Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Е, нали дронът беше само част от канибалите, имаха тонове други неща? Апропо, колко % от портфолиото им е дрона, така и не знам? А че дронът е мега финансов инженеринг, мисля, че е видно и без да имаш брада - лично мнение, не съм се бръснал от 2 дни
Канибалите се надуха покрай листването на дрона, макар да имат и други дружества в кошницата.
Last edited by polax; 26.01.2022, 14:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеИма си причина за това излизане. Някой знае нещо повече от масовката. Февруари ли беше тестовия полет на дрона?
Върти ми се, че там има проблем някакъв и продаващият го знае...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Интересното е, че евтините акции от аукциона са малко и вече са превъртяни сигурно 4-5 пъти. Тове ме навежда на мисълта, че продавачите не са тези, купили от аукциона. И аз не следя акцията, взех си 200 броя за да съм в играта, но си го обяснявам, че се очаква дрона да последва съдбата на Син. Знам ли...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Момчето не искаше да му звънят при спад, а при аукцион, особено при фрапиращ такъв - и ти си бил шишарка, и ти си се учил, така че не го съди строго. И е прав - купилите от аукциона на 12 кинта все още могат да продадат на доста приличен профит (и може би точно те продават, знам ли), а това определено са немъчени париПътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Свилен Колев Разгледай мнениеИма време до 11-12 да си остави номера Май тогава искаше да му звъннат.
На мен това ми прилича на ситуацията в Неохим от пролетта-лятото на 2021г. ...
Моята поръчка не е минала, докато бяхме с малкия навън да го повозя с шейната...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
хари искам, Хари, другите не сте инетерсни
ПОчти се бях навил да купя на 15 за спекулата, но се спрях. Интересно каква е причината за тези диви разпродажби тук? По принцип считам всичкото тех за въздух под налягане, изключая донякъде хр капитал заради е-баг, но все пак такъв бърз срив ми е странен, не че ръстът не ми беше също странен. Може би не следя достатъчно акцията, така че ще съм благодарен за инфоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Има време до 11-12 да си остави номера Май тогава искаше да му звъннат.
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКолегата който искаше да му се звъни при спад да си беше оставил номера...
Моята поръчка не е минала, докато бяхме с малкия навън да го повозя с шейната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Голямо размазване!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеКолегата който искаше да му се звъни при спад да си беше оставил номера...
Голямо размазване!
Коментар
-
Всъщност моят прочит на нещата е следният :
1 Причината за разпродажбите не е конфликта Русия -Украйна а повишението на лихвите съгласно спекулации спрямо предстоящи изказвания на членове на ФЕД - доказателството е ръста по доходността на ДЦК, но не и на златото, щото при истински притеснения златото расте рязко и то преди ние цацата да разберем.
Някои смятат че ФЕД ще бъдат по-брутални като ястреби но само времето ще покаже.
2 Няма нищо по-нормално от това големите да разпродават малко технологични акции. От тях доходността им е една от най - високите. Защо смятам така ли? - Мисля че най-големите фондове държат главно ДЦК с много ниска доходност. Знаейки че ФЕД започват нов цикъл на покачване на лихвите ( вероятно със стъпка от 0.25% ) всеки нормален би продавал ДЦК с 0% и дори отрицателна доходност за да ги замени за долари с поне някаква доходност.
3 И един цитат от Инвестор :
Goldman Sachs посочва, че новата ера не е задължително да бъде твърде болезнена. „Деветте цикъла на покачване на лихвите от Фед от 70-те години насам бяха предимно положителни за рисковите активи“, се казва в бележка на банката от средата на януари.
Мисля че рисковите активи и компании винаги са дърпали световната икономика напред, без значение от лихвите.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМда. С голям интерес ще наблюдавам как някои хвърлят хартиите си, като ги заменят за пари - други хартии, сигурно и непрестанно обезценяващи се от инфлацията. Ще видим според мен как ЧИТАВИТЕ акции ще се възстановяват, без значение дали са в технологичния или така наречен Уж фундаментален сектор. Читавите с качествени мажоритари и бизнес рязко ще се възстановят според мен, а онези които не са дръпнали досега вероятно ще почакат още
Внимавайте какво продавате и какво купувате колеги да не се окаже накрая че заменяте Кон за Кокошка. Аз не пипам в такива времена. За сега нито продавам, нито купувам.
Няма драма, както някой беше казал. Освен това, е по-добре да купиш по-евтино, а не сгъстен въздух от балона.
Коментар
Коментар