Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
- 4 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Точно заради на чичката игрите и лъжите аз разпродадох всичко негово ! Нарочно не се включих и в Доверие, предпочитам да пропусна печалби, но в негова компания повече не участвам !
Не те поучавам какво да правиш ти. Достатъчно опитен и умен си... просто споделям
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Аз си бях на 0 от януари до юли, но влязах на промоцията и пак съм към края,- движения важно е да е с профит
Днес видях, че всъщност съм купил 305 броя от 11С, а не 200. Ама пусто през 2 платформи цъкам и не мога да им хвана края. То не че са някакви пари /дори за мен/, но се подразних, че не знам с точност какво купувамПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Продаде ли всичко което си намислил при Трейдинга или имаш още за продан?
Аз си бях на 0 от януари до юли, но влязах на промоцията и пак съм към края,- движения важно е да е с профит
Коментар
-
Това не знам, аз не го продавам. Според мен е една от най-мразените акции в момента /да не кажа най-мразената/. С всичките тъпотии /аптеки + Сърбия/ П/Е-те е 11. За неконсолидираното да не говорим. Може би половината от пазара я намразиха заради на чичо игрите, а останалата част я възприема /донякъде с право/ за гемия и предпочита да прибира бързи печалби от другаде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Колега откога го разправяте това. Когато да надзърна, все подобни предупреждения четем. Нека продават хората, щом искат, а любимият израз на Гуйката беше "незнам де, ти си преценяш"
Поздрави и успех.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Що го продавате тоя трейдинг? .Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Продаде ли всичко което си намислил при Трейдинга или имаш още за продан?
Днес си върнах акциите в канибала и Алтерко. Да видим дали не съм избързал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеДа кажа последно колеги :
Внимавайте в тези мътни времена да не замените Кон за Кокошка и после да се почне че държавата била виновна и някой друг ни пречел
Коментар
-
Нее, аз съм пестелив в продажбите, но тук заради чичовите игри се върнах в Софтрейда, който сега разкарвах отново, - отлична запечатка по резултат270 сделки декември
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Нее, аз съм пестелив в продажбите, но тук заради чичовите игри се върнах в Софтрейда, който сега разкарвах отново, - отлична запечатка по резултат270 сделки декември
Апропо, кога да чакаме интервю ти с Мариян - той все на професионалисти налиташе, ама нещо се спря.
Марияне, знам, че четеш, направи едно интервю с инта де, аз ще го прочета с интерес, само му сложи и преводач, че често го разбирам толкова, колкото и чичо МиткоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Инта, интересно е да споделиш на много места ли разпродаде или само тук ?
Last edited by inta53; 27.01.2022, 16:59.
Коментар
-
Е аз съм здраво обратно, останаха още към 5К нетен резултат за компании които са помагали за изграждането на 11с.
Коментар
-
Ааа, недей така! Бях се замислил, както и кога ще ме огрее с това ми крайно решение да я зануля. )обикновенно продавам до 2/3 макс.)Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
Коментар