Продължавам да си чета списанието - ми то Телекрава били най-големият системен интегратор (каквото и да означава това, че наистина си нямам идея) у нас. За справка, Халтурата са на 7-мо място. Отделно, ама наистина много им куца лъскането на имиджа на Телекрава, баси - ми те имали една торба награди за миналата година. В Халтурата ще се избият да си ги показват и викачите им да оревават форума, че им дали наградата за топ 100 коча у горно биримирци, а тези:
- Партньор на годината за България на Dell,
- партньор на годината за България и Адриатика на VMWare,
- партньор на годината за България на Microsoft,
- най-висок доход за догодина на Veeam (тези не ги знам кои са)
- партньор на годината за България с най-високо Technology excellence на Cisco
Реализирали една торба проекти през годината - абе сериозна работа
Ми не ги знаех тези неща, добре че чета - ма 200 милки капитализация тук, 300 милки пти халтурата - ша си стискам халтурата и това си е, бал съм ги в телекравата, като си нямат викачи, така ще е
П.С. Сега прочетох и представянето на Халтурата - най-общо казано се хвалят, че имали голям инвеститорски интерес на БФБ и щели да се листват у франкфурт на майната. Абе личи си класата на яхтата, няма две мнения по въпроса - това да направиш компания 3 пъти по-малки приходи и сходна печалба да е 50% по-скъпа от конкурента си, който е първи в България, а ти си седми, определено си е майсторлък. Елана имат много да се учат от Карол. Много!
- Партньор на годината за България на Dell,
- партньор на годината за България и Адриатика на VMWare,
- партньор на годината за България на Microsoft,
- най-висок доход за догодина на Veeam (тези не ги знам кои са)
- партньор на годината за България с най-високо Technology excellence на Cisco
Реализирали една торба проекти през годината - абе сериозна работа
Ми не ги знаех тези неща, добре че чета - ма 200 милки капитализация тук, 300 милки пти халтурата - ша си стискам халтурата и това си е, бал съм ги в телекравата, като си нямат викачи, така ще е

П.С. Сега прочетох и представянето на Халтурата - най-общо казано се хвалят, че имали голям инвеститорски интерес на БФБ и щели да се листват у франкфурт на майната. Абе личи си класата на яхтата, няма две мнения по въпроса - това да направиш компания 3 пъти по-малки приходи и сходна печалба да е 50% по-скъпа от конкурента си, който е първи в България, а ти си седми, определено си е майсторлък. Елана имат много да се учат от Карол. Много!
Коментар