Има ли яснота кой изсипа миналата седмица?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
В твоя телевизор е повредата
Иначе преоценили са инвестициите си, откъдето е и печалбата, и вече можем да стъпим на нещо по-актуално като информация.
- 1 like
Коментар
-
http://www.x3news.com/download/?id=538535
Даа, "тази акция струва 12 лв., даа... 26 млн. активи, 15 млн. печалба..." Даа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
В твоя телевизор е повредата
E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 2-0454 14 099 1 442 Last edited by inta53; 31.01.2022, 19:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНякой да им помогне да си качат отчета, аз не го отварям,- ...
Илевън Кепитъл АД-София
Тримесечен отчет за четвърто тримесечие на 2022г.
17:46
Илевън Кепитъл АД-София представи тримесечен отчет за Четвърто тримесечие на 2022г.
- 1 like
Коментар
-
Някой да им помогне да си качат отчета, аз не го отварям,- ...
Илевън Кепитъл АД-София
Тримесечен отчет за четвърто тримесечие на 2022г.
17:46
Илевън Кепитъл АД-София представи тримесечен отчет за Четвърто тримесечие на 2022г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПо-полека де, с толкова на брой сделки и оборот да не вкарате канибала в Софикс?
Ще ги изяде повечето иде ли там щото малко са хартиите а от фонда търсят големи сделки
Не може всички в софикс, Един по един !
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Както писах на това се надявам, трейдинга е в сметките на чичо и компания. Кога беше времето на вътрешарите/свързаните?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
Всъщност наду го единствено майката Софарма,за да освободи повече кеш за Донев и Стоев ,които пък я помпят с него........дали няма да стане нещо подобно с Трейдинга
Част от тоя кеш мисля влезе и в Доверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Що го продавате тоя трейдинг? Вярно, че чичо дразни с игричките си, но с тази лудница покрай ковида, трейдинга би трябвало да е на добра печалба. Понеже не следя фарма имотите, имате ли обяснение защо ги надуха?
Днес си върнах акциите в канибала и Алтерко. Да видим дали не съм избързал.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Батя и ти си прав ! Аз знам, че пропускам ползи, но и човек трудно си нарушава принципите ! Знаеш, че доверие лесно се губи, но трудно се печели ! Софарма и Софарма Трейдинг ми бяха от основните в портфейла и бях дългосрочен в тях заради дивидента ! Още му помня цитата на Чичо "ако някой иска дивидент да се насочи към Трейдинга" ! Лъжата му преди листването на Софарма в Полша за дивидента същата работа ! Донев прекалено много влияе на компаниите си с действията и изказванията си и това никак не ми харесва.
И все пак, ако повече мажоритари на БФБ бяха коректни поне колкото Донев /с всичките му кусури/, БФБ щеше да е едно по-хубаво място, а ние още по-успешни и богати
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Здравко, едно от нещата които съм научил за тия 20 г. е, че емоциите и личното отношение не са приятели на добрия играч. Аз също се бях разочаровал от Чичо когато на една сбирка на мой въпрос за ДОХ ме беше "сапунисал" с прах Изи, което тогава още оцених като супер безперспективно и си казах "Е, ако това ще е ДОХ, не ме кефи - продавам". Е, продадох доста на 1,55 лв. /купени на 80 ст./, а само дни след това излезе новината за Молдиконбанк и ДОХ хвръкна. Боля ме една година, но го преодолях и последно отиграх яко 3,20 до 11,40-9,70. Прибрах мнооого тлъста печалба от това че не продължих да държа на ината и егото си
Не те поучавам какво да правиш ти. Достатъчно опитен и умен си... просто споделям
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Точно заради на чичката игрите и лъжите аз разпродадох всичко негово ! Нарочно не се включих и в Доверие, предпочитам да пропусна печалби, но в негова компания повече не участвам !
Не те поучавам какво да правиш ти. Достатъчно опитен и умен си... просто споделям
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар