IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Илевън Кепитъл АД (11C)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Благодаря на ентусиастите тук. Успях да изляза с добра печалба. Като човек парил се /2008г./ от рецесия, минавам на кеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      BTW...като се прави "арбитраж" или се избира между акции на Илевън и акции на Дронамикс Капитал, следва да се имат предвид две неща:
      1. Делът на Илевън в Дронамикс Глобъл е и ще бъде много по-голям от този на ДроКапитал. Това ще доведе до много по-голяма сума в баланса на дружеството;
      2. Акциите издадени от Илевън са много по-малко от акциите издадени от ДроКапитал;
      Което значи, че много повече пари ще се разпределят към много по-малко акции....Вчера колегите бяха +11...днес засега са +8 .... Ние спим..

Нормално за "слонче" - по трудно се вдига

Коментар

• BTW...като се прави "арбитраж" или се избира между акции на Илевън и акции на Дронамикс Капитал, следва да се имат предвид две неща:
        1. Делът на Илевън в Дронамикс Глобъл е и ще бъде много по-голям от този на ДроКапитал. Това ще доведе до много по-голяма сума в баланса на дружеството;
        2. Акциите издадени от Илевън са много по-малко от акциите издадени от ДроКапитал;
        Което значи, че много повече пари ще се разпределят към много по-малко акции....Вчера колегите бяха +11...днес засега са +8 .... Ние спим..
        Life won't wait for you.

Коментар

• Айде...време е ....
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
            ...и последно единият от собствениците на илевън на събранието каза:”... не е въпроса дали дронамикс ще стане еднорог,а дали ще успее да стане компания от ранга на кока кола!”

Да де, дават им пари - ама те благородно не ги щат. Щото и дрон отнема, само едни гъсти дълги черни бради С гребенчета. За инвесторите.
            Така ви сапунисаха, че чак ми е драго - и ви е кеф кеф

Коментар

Как става объркане .... между тая тема и темата на братовчедите от ДроКепитъл....не знаех, че Илевън са бийм
              Той не знае, ти едва ли
              Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Хубаво е да обадят един уебинар скоро ... да се изкажат и за другите инвестиции.... имаме няколко много интересни компании.За съжаление тия в Илевън II май са по-добри от наш'те
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнение
                  Отдавна намила за бийм пазара.
                  Конкретика - никаква по фундамента
                  Как става объркане .... между тая тема и темата на братовчедите от ДроКепитъл....не знаех, че Илевън са бийм
                  Life won't wait for you.

Коментар

...и последно единият от собствениците на илевън на събранието каза:”... не е въпроса дали дронамикс ще стане еднорог,а дали ще успее да стане компания от ранга на кока кола!”
                    Ти така ше го хвърлиш в размисъл, че ще се бъгне....после от инвстора ще му спрат помошите защото не предизвиква кликове....
                    Life won't wait for you.

Коментар

• ...и последно единият от собствениците на илевън на събранието каза:”... не е въпроса дали дронамикс ще стане еднорог,а дали ще успее да стане компания от ранга на кока кола!”
                      Last edited by Scottie Pippen; 21.07.2022, 13:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Имат да взимат още от вас, затова така. Мислех, че е очевидно в тоя сегмент - особено след вдигането на тавана до 8млн.
                        Специално за немският сладур зададох този въпрос на събранието...отговорът беше “не планираме повече набиране на капитал на биим... войната увеличи интереса към новият рунд на дрона... предлагат ни много повече пари от колкото ни трябват”.... край на цитата!
                        Last edited by Scottie Pippen; 21.07.2022, 13:46.

Коментар

Кой е тоя сегмент?
                          Отдавна намила за бийм пазара.
                          Конкретика - никаква по фундамента
                          Я всегда буду твоим поводом напиться.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                            Имат да взимат още от вас, затова така. Мислех, че е очевидно в тоя сегмент - особено след вдигането на тавана до 8млн.
                            Кой е тоя сегмент?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Януари бях поствал табличката в темата за DRON-a: https://files.bg.cm/SAFEs.xlsx
                              Благодаря. А защо на евентуалния дялов инвеститор даваш цена 1,00? Тоест защо допускаш, че за 50 млн. евро ще си купи 50 млн. акции?

Коментар

Батя... за 24г. Трябва да си разбрал че в бг има 5 човека с обективно и точно мнение... аз не съм от тези пет... но страхливото консервативно и добро футболистче далеч не е от тези пет... за мое щастие познавам този добър човек!
                                ван Бастен..,ако беше дошъл на събранието щеше да имаш отговори а не да пишеш неща които Вече отучнихме... ти ако водиш преговори за рунд на оценка вероятно в небесата и нямаш право да споделяш какво би направил с лайците и кибици... човека не е обигран... пред всички му го казах на събранието че не се прави тъй... човека си взе бележка на събранието!

идеята ми бе за арбитража... но и на туй събрание ви нямаше...
                                груйка а ти мили мой си барометър за липса на усещане за хора борси...итн
                                Е, Пипън, все пак е научно доказано, че Футболерите сме по-тъпи от баскетболистите.... къде да се ръчкаме в топ 5 в каквото и да е....

Иначе обективно погледнато, в желанието си да ме обидиш ползваш две на теория различни квалификации ("страхлив" и "консервативен"), които обаче по отношение на намекът ти за инвестиционния ми профил, на практика казват едно и също нещо.... Просто едната ти квалификация е целенасочено агресивна и нападателна....

Колко си прав обаче, точно за тези ми анализи да правиш тези квалификации, обаче, е вече друг въпрос...

Като цяло в случая НЕ ставаше въпрос за преценка дали инвестирането в "бг дрона" или "иливън" трябва или не трябва да се прави, което евентуално би дефинирало възможността за търсене на квалификации по линия на противоположните "консервативен" <=> "рисков" или "страхлив" <=> "смел" инвеститор.

Анализите ми бяха единствено по отношение, коректно ли е цената на "бг дрон" да се определя за "fair" при оценка на глобалния дрон (1-я коментар) и влияе ли обема на издадените нови SAFE в оценката на инвестициите на БГ Дронамикс и Илевън (2-я коментар) или не е коректно....

Т.е. по отношение на анализа ми, не можеш да ме квалифицираш като "страхлив/консервативен" или "смел/рисков", а единствено като "Грешащ в анализа" или "Обективен/прав в анализа" !

Коментар

Working...
                                X