Гледам....... че Бизнесмап пак са се отчели с дивидент. По-малък е от миналата година, но пак е добър....., че Сенсика е още ООД....че уебинара става in vivo....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Олимпиец, какви предимства ти дава това?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
За да бъда Професионален инвеститор,какъвто ме водят във моя ИП
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
Да Дими,още хиляда хартии!И не почвай втора работа за да участваш във разни увеличения!За да бъда Професионален инвеститор,какъвто ме водят във моя ИП,съм започнал още от времето на пирамидите"Лайф Чойс","East West International"TBS-хотели" и куп други!И заради "голямата" си глава през 2007-2008 понесох загуби за над 120-130 000 лева!Не е препоръка за нищо освен едно хубаво питие в тоя слънчев летен ден!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Ако правилно съм разбрал, сте купили 1000 бр. И аз бих купил на тези нива, ако имах кеш. Обмислям да започна втора работа, за да издържа финансово на всички увеличения на капитала които се осъществиха и на заявените такива: Бианор, Импулс, Смарт органик, Илевън, Уебит, пак Бианор, пак Импулс....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеПоследните 1000 бройки купени бяха мои!А кой и какво ще видим по-нататък,може би следващата седмица или месец!Препоръки никакви нямам разбира се!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Официално не съм видял. Липсва ми генерална стратегия след премахването на срока, за който бе учредено дружеството и заявките за увеличение на капитала. Ще се подкрепят дружествата от портфейла или ще се търсят нови възможности за инвестиции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Хубава новина ! Не помня Илевън дали казаха, че ще участват в IPOто ?
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
>Лискача дали ще поднесе навременна радост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Подраниха ! Няма да им се разсърдим де
>Лискача дали ще поднесе навременна радост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение+Ха добря до на дивидентоо!!!
Коментар
Коментар