If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И друго, което ми направи впечатление....А4Е е занулена "поради спиране на дейността"....
А Импулс ги оценяват на 200 000 лева, участие + конв. дълг...... Дали импулсите не надуват нещата заради варантите? И ако така се изцепват за А4Е, какво ли правят за другите компании?
Доволен ли си от отговорите? Общо взето отлагат всичко, но това донякъде е добре !
В техен стил. Честно казано не очаквах нещо по различно. А и те нещата са обвързани.Защо да се двойно листват ако не вдигат капитала...защо да вдигат капитала ако няма какво да купят /Илевън 2 например/.... Като стане обратното ще тръгне и схемата....Май.... Това, което не ми хареса, е че отбиха отговорите за компаниите от Илевън 2. Че даже Даниел Томов май се издразни.
Най хубавото при нашето Шелли, е че рогата са така да се каже саморасли, със съвсем малко чужда/акционерна/ помощ, докато коментирания еднорог е привлякъл над 200млн. долара !
Всички рога може да се отрежат. Цар Пазар.....И да не забравяме, че искаме и друга една компания да получи айде не 200 млн. но поне 50 млн.
Те рога растат...но и се режат....а понякога се изпилват...оттам идва пърхота...рога ситно стрити на прах....
Най хубавото при нашето Шелли, е че рогата са така да се каже саморасли, със съвсем малко чужда/акционерна/ помощ, докато коментирания еднорог е привлякъл над 200млн. долара !
Баси тези ли бяха първият еднорог.....какво става?
Ми надута оценка. Все повече срещам мнения, че Private Equity в световен план са силно балонизирани. Затова много внимателно, ако въобще бих пипал компании за дялов капитал
А и към момента Пейхоук му е далеч от реална оценката от 1 млрд $...Капитал онзи ден изкараха някакви финансови данни за тях - 12 млн. евро приходи, 35 млн. евро загуба...
Баси тези ли бяха първият еднорог.....какво става?
Коментар