лева. Като стартирам платформата тези дни, първата ми работа ще е да ги махна и да нямам представа какво се случва с тях. Пожелавам им в животите им всички техни партньори/ близки/ роднини и приятели да постъпват с тях, както те направиха е нас. Наистина се чудя как е възможно такива хора да нямат капка срам. Обещаваш гръмко пред цяла държава куп неща, взимаш пари, а после се отмяташ. Как е възможно това?
                            Аз подозирам и друго, че си преляха бизнес от тук към техните си Телелинкове и сега ще си разпродават акциите на "телетата" като нас и фондовете !
                            От миналата пролет до сега вече над 30% от портфейла ми е в чужди акции и като гледам май ще им увеличавам още теглото. Тези тук в Телелинка на Чичо номерата и мурафетите взеха да прилагат !
                            Last edited by Zdravko74; 21.02.2023, 13:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Тя искреността им е само от възпитание ! Заканил съм се повече и един лев да не вкарвам в българска компания ! Аз пък за сметка на тях съм абсолютно искрен !
                              Здравко, абсолютно си прав, че тези излезнаха големи калпазани! Обаче не е редно покрай сухото да гори и мокрото, според мен. Трябва да вярваме, че има и читави хора/ компании.
                              Една от малкото позиции, при която извадих някакъв късмет. Не че съм спечелил нещо, но тамън мислех да влизам на около 11 лева. Като стартирам платформата тези дни, първата ми работа ще е да ги махна и да нямам представа какво се случва с тях. Пожелавам им в животите им всички техни партньори/ близки/ роднини и приятели да постъпват с тях, както те направиха е нас. Наистина се чудя как е възможно такива хора да нямат капка срам. Обещаваш гръмко пред цяла държава куп неща, взимаш пари, а после се отмяташ. Как е възможно това?

Коментар

Аз не съм съгласен само с липсата на цена в това обявление, на която ще бъдат предложе въпросният пакет на пода на БФБ!
                                До сега имаше две предлагания с предварително обявена цена,- последната бе 13,60!!!
                                -"От предходни оповестявания пред обществеността е известна моята принципна готовност за нови предлагания на акции на ТБС Груп на пода на БФБ, създаващи възможност за диверсификация на риска и нови инвеститори. В настоящия контекст, възнамерявам през идните месеци да предложа на пода на БФБ миноритарен пакет акции, като запазя мажоритарно участие в Компанията и продължа да подкрепям нейните перспективи за ускорен растеж през следващите години."
                                Но пак предварително на 17,05,21г. се събори борсовата от над 15, на 12,60;- все въпроси за хиляди???

-За това тези искрени поздрави , не са ми много ИСКРЕНИ!!!
                                "-Искрени поздрави, Любомир Минчев, мажоритарен акционер на „ТБС Груп“ АД"
                                Тя искреността им е само от възпитание ! Заканил съм се повече и един лев да не вкарвам в българска компания ! Аз пък за сметка на тях съм абсолютно искрен !

Коментар

Working...
                                X