IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой да им помогне да си качат отчета, аз не го отварям,- ...

Илевън Кепитъл АД-София
    Тримесечен отчет за четвърто тримесечие на 2022г.
    17:46
    Илевън Кепитъл АД-София представи тримесечен отчет за Четвърто тримесечие на 2022г.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
      По-полека де, с толкова на брой сделки и оборот да не вкарате канибала в Софикс?
      Ще ги изяде повечето иде ли там щото малко са хартиите а от фонда търсят големи сделки
      А не, спазват някаква субординация - вече дрънкат, че Неохима ще вкарват.
      Не може всички в софикс, Един по един !

Коментар

• По-полека де, с толкова на брой сделки и оборот да не вкарате канибала в Софикс?
        Ще ги изяде повечето иде ли там щото малко са хартиите а от фонда търсят големи сделки
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

юни, септеври и края
          Благодаря!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Както писах на това се надявам, трейдинга е в сметките на чичо и компания. Кога беше времето на вътрешарите/свързаните?
            юни, септеври и края, до тогава камиларя може и да е продал или сменил камилата

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

Всъщност наду го единствено майката Софарма,за да освободи повече кеш за Донев и Стоев ,които пък я помпят с него........дали няма да стане нещо подобно с Трейдинга
              Както писах на това се надявам, трейдинга е в сметките на чичо и компания. Кога беше времето на вътрешарите/свързаните?
              Част от тоя кеш мисля влезе и в Доверие...

Коментар

Що го продавате тоя трейдинг? Вярно, че чичо дразни с игричките си, но с тази лудница покрай ковида, трейдинга би трябвало да е на добра печалба. Понеже не следя фарма имотите, имате ли обяснение защо ги надуха?

Днес си върнах акциите в канибала и Алтерко. Да видим дали не съм избързал.
                Всъщност наду го единствено майката Софарма,за да освободи повече кеш за Донев и Стоев ,които пък я помпят с него........дали няма да стане нещо подобно с Трейдинга

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Батя и ти си прав ! Аз знам, че пропускам ползи, но и човек трудно си нарушава принципите ! Знаеш, че доверие лесно се губи, но трудно се печели ! Софарма и Софарма Трейдинг ми бяха от основните в портфейла и бях дългосрочен в тях заради дивидента ! Още му помня цитата на Чичо "ако някой иска дивидент да се насочи към Трейдинга" ! Лъжата му преди листването на Софарма в Полша за дивидента същата работа ! Донев прекалено много влияе на компаниите си с действията и изказванията си и това никак не ми харесва.
                  И ти си прав относно Донев.. за подвежданията, за влиянието му над котировките на компаниите.. именно затова кеширах хубавата си печалба в ДОХ, въпреки че вероятно акцията има още потенциал. Просто вече съотношението риск/полза не ми харесва.
                  И все пак, ако повече мажоритари на БФБ бяха коректни поне колкото Донев /с всичките му кусури/, БФБ щеше да е едно по-хубаво място, а ние още по-успешни и богати

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Здравко, едно от нещата които съм научил за тия 20 г. е, че емоциите и личното отношение не са приятели на добрия играч. Аз също се бях разочаровал от Чичо когато на една сбирка на мой въпрос за ДОХ ме беше "сапунисал" с прах Изи, което тогава още оцених като супер безперспективно и си казах "Е, ако това ще е ДОХ, не ме кефи - продавам". Е, продадох доста на 1,55 лв. /купени на 80 ст./, а само дни след това излезе новината за Молдиконбанк и ДОХ хвръкна. Боля ме една година, но го преодолях и последно отиграх яко 3,20 до 11,40-9,70. Прибрах мнооого тлъста печалба от това че не продължих да държа на ината и егото си
                    Не те поучавам какво да правиш ти. Достатъчно опитен и умен си... просто споделям
                    Батя и ти си прав ! Аз знам, че пропускам ползи, но и човек трудно си нарушава принципите ! Знаеш, че доверие лесно се губи, но трудно се печели ! Софарма и Софарма Трейдинг ми бяха от основните в портфейла и бях дългосрочен в тях заради дивидента ! Още му помня цитата на Чичо "ако някой иска дивидент да се насочи към Трейдинга" ! Лъжата му преди листването на Софарма в Полша за дивидента същата работа ! Донев прекалено много влияе на компаниите си с действията и изказванията си и това никак не ми харесва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Точно заради на чичката игрите и лъжите аз разпродадох всичко негово ! Нарочно не се включих и в Доверие, предпочитам да пропусна печалби, но в негова компания повече не участвам !
                      Здравко, едно от нещата които съм научил за тия 20 г. е, че емоциите и личното отношение не са приятели на добрия играч. Аз също се бях разочаровал от Чичо когато на една сбирка на мой въпрос за ДОХ ме беше "сапунисал" с прах Изи, което тогава още оцених като супер безперспективно и си казах "Е, ако това ще е ДОХ, не ме кефи - продавам". Е, продадох доста на 1,55 лв. /купени на 80 ст./, а само дни след това излезе новината за Молдиконбанк и ДОХ хвръкна. Боля ме една година, но го преодолях и последно отиграх яко 3,20 до 11,40-9,70. Прибрах мнооого тлъста печалба от това че не продължих да държа на ината и егото си
                      Не те поучавам какво да правиш ти. Достатъчно опитен и умен си... просто споделям

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

Аз си бях на 0 от януари до юли, но влязах на промоцията и пак съм към края,- движения важно е да е с профит
                        Да, ти си спекулант и в тези буйни времена на бързи врътки, трейдинга наистина не може да предложи нищо уникално. Разбирам те! Успех!

Днес видях, че всъщност съм купил 305 броя от 11С, а не 200. Ама пусто през 2 платформи цъкам и не мога да им хвана края. То не че са някакви пари /дори за мен/, но се подразних, че не знам с точност какво купувам
                        Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Продаде ли всичко което си намислил при Трейдинга или имаш още за продан?

Аз си бях на 0 от януари до юли, но влязах на промоцията и пак съм към края,- движения важно е да е с профит

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение

Това не знам, аз не го продавам. Според мен е една от най-мразените акции в момента /да не кажа най-мразената/. С всичките тъпотии /аптеки + Сърбия/ П/Е-те е 11. За неконсолидираното да не говорим. Може би половината от пазара я намразиха заради на чичо игрите, а останалата част я възприема /донякъде с право/ за гемия и предпочита да прибира бързи печалби от другаде.
                            Точно заради на чичката игрите и лъжите аз разпродадох всичко негово ! Нарочно не се включих и в Доверие, предпочитам да пропусна печалби, но в негова компания повече не участвам !

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение

Колега откога го разправяте това. Когато да надзърна, все подобни предупреждения четем. Нека продават хората, щом искат, а любимият израз на Гуйката беше "незнам де, ти си преценяш"
                              Прав си. Съжалявам. Във всеки пост вредя и то най-вече на себе си.
                              Поздрави и успех.
                              Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

Що го продавате тоя трейдинг? .
                                Това не знам, аз не го продавам. Според мен е една от най-мразените акции в момента /да не кажа най-мразената/. С всичките тъпотии /аптеки + Сърбия/ П/Е-те е 11. За неконсолидираното да не говорим. Може би половината от пазара я намразиха заради на чичо игрите, а останалата част я възприема /донякъде с право/ за гемия и предпочита да прибира бързи печалби от другаде.
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X