Първоначално изпратено от Спекулант79
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Спекулант79 Разгледай мнение
Според мен от баламурниците
Може просто да е нямал пари за абонамент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
А този, който изсипа 4к бройки от кои е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнениеНякой чете утрешният вестник от няколко дена тук! Илевън Кепитъл АД (11C / 11C) - БФБ в реално време - infostock.bg P.S.Препоръки никакви разбира се нямам!
Коментар
-
Някой чете утрешният вестник от няколко дена тук! Илевън Кепитъл АД (11C / 11C) - БФБ в реално време - infostock.bg P.S.Препоръки никакви разбира се нямам!
Коментар
-
Колкото со цената...можеше да е с няколко лева по-нагоре....да видим биймването на Сенсика и процедурата с двойното листване /макар, че продължавам да смятам, че с 2,3 млн. броя акции не е много удачно откъм ликвидност/ и тогава се надявам, че цената ще е по-адекватна. Също така Бизнесмап да не се туткат а да дават дивидент за 2023 г. ....мениджмънта след като се е фокусирал върху Топ 10 на компаниите да поразкара част от останалите.... Та така....
Last edited by B.Graham; 03.07.2024, 15:27.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Този винаги трябва да се чука по канчетоLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнениеАбе то вчера спихна с почти толкова... Нормални движения според мен. Да беше дръпнало с 10-20%, тогава да го чукаш по канчето този.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе трябва да се чете тоя протокол....ама напоследък съм толкова разсеян..... И все пак ми е чудно как с 2,3 млн акции ще са на чужда борса....Едно увеличение на капитала със собствени средства до 10-12 млн. ми се струва удачно. ....А като гледам баланса може и повече....Last edited by B.Graham; 26.06.2024, 20:01.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТочка 10 гласувахте ли я?
Коментар
Коментар