Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Кажи нещо от ОСА-та....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеИ на мен ми липсва повече от официално обявеното !
Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Кажи нещо от ОСА-та....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнениеИлевън Кепитъл АД-София
Уведомление за паричен дивидент
16:54
Илевън Кепитъл АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 25-06-2024 г. в София - 1729. На ОСА е гласуван дивидент за 2023 г. в общ размер на 1380916.80 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.60 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.57 (само за акционери физчески лица) лв. Прикачени файлове: Протокол от Общото събрание на акционерите * Условие и ред за изплащане на дивидентите *Life won't wait for you.
Коментар
-
Илевън Кепитъл АД-София
Уведомление за паричен дивидент
16:54
Илевън Кепитъл АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 25-06-2024 г. в София - 1729. На ОСА е гласуван дивидент за 2023 г. в общ размер на 1380916.80 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.60 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.57 (само за акционери физчески лица) лв. Прикачени файлове: Протокол от Общото събрание на акционерите * Условие и ред за изплащане на дивидентите *
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеУши са гаче ли? Та взе та се скри!
Life won't wait for you.
Коментар
-
Този дясностоящия с 1000 акциЙ ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Не съм бил там..., но виждам че големият зорлия си е прибрал ушафаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКолкото и да ме е срам, но да попитам за новини от ОСА?
Не съм бил там..., но виждам че големият зорлия си е прибрал ушафа
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Дано, но не ми се вярва. В Илевън нищо не се случва случайно, та обезценката на Бизнесмап от първо тримесечие сигурно е на база резултати. Аз мисля, че и дивидента от Бизнесмап да е близко до миналогодишния, ще е чудесно. А може и от Такситата да капне нещо.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНаправо не ми се мисли, ако Бизнесмап увеличат дивидента със същия темп.
Коментар
Коментар