Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телелинк Бизнес Сървисис груп АД (TBS)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Айде хаирлия да е.
Имам малко бройки и искам да ги освободя, но на по-добра цена.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеТук става много интересно. След броени минути започва дигитално събитие за актуализирани очаквания за периода до 2025 година.
И бици и меци са заели позиция в очакване на събитието
Имам малко бройки и искам да ги освободя, но на по-добра цена.Не е препоръка
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
П.С. Хм, сега погледнах - телето имало 1060 акционера, халтурата - 1035. Любопитно ми е колко от тях са с по 2 акции
Ами виж със задна дата, ако имаш справки за сделкитеhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nik803 Разгледай мнениеВъпреки обявеният дивидент, акцията върви надолу! За сравнение когато се обяви дивидент от БФБ, акцията скочи с двойни проценти и се задъжа на тези нива и досега!
Интересна позиция, както казах и в Халтурата - следя я с интерес като показателна за БФБ. Интересното е, че се задовляват точно по 5 000 бройки (плюс пълнежа около тях) и то през 10 стинки на ден. да видим какво ще излезе накрая.
П.С. Хм, сега погледнах - телето имало 1060 акционера, халтурата - 1035. Любопитно ми е колко от тях са с по 2 акцииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеКуц, куц, ама ще снесе "сосен дивидент" /както казваше Импето/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Груйка, кажи ако си взел от кравата!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПродължавам да си чета списанието - ми то Телекрава били най-големият системен интегратор (каквото и да означава това, че наистина си нямам идея) у нас. За справка, Халтурата са на 7-мо място. Отделно, ама наистина много им куца лъскането на имиджа на Телекрава, баси - ми те имали една торба награди за миналата година. В Халтурата ще се избият да си ги показват и викачите им да оревават форума, че им дали наградата за топ 100 коча у горно биримирци, а тези:
- Партньор на годината за България на Dell,
- партньор на годината за България и Адриатика на VMWare,
- партньор на годината за България на Microsoft,
- най-висок доход за догодина на Veeam (тези не ги знам кои са)
- партньор на годината за България с най-високо Technology excellence на Cisco
Реализирали една торба проекти през годината - абе сериозна работа
Ми не ги знаех тези неща, добре че чета - ма 200 милки капитализация тук, 300 милки пти халтурата - ша си стискам халтурата и това си е, бал съм ги в телекравата, като си нямат викачи, така ще е
П.С. Сега прочетох и представянето на Халтурата - най-общо казано се хвалят, че имали голям инвеститорски интерес на БФБ и щели да се листват у франкфурт на майната. Абе личи си класата на яхтата, няма две мнения по въпроса - това да направиш компания 3 пъти по-малки приходи и сходна печалба да е 50% по-скъпа от конкурента си, който е първи в България, а ти си седми, определено си е майсторлък. Елана имат много да се учат от Карол. Много!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Продължавам да си чета списанието - ми то Телекрава били най-големият системен интегратор (каквото и да означава това, че наистина си нямам идея) у нас. За справка, Халтурата са на 7-мо място. Отделно, ама наистина много им куца лъскането на имиджа на Телекрава, баси - ми те имали една торба награди за миналата година. В Халтурата ще се избият да си ги показват и викачите им да оревават форума, че им дали наградата за топ 100 коча у горно биримирци, а тези:
- Партньор на годината за България на Dell,
- партньор на годината за България и Адриатика на VMWare,
- партньор на годината за България на Microsoft,
- най-висок доход за догодина на Veeam (тези не ги знам кои са)
- партньор на годината за България с най-високо Technology excellence на Cisco
Реализирали една торба проекти през годината - абе сериозна работа
Ми не ги знаех тези неща, добре че чета - ма 200 милки капитализация тук, 300 милки пти халтурата - ша си стискам халтурата и това си е, бал съм ги в телекравата, като си нямат викачи, така ще е
П.С. Сега прочетох и представянето на Халтурата - най-общо казано се хвалят, че имали голям инвеститорски интерес на БФБ и щели да се листват у франкфурт на майната. Абе личи си класата на яхтата, няма две мнения по въпроса - това да направиш компания 3 пъти по-малки приходи и сходна печалба да е 50% по-скъпа от конкурента си, който е първи в България, а ти си седми, определено си е майсторлък. Елана имат много да се учат от Карол. Много!Last edited by Грую Груев; 10.09.2021, 15:04.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар