IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Наиграхте се,нали?

Ааа, недей така! Бях се замислил, както и кога ще ме огрее с това ми крайно решение да я зануля. )обикновенно продавам до 2/3 макс.)

Коментар

• Наиграхте се,нали?
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Ако питаш други първо и с най много се разпродават балонерите и дирижаблите !
        Понякога са прави, но зависи кога. Моето лично мнение е следното :
        При корекция на основния тренд ( да кажем че е възходящ ) се случват здравословни корекции в обратна на тренда посока, дето им викат мечи капани и именно тогава се разпродават основно печеливши акции. При мечия тренд е като че ли обратно - бичите капани всъщност са купувани уж подценени хартии и хайде пак надолу.
        Затова мисля че щом се разпродават печелившите но и също отговарящи и на качествени ( според мои си измислени стандарти ) акции вероятно сме в корекция а не в обръщане на тренда. Съвпадайки с лоши новини като Русия - Украйна и решенията на Фед като че ли се получава перфектен мечи капан.
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
          Еха, добра ликвидност и тук и при Дрона. Нали за това голяма част от колегите мечтаеха - висока волатилност и ликвидност както на запад. Ами ето на - играйте. При Дрона разбирам че ще е много, ама много волатилна. Тук обаче не смятам така. Мисля си че който е изсипал вече го е направил или поне част от портфейла. Все пак акциите са малко и ако някой договорен фонд се е разделил с част от тях мисля че е за да отчете що годе прилична доходност пред вложителите си в края на първия месец от годината. Защо мисля така?
          Вижда се че първо се разпродават читави хартии следейки Атера и други.
          Ако питаш други първо и с най много се разпродават балонерите и дирижаблите !

Коментар

• Еха, добра ликвидност и тук и при Дрона. Нали за това голяма част от колегите мечтаеха - висока волатилност и ликвидност както на запад. Ами ето на - играйте. При Дрона разбирам че ще е много, ама много волатилна. Тук обаче не смятам така. Мисля си че който е изсипал вече го е направил или поне част от портфейла. Все пак акциите са малко и ако някой договорен фонд се е разделил с част от тях мисля че е за да отчете що годе прилична доходност пред вложителите си в края на първия месец от годината. Защо мисля така?
            Вижда се че първо се разпродават читави хартии следейки Атера и други.
            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от newager Разгледай мнение

... има buy wall ...
              Тук не говорим "койнски". Използвайте утвърдена пазарна и финансова терминология, ако искате хората да ви разбират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Само така ти се струва (на страха очите са големи - бъзикам се ) Всъшност след аукциона до момента са минали горе-долу толкова бройки, колкото на самия аукцион. изводите ги оставям на теб
                Изводите са, че има buy wall в която съм убеден, че половината от участниците тук са заявили:
                Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-01-26 at 13.57.17.png
Views:	2
Size:	5.5 КБ
ID:	3862337

Телефон бих оставил с удоволствие.

И хайде влез в новото десетилетие, създай един биткойн адрес и ми го дай. И аз с нещо да помогна.
                Attached Files

Коментар

ха мерси, кажи кои са интересните и какво очакваш, може и на лично.
                  Наименование и седалище на предприятията,
                  в които са инвестициите
                  Размер на инвестицията % в
                  капитала
                  1 „Плейграунд Енерджи“ ООД 440 000,00 лв. 30,18%
                  2 „Корс Дот“ ООД 834 000,00 лв. 7,93%
                  3 „ЕЙНДЖЪЛ БЕЙБИ“ ООД 391 000,00 лв. 18,18%
                  4 „Агнон“ ООД 49 000,00 лв. 7,92%
                  5 „Бизнесмап“ ООД/Kanbanize 1 730 000,00 лв. 13,81%
                  6 „А4Е“ ООД 893 000,00 лв. 11,41%
                  7 Content Insights, Inc. (US) 489 000,00 лв. 10,32%
                  8 Strawberry Energy London Ltd (UK) 391 000,00 лв. 8,57%
                  9 „3 ЕН 3“ ООД/ESCREO/ 664 000,00 лв. 15,18%
                  10 „Енхенсив РД“ АД 1 639 000,00 лв. 15,08%
                  11 „емБрейнТрейн“ ООД 235 000,00 лв. 9,52%
                  12 „Сенсика Текнолоджис“ ООД 1 394 000,00 лв. 19,45%
                  13 „Артери“ ООД 132 000,00 лв. 15,05%
                  14 "Майстер Плюс" ООД 149 000,00 лв. 17,00%
                  15 "Слоу Фууд Къмпани" ООД 34 000,00 лв. 7,00%
                  16 "Бизнессофт системи" 196 000,00 лв. 13,00%
                  17 "Джим Реалм Технолоджи" 196 000,00 лв. 18,00%
                  18 Мелиса Клаймънт 391 000,00 лв. 7,00%
                  19 Ай Грийtt 98 000,00 лв. 6,00%
                  20 Такси Ми 427 000,00 лв. 10,00%
                  21 Dronamics Global Limited (UK) 391 000,00 лв. 12,12%
                  22 Novalodgy Inc (US) 782 000,00 лв. 16,00%
                  23 Янадо ООД - лв. 22,03%
                  24 „Модулар“ ООД - лв. 8,00%
                  25 „Карет.ио“ ООД - лв. 8,00%
                  26 „Голдън Медия“ ООД - лв. 1,00%
                  27 "Адормо" ООД - лв. 13,00%
                  28 "Футбол Скаут" АД - лв. 11,00%
                  29 "Апизо" - лв. 10,00%
                  30 Мейл - лв. 1,00%
                  31 "Ветлауд" - лв. 12,00%
                  32 Кидамон - лв. 10,00%
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Портфейла на Илевън може да се види в отчетите. В екселския файл има колко им е инвестицията във всяка компания и колко % държат. Дронамикс Глобал е само една от компаниите и преди еуфорията около нея не беше най-интересната.
                    ха мерси, кажи кои са интересните и какво очакваш, може и на лично.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Портфейла на Илевън може да се види в отчетите. В екселския файл има колко им е инвестицията във всяка компания и колко % държат. Дронамикс Глобал е само една от компаниите и преди еуфорията около нея не беше най-интересната.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Само да напомня на нямащите, купувайте докато са паднали, че после да няма пак мрънкащи и изтървали влака !
                        А към злорадстващите по долу, който не може да носи на загуби най добре да не търгува на борсата !

Коментар

Другите им инвестиции са купени на набалончени нива телелинк, спиди и не помня третото -
                          ...БФБ и Смарт органик, но тук е друга тема.
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Само така ти се струва (на страха очите са големи - бъзикам се ) Всъшност след аукциона до момента са минали горе-долу толкова бройки, колкото на самия аукцион. изводите ги оставям на теб
                            Да, прав си, минали са под 10К. Аз наистина си мислех, че само вчера са около 20К.
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Груйче, продадените бройки след аукциона /вчера + днес/ са мисля десетки хиляди.
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Да де, ама то и Алтерко е само част от ИмПулса през Имвенчърите, ама ИмПулса го отнася при всеки спад на Алтерко.
                                Канибалите се надуха покрай листването на дрона, макар да имат и други дружества в кошницата.
                                ​​​​​​
                                Импулса е друга бира, там си имат честен частник, дето къса от залъка си, за да има за дребосъка. Същият е късал от залъка си и за Балонерко и е на особена почит сред адептите. Другите им инвестиции са купени на набалончени нива телелинк, спиди и не помня третото -за чий ми е да давам пари за нешо с 5 посредника, като мога да си го купя лично. Тук чак такава зависимост няма, а и канибалите винаги са наблягали на друготе проекти, а не на дрона, затова ми е интересно колко % от портфолиото им е дрона? Отделно самият дрон не е чак толкова зле на борсата, за да предизвика чак такъв спад тук

Коментар

Working...
                                X