Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Според мен това по-скоро е конфиденциална информация.Първоначално изпратено от Up Up Разгледай мнениеКога ще свикат общо събрание за решение за увеличение на капитала?
Ако, са намерили инвеститори за увеличението, а още на уебинара след Q3, казаха че са намерили, то сегашният спад на фондовите пазари не би трябвало да е проблем.
Уебит направиха успешно увеличение през миналата година, по време на най-големият спад на пазарите, след "Денят на освобождението"
, защото вече бяха намерили инвеститори.
Нека първо мине дългия и сложен процес по оценката (copy/paste) на една компания в сферата на онлайн търговията с бързооборотни стоки, чието име не може да споменаваме, защото е от портфейла на Илевън 2, който пък не е обект на настоящата тема във форума, малко повече търпение трябва
- 1 like
Коментар
-
Кога ще свикат общо събрание за решение за увеличение на капитала?
Ако, са намерили инвеститори за увеличението, а още на уебинара след Q3, казаха че са намерили, то сегашният спад на фондовите пазари не би трябвало да е проблем.
Уебит направиха успешно увеличение през миналата година, по време на най-големият спад на пазарите, след "Денят на освобождението"
, защото вече бяха намерили инвеститори.
Коментар
-
Тук и Никито ще трябва да се включи скоро.Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКато гледам пазара, май няма голямо доверие за обратното изкупуване....
На проведено заседание на Комисията по индексите към БФБ АД по Протокол № 2 от 09.03.2026 г. са взети следните решения:
I. Във връзка с т. 12 от Приложение № 1 (Методология за изчисляване на SOFIX) към Правилата за изчисляване на индекси на Българска фондова борса, Комисията по индексите определя следните коефициенти за фрий-флоут на емисиите, включени в базата на SOFIX, които ще влязат в сила, считано от 23.03.2026 г.:
Борсов код Емитент Фрий-флоут коефициент
ATER Адванс терафонд АДСИЦ 0.6082
BSE Българска фондова борса АД 0.4995
DUH Доверие обединен холдинг АД 0.6318
EUBG Еврохолд България АД 0.4297
11C Илевън кепитъл АД 0.6870
SIRM Сирма груп холдинг АД 0.5988
SO Смарт органик АД 0.1486
SFA Софарма АД 0.3394
FIB ТБ Първа инвестиционна банка АД 0.1107
CCB ТБ Централна кооперативна банка АД 0.1666
WISR Уайзър технолоджи АД 0.5400
BREF Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ 0.7387
CHIM Химимпорт АД 0.2152
HVAR Холдинг Варна АД 0.3449
SLYG Шелли груп ЕД 0.2867lipsata
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тук, ръководството проучило ли е как са регистрирани и се търгуват акциите на БФБ, на нерегулиран пазар във Франкфурт?
За сега, нямат обратно изкупени акции, които да предложат, но нещо пречи ли, да се регистрират акциите, а когато направят обратно изкупуване, да предложат акции за продажба там?
BULGARIAN STOCK EXCHANGE Aktie | A0MX26 | BG1100016978 | AktienkursLast edited by Up Up; 06.03.2026, 17:09.
Коментар
-
Проблема за мен е доверието в мениджмънта, това е което мен лично ме притеснява. Трябва да представят по-ясно и категорично как ги мислят нещата. Прихванали са малко поведение от мениджмънта на една тяхна портфолио компания, но там поне може да се обяснят нещата по по-различен начин защо е така…Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКато гледам пазара, май няма голямо доверие за обратното изкупуване....
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=Sorko;n4331750]Да кажем, че HRC ще продават и 11С ще купи Ондо и Ейт. И ще купи от "двойката" Ондо, Ейт, Пейхоук и Ебаг.....консервативно погледнато ще трябват над 26-27 000 000 евро.....Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение11с не може ли да качи Ейт + Ондо от Илевън 2 и да изкупи (добави) и дяловете на HR.
И двете компании ще паснат добре на 11С според мен.Идея за размисъл…Last edited by B.Graham; 04.03.2026, 09:16.Life won't wait for you.
Коментар
-
[QUOTE=B.Graham;n4331826]11 нищо на са казали. HR бяха споменали, че при възможност за екзит от компаниите, които притежават без Ебаг, по-скоро ще се възползват и ще продават.Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнение
Това кога са го казали, че съм го пропуснал. Иначе покупките на 11С са въпрос на цена. Как ще намерят баланса в интересите на "двойката" и нашия интерес.
Коментар
-
[QUOTE=Sorko;n4331750]Това кога са го казали, че съм го пропуснал. Иначе покупките на 11С са въпрос на цена. Как ще намерят баланса в интересите на "двойката" и нашия интерес.Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеHR Capital казаха, че ще чистят всичко и ще искат да оставят само Ебаг.…Life won't wait for you.
Коментар
-
[QUOTE=B.Graham;n4331741]HR Capital казаха, че ще чистят всичко и ще искат да оставят само Ебаг.Първоначално изпратено от CurtisJackson50 Разгледай мнение
Имаха и два хубави екзита с smsbump и Нитропак
11с не може ли да качи Ейт + Ондо от Илевън 2 и да изкупи (добави) и дяловете на HR.
И двете компании ще паснат добре на 11С според мен.
Идея за размисъл…
Коментар
-
[QUOTE=CurtisJackson50;n4331732]Имаха и два хубави екзита с smsbump и НитропакПървоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Имам предвид за целия Илевън, а не само за кепитъл. Говоря принципно за избора на компании.Last edited by B.Graham; 03.03.2026, 21:23.Life won't wait for you.
Коментар
-
[QUOTE=B.Graham;n4331639]Имам предвид за целия Илевън, а не само за кепитъл. Говоря принципно за избора на компании.Първоначално изпратено от CurtisJackson50 Разгледай мнение
В 11С са само втората и третата.
Коментар

Коментар