IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам....... че Бизнесмап пак са се отчели с дивидент. По-малък е от миналата година, но пак е добър....., че Сенсика е още ООД....че уебинара става in vivo....
    Last edited by B.Graham; 12.08.2024, 21:09.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Олимпиец, какви предимства ти дава това?
      Зависи от гледната точка и от това колко години се занимаваш само със това!Има си своите предимства и недостатъци!Ама ти си имаш ИП и си ги питай тях!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

За да бъда Професионален инвеститор,какъвто ме водят във моя ИП
        Олимпиец, какви предимства ти дава това?

Коментар

Да Дими,още хиляда хартии!И не почвай втора работа за да участваш във разни увеличения!За да бъда Професионален инвеститор,какъвто ме водят във моя ИП,съм започнал още от времето на пирамидите"Лайф Чойс","East West International"TBS-хотели" и куп други!И заради "голямата" си глава през 2007-2008 понесох загуби за над 120-130 000 лева!Не е препоръка за нищо освен едно хубаво питие в тоя слънчев летен ден!
          Браво! И аз съм фен на Илевън и с нетърпение чакам преоценките на полугодието. Колкото до втората работа, надявам се сте доловили иронията.

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение

Ако правилно съм разбрал, сте купили 1000 бр. И аз бих купил на тези нива, ако имах кеш. Обмислям да започна втора работа, за да издържа финансово на всички увеличения на капитала които се осъществиха и на заявените такива: Бианор, Импулс, Смарт органик, Илевън, Уебит, пак Бианор, пак Импулс....
            Да Дими,още хиляда хартии!И не почвай втора работа за да участваш във разни увеличения!За да бъда Професионален инвеститор,какъвто ме водят във моя ИП,съм започнал още от времето на пирамидите"Лайф Чойс","East West International"TBS-хотели" и куп други!И заради "голямата" си глава през 2007-2008 понесох загуби за над 120-130 000 лева!Не е препоръка за нищо освен едно хубаво питие в тоя слънчев летен ден!

Коментар

Последните 1000 бройки купени бяха мои!А кой и какво ще видим по-нататък,може би следващата седмица или месец!Препоръки никакви нямам разбира се!
              Ако правилно съм разбрал, сте купили 1000 бр. И аз бих купил на тези нива, ако имах кеш. Обмислям да започна втора работа, за да издържа финансово на всички увеличения на капитала които се осъществиха и на заявените такива: Бианор, Импулс, Смарт органик, Илевън, Уебит, пак Бианор, пак Импулс....

Коментар

• Последните 1000 бройки купени бяха мои!А кой и какво ще видим по-нататък,може би следващата седмица или месец!Препоръки никакви нямам разбира се!

Коментар

• Не мисля, че ще участват. По скоро ще кешират някаква част и ще имат пазарна цена на дела на Сенсика.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Официално не съм видял. Липсва ми генерална стратегия след премахването на срока, за който бе учредено дружеството и заявките за увеличение на капитала. Ще се подкрепят дружествата от портфейла или ще се търсят нови възможности за инвестиции.
                    Абсолютно съгласен с написаното, плюс факта, че искат да се листнат и на чужда борса.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Хубава новина ! Не помня Илевън дали казаха, че ще участват в IPOто ?
                      Официално не съм видял. Липсва ми генерална стратегия след премахването на срока, за който бе учредено дружеството и заявките за увеличение на капитала. Ще се подкрепят дружествата от портфейла или ще се търсят нови възможности за инвестиции.

Коментар

Хубава новина ! Не помня Илевън дали казаха, че ще участват в IPOто ?

Коментар

• https://www-bloombergtv-bg.cdn.amppr...azara-beam/amp

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

>Лискача дали ще поднесе навременна радост?
                            Нищо чудно, пък може и да е изпразнил дисагите вече !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Подраниха ! Няма да им се разсърдим де

>Лискача дали ще поднесе навременна радост?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                +Ха добря до на дивидентоо!!!
                                Подраниха ! Няма да им се разсърдим де

Коментар

Working...
                                X