IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнение
    ..., чието име не може да споменаваме, защото е от портфейла на Илевън 2, който пък не е обект на настоящата тема във форума, малко повече търпение трябва

Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Up Up Разгледай мнение
      Кога ще свикат общо събрание за решение за увеличение на капитала?
      Ако, са намерили инвеститори за увеличението, а още на уебинара след Q3, казаха че са намерили, то сегашният спад на фондовите пазари не би трябвало да е проблем.
      Уебит направиха успешно увеличение през миналата година, по време на най-големият спад на пазарите, след "Денят на освобождението" , защото вече бяха намерили инвеститори.
      Според мен това по-скоро е конфиденциална информация.

Нека първо мине дългия и сложен процес по оценката (copy/paste) на една компания в сферата на онлайн търговията с бързооборотни стоки, чието име не може да споменаваме, защото е от портфейла на Илевън 2, който пък не е обект на настоящата тема във форума, малко повече търпение трябва

Коментар

• Кога ще свикат общо събрание за решение за увеличение на капитала?
        Ако, са намерили инвеститори за увеличението, а още на уебинара след Q3, казаха че са намерили, то сегашният спад на фондовите пазари не би трябвало да е проблем.
        Уебит направиха успешно увеличение през миналата година, по време на най-големият спад на пазарите, след "Денят на освобождението" , защото вече бяха намерили инвеститори.

Коментар

• Аз напълно бях проспал факта, че са минали границата от 750 акционера и вече участват в класирането.

Коментар

• Изненада!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Като гледам пазара, май няма голямо доверие за обратното изкупуване....
              Тук и Никито ще трябва да се включи скоро.

На проведено заседание на Комисията по индексите към БФБ АД по Протокол № 2 от 09.03.2026 г. са взети следните решения:

I. Във връзка с т. 12 от Приложение № 1 (Методология за изчисляване на SOFIX) към Правилата за изчисляване на индекси на Българска фондова борса, Комисията по индексите определя следните коефициенти за фрий-флоут на емисиите, включени в базата на SOFIX, които ще влязат в сила, считано от 23.03.2026 г.:

Борсов код Емитент Фрий-флоут коефициент
              ATER Адванс терафонд АДСИЦ 0.6082
              BSE Българска фондова борса АД 0.4995
              DUH Доверие обединен холдинг АД 0.6318
              EUBG Еврохолд България АД 0.4297
              11C Илевън кепитъл АД 0.6870
              SIRM Сирма груп холдинг АД 0.5988
              SO Смарт органик АД 0.1486
              SFA Софарма АД 0.3394
              FIB ТБ Първа инвестиционна банка АД 0.1107
              CCB ТБ Централна кооперативна банка АД 0.1666
              WISR Уайзър технолоджи АД 0.5400
              BREF Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 0.7387
              CHIM Химимпорт АД 0.2152
              HVAR Холдинг Варна АД 0.3449
              SLYG Шелли груп ЕД 0.2867
              lipsata

Коментар

• Тук, ръководството проучило ли е как са регистрирани и се търгуват акциите на БФБ, на нерегулиран пазар във Франкфурт?
                За сега, нямат обратно изкупени акции, които да предложат, но нещо пречи ли, да се регистрират акциите, а когато направят обратно изкупуване, да предложат акции за продажба там?

BULGARIAN STOCK EXCHANGE Aktie | A0MX26 | BG1100016978 | Aktienkurs
                Last edited by Up Up; 06.03.2026, 17:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Като гледам пазара, май няма голямо доверие за обратното изкупуване....
                  Проблема за мен е доверието в мениджмънта, това е което мен лично ме притеснява. Трябва да представят по-ясно и категорично как ги мислят нещата. Прихванали са малко поведение от мениджмънта на една тяхна портфолио компания, но там поне може да се обяснят нещата по по-различен начин защо е така…

Коментар

• Като гледам пазара, май няма голямо доверие за обратното изкупуване....
                    Life won't wait for you.

Коментар

• [QUOTE=Sorko;n4331750]
                      Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      11с не може ли да качи Ейт + Ондо от Илевън 2 и да изкупи (добави) и дяловете на HR.
                      И двете компании ще паснат добре на 11С според мен.Идея за размисъл…
                      Да кажем, че HRC ще продават и 11С ще купи Ондо и Ейт. И ще купи от "двойката" Ондо, Ейт, Пейхоук и Ебаг.....консервативно погледнато ще трябват над 26-27 000 000 евро.....
                      Last edited by B.Graham; 04.03.2026, 09:16.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• [QUOTE=B.Graham;n4331826]
                        Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнение

Това кога са го казали, че съм го пропуснал. Иначе покупките на 11С са въпрос на цена. Как ще намерят баланса в интересите на "двойката" и нашия интерес.
                        11 нищо на са казали. HR бяха споменали, че при възможност за екзит от компаниите, които притежават без Ебаг, по-скоро ще се възползват и ще продават.

Коментар

• [QUOTE=Sorko;n4331750]
                          HR Capital казаха, че ще чистят всичко и ще искат да оставят само Ебаг.…
                          Това кога са го казали, че съм го пропуснал. Иначе покупките на 11С са въпрос на цена. Как ще намерят баланса в интересите на "двойката" и нашия интерес.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• [QUOTE=B.Graham;n4331741]
                            Първоначално изпратено от CurtisJackson50 Разгледай мнение

Имаха и два хубави екзита с smsbump и Нитропак
                            HR Capital казаха, че ще чистят всичко и ще искат да оставят само Ебаг.

11с не може ли да качи Ейт + Ондо от Илевън 2 и да изкупи (добави) и дяловете на HR.

И двете компании ще паснат добре на 11С според мен.

Идея за размисъл…

Коментар

• [QUOTE=CurtisJackson50;n4331732]

Имам предвид за целия Илевън, а не само за кепитъл. Говоря принципно за избора на компании.
                              Имаха и два хубави екзита с smsbump и Нитропак
                              Last edited by B.Graham; 03.03.2026, 21:23.
                              Life won't wait for you.

Коментар

• [QUOTE=B.Graham;n4331639]
                                Първоначално изпратено от CurtisJackson50 Разгледай мнение

В 11С са само втората и третата.
                                Имам предвид за целия Илевън, а не само за кепитъл. Говоря принципно за избора на компании.

Коментар

Working...
                                X