Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнениеТук нещата от трагични и необясними започват да имат друг нюанс… единственото, което могат да направят всички непросветени инвеститори е просто да не гледат цената…Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Тук последната ми надежда е да се включи някой проницателен милионер. Ръководството упорито не иска да раздели паричния поток на дивидент и обратно изкупуване. Така малките сме безпомощни пред необяснимите за мен изсипвания по позицията. Всъщност имам обяснение, но нямам доказателства, та не мога да го споделя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеАми ако няма интерес към тях как да ги разчистят ! А може и да искат добра цена за изход !
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТочно....10-те нека стоят и се развиват и дават дивиденти, но повече ме интересува защо не разчистват останалите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеТой отговора отдавна е такъв, затова може би не се изненадваш !
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Що ли не се изненадвам от отговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
За сега не, но имало интерес !Ще информират когато и ако има нещо договорено !
Life won't wait for you.
Коментар
-
10х.
Нещо за поразчистване на портфейла?Ще информират когато и ако има нещо договорено !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
За листването на Илевън във Франкфурт яснота ще има на есенния уебинар. Очаквания за листване догодина след второто тримесечие. Ще е скъпо листването и мислят как да го финансират. Положителното е, че вече ще сме приели еврото по това време. Компаниите от портфолиото се развиват добре. Сенсика за сега са се отказали от листване, защото се е получило разминаване с Карол за оценката на компанията. Ще си осигурят финансиране от другаде. А иначе се развиват отлично и очакват удвояване на приходите тази година. А за Дронамикс не знам какво да кажа ! Свилен дълго говореше, а конкретика малко даде. С банка Лазард преговарят за нов кръг финансиране. Много опити и полети са направили, но комерсиалните пак са в бъдещето, както и производството на дронове. Имам чувството, че все още се лутат като какви да се позиционират ! От полети в Гърция за сега са се отказали, че им правят спънки. Сигурно има и друго, но на първо четене това !
Нещо за поразчистване на портфейла?Life won't wait for you.
Коментар
-
Пропуснах сбирката. Здравко в тебе ми е надеждата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеИлевън кепитъл АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
10:15
Покана за неприсъствена среща с настоящи и бъдещи инвеститори, насрочена за 05.06.2025 г. от 15:00 часа източноевропейско лятно часово време (UTC+3). Прикачени файлове:Покана за среща с инвеститорите
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар