IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
    Ще хвърчат като няма новини за това което очакваме от лятото
    Мисля, че някой просто си продава портфейла. Не само тук.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Хвърчат кюфтета днес...
      Ще хвърчат като няма новини за това което очакваме от лятото

Коментар

• Хвърчат кюфтета днес...
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
          Тигъра се подхлъзна и падна
          И тая прогноза се е засилила към кошчето
          Ей,много хейт и злоба има в теб момче. Изчисти я тая чернилка.Аз не съм виновен,че си вътре 20% в МСН и още толкова в Бианора и Шменти.

Една най-обикновена тренд линия не може да начертаеш,тръгнал си да коментираш ТА великани

Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
          ако мине трайно над 18.60-7
          Last edited by danetha; 15.11.2024, 13:39.

Коментар

• Тигъра се подхлъзна и падна
            И тая прогноза се е засилила към кошчето

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=h3TPT7cmDPc
              Life won't wait for you.

Коментар

• И друго, което ми направи впечатление....А4Е е занулена "поради спиране на дейността"....
                А Импулс ги оценяват на 200 000 лева, участие + конв. дълг...... Дали импулсите не надуват нещата заради варантите? И ако така се изцепват за А4Е, какво ли правят за другите компании?
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                  Доволен ли си от отговорите? Общо взето отлагат всичко, но това донякъде е добре !
                  В техен стил. Честно казано не очаквах нещо по различно. А и те нещата са обвързани.Защо да се двойно листват ако не вдигат капитала...защо да вдигат капитала ако няма какво да купят /Илевън 2 например/.... Като стане обратното ще тръгне и схемата....Май.... Това, което не ми хареса, е че отбиха отговорите за компаниите от Илевън 2. Че даже Даниел Томов май се издразни.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Ако четат форума....
                    Доволен ли си от отговорите ? Общо взето отлагат всичко, но това донякъде е добре !

Коментар

Аз се надявам да разяснят и без да ги питаме !
                      Ако четат форума....
                      Life won't wait for you.

Коментар

Здравко.....наборе.....пак ще разчитам на теб,май....утре ми е напрегнато и няма да мога да ги питам.....Виж там за увеличенито ги питай.
                        Аз се надявам да разяснят и без да ги питаме !

Коментар

Илевън Кепитъл АД-София
                          Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                          15:20
                          Покана за неприсъствена среща с настоящи и бъдещи инвеститори, насрочена за 13.11.2024 г. от 15:00 часа източноевропейско часово време (UTC+2).
                          Прикачени файлове: Покана за неприсъствена среща с инвеститорите.
                          Здравко.....наборе.....пак ще разчитам на теб,май....утре ми е напрегнато и няма да мога да ги питам.....Виж там за увеличенито ги питай.
                          Life won't wait for you.

Коментар

Най хубавото при нашето Шелли, е че рогата са така да се каже саморасли, със съвсем малко чужда/акционерна/ помощ, докато коментирания еднорог е привлякъл над 200млн. долара !
                            Всички рога може да се отрежат. Цар Пазар.....И да не забравяме, че искаме и друга една компания да получи айде не 200 млн. но поне 50 млн.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Те рога растат...но и се режат....а понякога се изпилват...оттам идва пърхота...рога ситно стрити на прах....
                              Най хубавото при нашето Шелли, е че рогата са така да се каже саморасли, със съвсем малко чужда/акционерна/ помощ, докато коментирания еднорог е привлякъл над 200млн. долара !

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Баси тези ли бяха първият еднорог.....какво става?
                                Ми надута оценка. Все повече срещам мнения, че Private Equity в световен план са силно балонизирани. Затова много внимателно, ако въобще бих пипал компании за дялов капитал

Коментар

Working...
                                X