IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Да видим сега Енхенсив как ще се отчете.
    Заслужава си човек да е в джаза тук, за 0,20/акц. от;-
    5 „Бизнесмап“ ООД/Kanbanize 1 730 000,00 лв. 13,81%
    си е

Коментар

• Да видим сега Енхенсив как ще се отчете.
      Life won't wait for you.

Коментар

• „Илевън кепитъл“ АД получава дивидент от компания от портфейла си В изпълнение на решение на съдружниците да се разпредели печалбата за 2021 г. „Бизнесмап“ ООД изплати на „Илевън кепитъл“ АД дивидент в размер на 437 939.27 лева (четиристотин тридесет и седем хиляди деветстотин тридесет и девет лева и двадесет и седем ст.). Дружеството изплаща за втора поредна година дивидент на публичната компания.

Коментар

Тия двете не са от наш'те за съжаление.
          Следващите може да са от наще, важното е да се проправи пътеката.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
            Тия двете не са от наш'те за съжаление.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Валери Петров, председател на Съвета на директорите на Eleven Capital, "Светът е бизнес", 03.02.2022 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение

Абе да дам и аз моя номер да ми звънят от яхтата в такива моменти !
                Еее не може всеки, не си седял на точното коленце

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Не знам точно, но съм му много благодарен
                  Успях да взема 1 000 бр. на 12 , а преди това 500*16,20 и по - късно още бройки между 15 и 16
                  Затова е хубаво да има най-различни участници на пазара.. И да си си пред компа когато се отдадат подобни възможности
                  Абе да дам и аз моя номер да ми звънят от яхтата в такива моменти !

Коментар

Има ли яснота кой изсипа миналата седмица?
                    Не знам точно, но съм му много благодарен
                    Успях да взема 1 000 бр. на 12 , а преди това 500*16,20 и по - късно още бройки между 15 и 16
                    Затова е хубаво да има най-различни участници на пазара.. И да си си пред компа когато се отдадат подобни възможности

Коментар

Има ли яснота кой изсипа миналата седмица?
                      Горе-долу толкова, колкото кой купи на 12 лева Пропуснах ползи, като не се включих с 1000 броя на 15 кинта, но здраве да е - така или иначе тази компания не я разбирам и нямам идея колко ѝ е реалната стойност. Успех на всички тук!
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Има ли яснота кой изсипа миналата седмица?
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

В твоя телевизор е повредата
                          Повредата е в x3news. Много файлове, много кликания и масово не се отварят файлове в един или друг момент. Ако не стане от раз, то от дваж!
                          Иначе преоценили са инвестициите си, откъдето е и печалбата, и вече можем да стъпим на нещо по-актуално като информация.

Коментар

• http://www.x3news.com/download/?id=538535

Даа, "тази акция струва 12 лв., даа... 26 млн. активи, 15 млн. печалба..." Даа

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Не , сега и аз го отварям... 6/акц.
                              E. Печалба след облагане с данъци (Д - V) 2-0454 14 099 1 442
                              Last edited by inta53; 31.01.2022, 19:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
                                Някой да им помогне да си качат отчета, аз не го отварям,- ...

Илевън Кепитъл АД-София
                                Тримесечен отчет за четвърто тримесечие на 2022г.
                                17:46
                                Илевън Кепитъл АД-София представи тримесечен отчет за Четвърто тримесечие на 2022г.

Коментар

Working...
                                X