… аз ли не разбирам нещо, или искат да ни кажат, че според тях Сенсика струва повече от Енхенсив да кажем ? 50млн…? Дано са прави за потенциала, но дано и са подсигурили инвеститорски интерес.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Sorko Разгледай мнение
Чакаме запис, след като нямаше как да се предава на живо…да видим кога ще успеят да го пуснат.
ако излъчваха на живо с една Го про камера, резултата със сигурност щеше да е по-добър
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеНякой от форума присъства ли вчера на срещата с инвеститори?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеА ние сме пътниците в самолета и чакаме излитането
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного ми е абстрактно.....прилича ми на летище...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМного ми е абстрактно.....прилича ми на летище...
Eee, не ме набеждавай за Пикасо, макар понякога да чертая в"слонска бременост " неща , като при Агрия примерно,
но пък си я износвам ..., и си чакам признанието и цената!!! - за "шедьоврите"
пп.- все още е в "рулиращата"- заложил съм палчика за стартиращата, но явно не са я освободили за нас все още, тк че не си далече в асоциацията си,- Курааджо!!!Last edited by inta53; 25.08.2024, 23:36.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеТъй като си ценител на изкуството;-
https://postimg.cc/PLByjyjf
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПодадени са документите за преобразуването на Сенсика в АД....пътя към биймването се разчиства....
Тъй като си ценител на изкуството;-
https://postimg.cc/PLByjyjf
Коментар
-
Включете се в предстоящата среща с ръководството на „Илевън Кепитъл“ АД! Традиционното онлайн събитие се пренася на живо, в Кампус Х, този септември и ще се проведе в Ивент център, сграда 4, на адрес - гр. София, ж.к. „Младост 1А“, ул. „Кръстю Раковски“ № 30, от 17:30 часа българско време (UTC+3). Корпоративното ръководство, в лицето на Даниел Томов и Валери Петров, ще направи макроикономически преглед на индустрията, ще разгледа резултатите на компанията, и ще сподели основните акценти за второто тримесечие на 2024 година.
Здравейте,
Събитието ще се проведе на живо, но ще бъде и записано, за да ммогат
тези, които нямат възможност да присъстват, да го гледат по-късно.
Записът ще бъде достъпен чрез линк, публикуван в платформата x3News,
както и на корпоративната страница на дружеството. За съжаление няма да
има live streaming за да се включите дистанционно.
Поздрави.
Данил Джоргов - директор за връзки с инвеститорите
на "Илевън Кепитъл" АД.
Учудващо е, че в 2024г не може да се организира онлайн събитие на живо,
когато всеки сулю си стриймва от улицата
Още повече че има месец дотогава, достатъчно време да се организират
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар