Първоначално изпратено от 15-
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеИлевън кепитъл АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
16:05
Уведомление за изплатен на публичното дружество дивидент от "МКлаймът" АД - компания от инвестиционния портфейл на "Илевън Кепитъл" АД.
Прикачени файлове:Уведомление за изплатен на ПД дивидент
С настоящото бихме искали да оповестим следната вътрешна информация, относима към „Илевън Кепитъл” АД: Отчитайки, че „Илевън Кепитъл” АД е миноритарен акционер в „МКлаймът“ АД, акционерно дружество, вписано в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ към Агенция по вписванията с ЕИК 204664844, Ви уведомяваме, че „МКлаймът“ АД изплати на „Илевън Кепитъл“ АД дивидент в размер на 94 630,58 лв. (деветдесет и четири хиляди шестстотин и тридесет лева и петдесет и осем стотинки). „МКлаймът“ АД (https://mclimate.eu) е едно от перспективните дружествата в инвестиционния портфейл на публичната компания. Дружеството оперира в областта на информационните технологии, интернет, софтуер и бизнес решения и услуги, иновациите и ноу-хау. Компанията разработва и предлага дигитални устройства и услуги за умно управление на дома. Устройствата пестят електроенергия и позволяват автоматизирано и интелигентно контролиране на отоплението, климатизацията, сигурността, почистването и други функции в домакинството.
Коментар
-
Илевън кепитъл АД
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
16:05
Уведомление за изплатен на публичното дружество дивидент от "МКлаймът" АД - компания от инвестиционния портфейл на "Илевън Кепитъл" АД.
Прикачени файлове:Уведомление за изплатен на ПД дивидент
С настоящото бихме искали да оповестим следната вътрешна информация, относима към „Илевън Кепитъл” АД: Отчитайки, че „Илевън Кепитъл” АД е миноритарен акционер в „МКлаймът“ АД, акционерно дружество, вписано в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ към Агенция по вписванията с ЕИК 204664844, Ви уведомяваме, че „МКлаймът“ АД изплати на „Илевън Кепитъл“ АД дивидент в размер на 94 630,58 лв. (деветдесет и четири хиляди шестстотин и тридесет лева и петдесет и осем стотинки). „МКлаймът“ АД (https://mclimate.eu) е едно от перспективните дружествата в инвестиционния портфейл на публичната компания. Дружеството оперира в областта на информационните технологии, интернет, софтуер и бизнес решения и услуги, иновациите и ноу-хау. Компанията разработва и предлага дигитални устройства и услуги за умно управление на дома. Устройствата пестят електроенергия и позволяват автоматизирано и интелигентно контролиране на отоплението, климатизацията, сигурността, почистването и други функции в домакинството.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Онзи фонд качи ли отчет за 2024, за да сравним?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
И аз тъй. Тия книги са продадени на 15 ноември в една сделка за 9500 и четири дребни. Него ден оборота е 24 хил. книжа.
Ясно от фрее-флота е, че продавачите не са от големите акционери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
За 1 година са продали 10 000 акции. Аз мисля, че не те са в основата на спада.
Ясно от фрее-флота е, че продавачите не са от големите акционери.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнениеЗа 1 година са продали 10 000 акции. Аз мисля, че не те са в основата на спада.
Към 31.12.2024 - 313,575Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТой обикновено стреля най-добре....Ама кой е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Първия !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеПървия !!!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение"приятелски огън".
Life won't wait for you.
Коментар
Коментар