IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Изглежда, че слънце ще огрее и на нашата улица най накрая....и дивидентец ще има.....
    и то никак не лош, при положение, че няколкото подобни компании нищо не дават !

Коментар

• Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнение
      Тук нещата от трагични и необясними започват да имат друг нюанс… единственото, което могат да направят всички непросветени инвеститори е просто да не гледат цената…
      Изглежда, че слънце ще огрее и на нашата улица най накрая....и дивидентец ще има.....
      Life won't wait for you.

Коментар

• Тук нещата от трагични и необясними започват да имат друг нюанс… единственото, което могат да направят всички непросветени инвеститори е просто да не гледат цената…

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
          да идват шелитата, че ще закъснеят....
          Life won't wait for you.

Коментар

• https://www.linkedin.com/posts/mikeb...aign=share_via
            Започва се.

Коментар

• Тук последната ми надежда е да се включи някой проницателен милионер. Ръководството упорито не иска да раздели паричния поток на дивидент и обратно изкупуване. Така малките сме безпомощни пред необяснимите за мен изсипвания по позицията. Всъщност имам обяснение, но нямам доказателства, та не мога да го споделя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
                Ами ако няма интерес към тях как да ги разчистят ! А може и да искат добра цена за изход !
                Ако не търсят активно да разкарат част от тях ще зануляват.....сладкарницата затвори и сега и нея ще занулят. Добре, че поне там са дребни суми.
                Life won't wait for you.

Коментар

Точно....10-те нека стоят и се развиват и дават дивиденти, но повече ме интересува защо не разчистват останалите.....
                  Ами ако няма интерес към тях как да ги разчистят ! А може и да искат добра цена за изход !

Коментар

Той отговора отдавна е такъв, затова може би не се изненадваш !
                    Точно....10-те нека стоят и се развиват и дават дивиденти, но повече ме интересува защо не разчистват останалите.....
                    Life won't wait for you.

Коментар

Що ли не се изненадвам от отговора
                      Той отговора отдавна е такъв, затова може би не се изненадваш !

Коментар

За сега не, но имало интерес ! Ще информират когато и ако има нещо договорено !
                        Що ли не се изненадвам от отговора
                        Life won't wait for you.

Коментар

10х.
                          Нещо за поразчистване на портфейла?
                          За сега не, но имало интерес ! Ще информират когато и ако има нещо договорено !

Коментар

За листването на Илевън във Франкфурт яснота ще има на есенния уебинар. Очаквания за листване догодина след второто тримесечие. Ще е скъпо листването и мислят как да го финансират. Положителното е, че вече ще сме приели еврото по това време. Компаниите от портфолиото се развиват добре. Сенсика за сега са се отказали от листване, защото се е получило разминаване с Карол за оценката на компанията. Ще си осигурят финансиране от другаде. А иначе се развиват отлично и очакват удвояване на приходите тази година. А за Дронамикс не знам какво да кажа ! Свилен дълго говореше, а конкретика малко даде. С банка Лазард преговарят за нов кръг финансиране. Много опити и полети са направили, но комерсиалните пак са в бъдещето, както и производството на дронове. Имам чувството, че все още се лутат като какви да се позиционират ! От полети в Гърция за сега са се отказали, че им правят спънки. Сигурно има и друго, но на първо четене това !
                            10х.
                            Нещо за поразчистване на портфейла?
                            Life won't wait for you.

Коментар

Пропуснах сбирката. Здравко в тебе ми е надеждата.
                              За листването на Илевън във Франкфурт яснота ще има на есенния уебинар. Очаквания за листване догодина след второто тримесечие. Ще е скъпо листването и мислят как да го финансират. Положителното е, че вече ще сме приели еврото по това време. Компаниите от портфолиото се развиват добре. Сенсика за сега са се отказали от листване, защото се е получило разминаване с Карол за оценката на компанията. Ще си осигурят финансиране от другаде. А иначе се развиват отлично и очакват удвояване на приходите тази година. А за Дронамикс не знам какво да кажа ! Свилен дълго говореше, а конкретика малко даде. С банка Лазард преговарят за нов кръг финансиране. Много опити и полети са направили, но комерсиалните пак са в бъдещето, както и производството на дронове. Имам чувството, че все още се лутат като какви да се позиционират ! От полети в Гърция за сега са се отказали, че им правят спънки. Сигурно има и друго, но на първо четене това !

Коментар

Илевън кепитъл АД
                                Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
                                10:15
                                Покана за неприсъствена среща с настоящи и бъдещи инвеститори, насрочена за 05.06.2025 г. от 15:00 часа източноевропейско лятно часово време (UTC+3). Прикачени файлове: Покана за среща с инвеститорите
                                Пропуснах сбирката. Здравко в тебе ми е надеждата.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X