IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• За вчера дори и последните ми сделки преди закриващия аукцион последни 3 на брой от 48 общо .- нямах и звуков сигнал и отразяване по салдо и по една случайност забих в продажба по време на аукциона та излязох сух ,- много е рисково !!!

Коментар

• Някой от тук присъстващите освен, че винаги продава на високо, никога по средата или на загуба, участва ли в този аукцион?

Ей така за статистиката. Аз в момента се запознавам с този термин, но все още не виждам възможност да се усведомя своевременно и да участвам освен ако някой вътрешен не ми каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Хм, как се разминах днес, а се сбогувах от 18,8 до 25,0 за средна над 21,2 , - платформата зацепва и не показва по някога промените в котировките, а трява да е рефрешвам или рестартирам на ново... някой има ли подобен проблем в Карол, при мен не е от сега, влача го от месеци и се случва да пропускам далавери.
        Понякога ми го прави на мен, на периоди е, напоследък рядко

Коментар

Хм, как се разминах днес, а се сбогувах от 18,8 до 25,0 за средна над 21,2 , - платформата зацепва и не показва по някога промените в котировките, а трява да е рефрешвам или рестартирам на ново... някой има ли подобен проблем в Карол, при мен не е от сега, влача го от месеци и се случва да пропускам далавери.
          И ти продаде на пика нали? То в тоя форум всички сте трейдъри от световно ниво.

Коментар

Предполагам, че всички го имат този проблем. Само Карол се правят на неразбрали. Аз поне 5 пъти съм им се жалвал...

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

А, ок, ти си знаеш - по принцип си от стабилните форумци, които нямат желание да лъжат тълпата, за да правят дребни врътки, затова се зачудих, че го каза. Ами успех - помня, че купи тук около 9-10 кинта и тази компания я свързвам с теб и греъм. Даже се замислих по едно време да вляза с дребна сума - въртя едни 20-30 000 лева за спорта да се правя на спекулантин, но я вкарах в друга "вървежна". И засега се оказвам прав с избора си, макар че точно всякакъв тех ще яде големия бахур, ако нещата оттам голямата вода се сговнясат. Обаче вероятността за някакъв сериозен краш не ми се струва много логична, така че да видим - игра на надлъгване е

Коментар

• Първоначално изпратено от newager Разгледай мнение

Карол Брокер на Уиндоус предполагам, аз съм на "телефон".

Предполагам за това става въпрос http://download.bse-sofia.bg/Xetra/Auctions.pdf и е имало някъде си съобщение между 10 и 10:10ч.?
                И как пускаш поръчки?
                В конкретния случай говорим за аукцион за волатилност (не знам, дали така се нарича официално) - прекъсване поради нестабилност на цената, при която тя преминава отвъд границите на определените статичен и динамичен диапазони.

Коментар

• Не хванах аукционо, но се качих после на по-височко

Коментар

Предполагам за това става въпрос http://download.bse-sofia.bg/Xetra/Auctions.pdf и е имало някъде си съобщение между 10 и 10:10ч.?
                    И как пускаш поръчки?
                    Чети, чети. Аукциони може да има във всеки един момент, когато има по-голямо търсене или предлагане и има по-голямо измененение на цената.

Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнение

Предполагам, че всички платформи виждат аукционите,знам ли. Аз имам опит с Карол Брокер.

И как пускаш поръчки?

Коментар

В коя платформа излизат? На компютъра, ако ме няма... Аз съм на телефона 24/7, но виж на компютъра... това е като едно време - да си дошъл в офиса, на място.

Оххх...

Но наистина, в коя платформа мога да видя тези неща? Може би съм прекалено модерен, използвам Mac, iOS и наистина едни старомодни приложения без никакви системи за сигурност.
                        Предполагам, че всички платформи виждат аукционите,знам ли. Аз имам опит с Карол Брокер.

Коментар

• ПУК...

Коментар

Ами да, излизат си в платформата, има си време и наддаваш. Ако те няма на компютъра го изпускаш разбира се.
                            В коя платформа излизат? На компютъра, ако ме няма... Аз съм на телефона 24/7, но виж на компютъра... това е като едно време - да си дошъл в офиса, на място.

Оххх...

Но наистина, в коя платформа мога да видя тези неща? Може би съм прекалено модерен, използвам Mac, iOS и наистина едни старомодни приложения без никакви системи за сигурност.

Коментар

А тези аукциони обявяват ли се някъде? Започвам да чета правилата...
                              Ами да, излизат си в платформата, има си време и наддаваш. Ако те няма на компютъра го изпускаш разбира се.

Коментар

https://www.bse-sofia.bg/bg/rules

Има правила за търговия, затова и има аукциони. Първоначално цената на търга беше 10лв, вдигна се до 12лв.
                                А тези аукциони обявяват ли се някъде? Започвам да чета правилата...

Коментар

Working...
                                X