Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Илевън Кепитъл АД (11C)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Това е втори дивидент. Общо са към 750-800 х. заедно с миналогодишния.Пътека се прави камък по камък!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Това е втори дивидент. Общо са към 750-800 х. заедно с миналогодишния.
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Заслужава си човек да е в джаза тук,за 0,20/акц. от;-
си е5 „Бизнесмап“ ООД/Kanbanize 1 730 000,00 лв. 13,81% Last edited by B.Graham; 12.02.2022, 22:24.Life won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа видим сега Енхенсив как ще се отчете.за 0,20/акц. от;-
си е5 „Бизнесмап“ ООД/Kanbanize 1 730 000,00 лв. 13,81%
Коментар
-
„Илевън кепитъл“ АД получава дивидент от компания от портфейла си В изпълнение на решение на съдружниците да се разпредели печалбата за 2021 г. „Бизнесмап“ ООД изплати на „Илевън кепитъл“ АД дивидент в размер на 437 939.27 лева (четиристотин тридесет и седем хиляди деветстотин тридесет и девет лева и двадесет и седем ст.). Дружеството изплаща за втора поредна година дивидент на публичната компания.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тия двете не са от наш'те за съжаление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
Абе да дам и аз моя номер да ми звънят от яхтата в такива моменти !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Не знам точно, но съм му много благодарен
Успях да взема 1 000 бр. на 12 , а преди това 500*16,20 и по - късно още бройки между 15 и 16
Затова е хубаво да има най-различни участници на пазара.. И да си си пред компа когато се отдадат подобни възможности
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИма ли яснота кой изсипа миналата седмица?
Успях да взема 1 000 бр. на 12 , а преди това 500*16,20 и по - късно още бройки между 15 и 16
Затова е хубаво да има най-различни участници на пазара.. И да си си пред компа когато се отдадат подобни възможности
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИма ли яснота кой изсипа миналата седмица?Пропуснах ползи, като не се включих с 1000 броя на 15 кинта, но здраве да е - така или иначе тази компания не я разбирам и нямам идея колко ѝ е реалната стойност. Успех на всички тук!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар