IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение

Това първи дивидент ли им е?
    Дивидента е първи до колкото съм запознат.

Коментар

• Един въпрос към по запознатите с позицията..
      Ако на Илевън им се наложи да отпишат инвестицията в ДРОН, как ще се отрази това на стойността на портфейла.. ще си заслужават ли пак 14,50 лв. на акция? Какво показват сметките в този случай?

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
        Илевън кепитъл АД
        Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
        16:05
        Уведомление за изплатен на публичното дружество дивидент от "МКлаймът" АД - компания от инвестиционния портфейл на "Илевън Кепитъл" АД.
        Прикачени файлове: Уведомление за изплатен на ПД дивидент

С настоящото бихме искали да оповестим следната вътрешна информация, относима към „Илевън Кепитъл” АД: Отчитайки, че „Илевън Кепитъл” АД е миноритарен акционер в „МКлаймът“ АД, акционерно дружество, вписано в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ към Агенция по вписванията с ЕИК 204664844, Ви уведомяваме, че „МКлаймът“ АД изплати на „Илевън Кепитъл“ АД дивидент в размер на 94 630,58 лв. (деветдесет и четири хиляди шестстотин и тридесет лева и петдесет и осем стотинки). „МКлаймът“ АД (https://mclimate.eu) е едно от перспективните дружествата в инвестиционния портфейл на публичната компания. Дружеството оперира в областта на информационните технологии, интернет, софтуер и бизнес решения и услуги, иновациите и ноу-хау. Компанията разработва и предлага дигитални устройства и услуги за умно управление на дома. Устройствата пестят електроенергия и позволяват автоматизирано и интелигентно контролиране на отоплението, климатизацията, сигурността, почистването и други функции в домакинството.
        Това първи дивидент ли им е?

Коментар

• Илевън кепитъл АД
          Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
          16:05
          Уведомление за изплатен на публичното дружество дивидент от "МКлаймът" АД - компания от инвестиционния портфейл на "Илевън Кепитъл" АД.
          Прикачени файлове: Уведомление за изплатен на ПД дивидент

С настоящото бихме искали да оповестим следната вътрешна информация, относима към „Илевън Кепитъл” АД: Отчитайки, че „Илевън Кепитъл” АД е миноритарен акционер в „МКлаймът“ АД, акционерно дружество, вписано в Търговския регистър и регистъра на ЮЛНЦ към Агенция по вписванията с ЕИК 204664844, Ви уведомяваме, че „МКлаймът“ АД изплати на „Илевън Кепитъл“ АД дивидент в размер на 94 630,58 лв. (деветдесет и четири хиляди шестстотин и тридесет лева и петдесет и осем стотинки). „МКлаймът“ АД (https://mclimate.eu) е едно от перспективните дружествата в инвестиционния портфейл на публичната компания. Дружеството оперира в областта на информационните технологии, интернет, софтуер и бизнес решения и услуги, иновациите и ноу-хау. Компанията разработва и предлага дигитални устройства и услуги за умно управление на дома. Устройствата пестят електроенергия и позволяват автоматизирано и интелигентно контролиране на отоплението, климатизацията, сигурността, почистването и други функции в домакинството.

Коментар

• https://elevencapital.bg/wp-content/...0%90%D0%94.pdf
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение

Онзи фонд качи ли отчет за 2024, за да сравним?
              Не намерих. Вероятно към лятото, ако се съди по миналогодишното издание

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

И аз тъй. Тия книги са продадени на 15 ноември в една сделка за 9500 и четири дребни. Него ден оборота е 24 хил. книжа.
                Ясно от фрее-флота е, че продавачите не са от големите акционери.
                Онзи фонд качи ли отчет за 2024, за да сравним?

Коментар

За 1 година са продали 10 000 акции. Аз мисля, че не те са в основата на спада.
                  И аз тъй. Тия книги са продадени на 15 ноември в една сделка за 9500 и четири дребни. Него ден оборота е 24 хил. книжа.
                  Ясно от фрее-флота е, че продавачите не са от големите акционери.

Коментар

• Да видим следващия уебинар..... Дали ще дадат смислен отговор.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Даже за три месеца.Към 30.09.2024 - 323,575
                      Към 31.12.2024 - 313,575
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                        Той обикновено стреля най-добре....Ама кой е?
                        От 30.09 до 31.12 24, Фюжън са намалили делът си с 10х. акции. Не разбирам защо ще продават на тези нива. Мисля, че е лош сигнал за нас, малките. Тази акция ми е с най-голяма тежест в портфейла. Заради участие тук, си продадох 2 х. акции на Алтерко на 22 лв. Все се надявах делът в Дронамикс да изстреля акцията, но вече не знам още колко ще трябва да чакам. И сега продажба от Фюжън...

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Първия !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                            Първия !!!
                            Той обикновено стреля най-добре....Ама кой е?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Кой стреля?!?!?

Първия !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
                                "приятелски огън".
                                Кой стреля?!?!?
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X