IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Аз си бях на 0 от януари до юли, но влязах на промоцията и пак съм към края,- движения важно е да е с профит
    Да, ти си спекулант и в тези буйни времена на бързи врътки, трейдинга наистина не може да предложи нищо уникално. Разбирам те! Успех!

Днес видях, че всъщност съм купил 305 броя от 11С, а не 200. Ама пусто през 2 платформи цъкам и не мога да им хвана края. То не че са някакви пари /дори за мен/, но се подразних, че не знам с точност какво купувам
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Продаде ли всичко което си намислил при Трейдинга или имаш още за продан?

Аз си бях на 0 от януари до юли, но влязах на промоцията и пак съм към края,- движения важно е да е с профит

Коментар

Това не знам, аз не го продавам. Според мен е една от най-мразените акции в момента /да не кажа най-мразената/. С всичките тъпотии /аптеки + Сърбия/ П/Е-те е 11. За неконсолидираното да не говорим. Може би половината от пазара я намразиха заради на чичо игрите, а останалата част я възприема /донякъде с право/ за гемия и предпочита да прибира бързи печалби от другаде.
        Точно заради на чичката игрите и лъжите аз разпродадох всичко негово ! Нарочно не се включих и в Доверие, предпочитам да пропусна печалби, но в негова компания повече не участвам !

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Колега откога го разправяте това. Когато да надзърна, все подобни предупреждения четем. Нека продават хората, щом искат, а любимият израз на Гуйката беше "незнам де, ти си преценяш"
          Прав си. Съжалявам. Във всеки пост вредя и то най-вече на себе си.
          Поздрави и успех.
          Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Що го продавате тоя трейдинг? .
            Това не знам, аз не го продавам. Според мен е една от най-мразените акции в момента /да не кажа най-мразената/. С всичките тъпотии /аптеки + Сърбия/ П/Е-те е 11. За неконсолидираното да не говорим. Може би половината от пазара я намразиха заради на чичо игрите, а останалата част я възприема /донякъде с право/ за гемия и предпочита да прибира бързи печалби от другаде.

Коментар

Що го продавате тоя трейдинг? Вярно, че чичо дразни с игричките си, но с тази лудница покрай ковида, трейдинга би трябвало да е на добра печалба. Понеже не следя фарма имотите, имате ли обяснение защо ги надуха?

Днес си върнах акциите в канибала и Алтерко. Да видим дали не съм избързал.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                Да кажа последно колеги :
                Внимавайте в тези мътни времена да не замените Кон за Кокошка и после да се почне че държавата била виновна и някой друг ни пречел
                Колега откога го разправяте това. Когато да надзърна, все подобни предупреждения четем. Нека продават хората, щом искат, а любимият израз на Гуйката беше "незнам де, ти си преценяш"

Коментар

Нее, аз съм пестелив в продажбите, но тук заради чичовите игри се върнах в Софтрейда, който сега разкарвах отново, - отлична запечатка по резултат 270 сделки декември

Коментар

• Да кажа последно колеги :
                    Внимавайте в тези мътни времена да не замените Кон за Кокошка и после да се почне че държавата била виновна и някой друг ни пречел

Коментар

Нее, аз съм пестелив в продажбите, но тук заради чичовите игри се върнах в Софтрейда, който сега разкарвах отново, - отлична запечатка по резултат 270 сделки декември
                      Бравос, само да не отнемеш титлата "професионален инвеститор" на Батя, че няма да има с какво да се хвали Апропо, кога да чакаме интервю ти с Мариян - той все на професионалисти налиташе, ама нещо се спря.

Марияне, знам, че четеш, направи едно интервю с инта де, аз ще го прочета с интерес, само му сложи и преводач, че често го разбирам толкова, колкото и чичо Митко
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Инта, интересно е да споделиш на много места ли разпродаде или само тук ?

Last edited by inta53; 27.01.2022, 17:59.

Коментар

Е аз съм здраво обратно, останаха още към 5К нетен резултат за компании които са помагали за изграждането на 11с.
                          Инта, интересно е да споделиш на много места ли разпродаде или само тук ?

Коментар

Ааа, недей така! Бях се замислил, както и кога ще ме огрее с това ми крайно решение да я зануля. )обикновенно продавам до 2/3 макс.)
                            Златни времена за Вас - спекулантите . Пожелавам успех на всички - меци, бици и кибици. Спекулантите обаче създавате ликвидност за собствена сметка , което заслужава уважение . Успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

Нчма да те огрее....Ще купуваш, няма да ти продадат

Е аз съм здраво обратно, останаха още към 5К нетен резултат за компании които са помагали за изграждането на 11с.

Коментар

Ааа, недей така! Бях се замислил, както и кога ще ме огрее с това ми крайно решение да я зануля. )обикновенно продавам до 2/3 макс.)
                                Нчма да те огрее....Ще купуваш, няма да ти продадат
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X