If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това безобразие, което се случва тук е класически пример как човек винаги трябва да има едно наум когато участва в ИПО или СПО !
Имах намерение да участвам и добре, че не се набутах !
Тук ако наистина дск родина са влезнали на 7 и нещо, то може, на база на техните предишни инвестиции, да се очаква, че ще продават здраво на 1,5-2 лв след време. Справка сирма, доверие, монбат, хим, софарма и какво ли още не. Те въобще имат ли една печеливша инвестиция
По скоро на под 0.70, не е ли 10 пъти спада не го брой
Тук ако наистина дск родина са влезнали на 7 и нещо, то може, на база на техните предишни инвестиции, да се очаква, че ще продават здраво на 1,5-2 лв след време. Справка сирма, доверие, монбат, хим, софарма и какво ли още не. Те въобще имат ли една печеливша инвестиция
Как да го кажа...Всеки си носи сам последиците от недалновидност, лакомия и т.н.
Как
Същите са, с пари по една програма. Лесно се раздадоха чужди пари
А незнайно защо, сега ДСК Родина набиха пари на бъдещите пенсионери тук, при безумна оценка...
Как да го кажа...Всеки си носи сам последиците от недалновидност, лакомия и т.н.
Я да попитам, този Илевън кепитъл, дали не възникна от някакъв ъъъ...„акселератор”,появил се у нас през 2-то/3-тото тримесечие на 2012-та? Много ми е интересно, правеха някакви сбирки тогава, омайваха, „мотивираха” ѝ, отскочил и поотръскал се, останах с впечатлението за ... начало на як лов на шарани в мътна вода. Какво пропускам, ако не е тайна? Кого „ускориха” до днес, на каква орбита се върти? Нещо за налапалите вода, оттогава, да се е чуло?
Същите са, с пари по една програма. Лесно се раздадоха чужди пари
А незнайно защо, сега ДСК Родина набиха пари на бъдещите пенсионери тук, при безумна оценка...
Според мен завиждаш, защото никой не е инвестирал в теб.
Очно тогава, го нямаше обектаза инвестиция (не беше се появил, т.к. не е „тази тръбичка” нямаше я и готовността за свързване . Затова, за „завист място няма. Ето защо, само питам: Искам да знм: Са или не са същото явление?
Я да попитам, този Илевън кепитъл, дали не възникна от някакъв ъъъ...„акселератор”,появил се у нас през 2-то/3-тото тримесечие на 2012-та? Много ми е интересно, правеха някакви сбирки тогава, омайваха, „мотивираха” ѝ, отскочил и поотръскал се, останах с впечатлението за ... начало на як лов на шарани в мътна вода. Какво пропускам, ако не е тайна? Кого „ускориха” до днес, на каква орбита се върти? Нещо за налапалите вода, оттогава, да се е чуло?
Според мен завиждаш, защото никой не е инвестирал в теб.
Коментар