IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биодит АД (BDT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

В същите думи ги говорихте ипреди две години за оценката...но от дистанция на времето се доказа че не сте били прави...а и относно правата, човека каза вчера че са обещани за стратегически инвеститор...тъй че не тлчете много много зъби
    Нещо не го видяхме този стратегически инвеститор, всичко мина на дребно...ритейла пое като гледам..

Коментар

• Здравейте!

https://biodit.com/коста-мар-поднови...

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение

По мои сметки остават поне 4,5 милиона права
        Малко под 6 млн са минали

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
          Още 9 мил. права ли останаха за продажба? А крайната дата за търговия утре ли беше?
          По мои сметки остават поне 4,5 милиона права

Коментар

• Още в самото начало си бях казал че тук абсолютния мах. като цена на правата трябва да е 2 ст. Това че има двойкаджии по Математика или бързаци да си наместят 1 000 - та лева и купуваха права на безумните 8-9 ст. си е лично тяхна нужда от скъп урок по търговия на БФБ

Коментар

От обема се вижда кой продава
              Вече да

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

Софрониев - 10 065 788
                NEW EUROPE VENTURE - Люксембург - 910 343
                Имвенчър I - 398 434
                ЕЙЧ АР - 1 320 826

Имвенчър вероятно ще запишат, Ейч Ар част, а NEW EUROPE VENTURE предполагам не и Софрониев - не.
                Предполагам продава ЕЙЧ АР, а може и NEW VENTURE да е

Утре последно търговия.
                Засега са записани 190 хил. права.
                От обема се вижда кой продава

Коментар

Още 9 мил. права ли останаха за продажба? А крайната дата за търговия утре ли беше?
                  Софрониев - 10 065 788
                  NEW EUROPE VENTURE - Люксембург - 910 343
                  Имвенчър I - 398 434
                  ЕЙЧ АР - 1 320 826

Имвенчър вероятно ще запишат, Ейч Ар част, а NEW EUROPE VENTURE предполагам не и Софрониев - не.
                  Предполагам продава ЕЙЧ АР, а може и NEW VENTURE да е

Утре последно търговия.
                  Засега са записани 190 хил. права.

Коментар

Още 9 мил. права ли останаха за продажба?
                    Намаше ли голям играч да лапне всичко? Или ще се окаже дънна риба...

Коментар

• Още 9 мил. права ли останаха за продажба? А крайната дата за търговия утре ли беше?
                      Last edited by dex; 07.09.2022, 17:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Само че, на борсата грешките по Математика от 3-ти клас, се плащат скъпо
                        Мдаа, важно е да се учи Математика навреме, че после уроците в реална среда са много скъпи

Коментар

• Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение

Нещо за Биодит ще кажете ли, или да чета темата на Дронамикс?
                          Извинявам се. Дори бях помислил, че сме в темата на Дронамикс. За Биодит, мисля че дружеството е супер, но и в цената му си е вкаран сериозен растеж.

Коментар

• Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение

Е, кой съм аз да критикувам. Наистина искрено се надявам това да е най-голямата българска компания след няколко години. Има такъв потенциал. А за производството в Австралия, не че го пропуснах, просто не го отчитам като някакъв огромен напредък. Може и да греша. Все пак Дронамикс е клиента в отношенията с австралийците.
                            Нещо за Биодит ще кажете ли, или да чета темата на Дронамикс?

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Знам че нямаш търпение... но след декември можеш да си позволиш да критикуваш... пропускаш и производството в австралия
                              Е, кой съм аз да критикувам. Наистина искрено се надявам това да е най-голямата българска компания след няколко години. Има такъв потенциал. А за производството в Австралия, не че го пропуснах, просто не го отчитам като някакъв огромен напредък. Може и да греша. Все пак Дронамикс е клиента в отношенията с австралийците.

Коментар

Working...
                              X