Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Boicho Popov Разгледай мнениеЗапочна се
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнениеДнес е дебюта, успех на всички!
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Alterko-puska-i-ustroistvo-za-domashni-liubimci-myki-pet-227426/
сега остава да кажат, че това е отново уникален и единствен по вида си продукт на световният пазар....
аз лично се сбогувах с интереса си и доверието към тях.
предлагат копирани продукти на вече известни имена на пазара.
а това МайКи в действителност в Германия и Австрия нито един оператор не го предлага под това име, нито го популяризира.
както едно време с Виваком с притурката на Сирма за деца - Бийпър.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеКмете от какво си спечелил не знам, но акциите дори не се търгуват още, или смяташ евентуални бъдещи печалби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgkmeta Разгледай мнениеТоку що излезе това :
40 k - при прогноза от 10 к !!! - Явно тази коледа ще им добра ? Както се казва - честито на печелившите!
Коментар
-
40 000 !!!
Току що излезе това :
След успеха на MyKi Watch Алтерко пуска и устройство за домашни любимци - MyKi Pet
Продуктът е в продажба от днес и гарантира сигурността на домашния ви любимец с прецизна четворна локализация
1 ноември 2016 г., София. Първият български тракер за домашни любимци – MyKi Pet, вече е в продажба. Иновативното устройство е разработка на българския стартъп Алтерко Роботикс. След големия успех на детския GPS/GSM часовник MyKi, достигнал до над 40 000 поръчани бройки към момента и с увеличаващи се пазари всеки ден, днес компанията пуска на пазара MyKi Pet. Това е не само първият български тракер за животни, но и един от най-леките, налични на световните пазари в момента – тежи само 23 грама.
40 k - при прогноза от 10 к !!! - Явно тази коледа ще им добра ? Както се казва - честито на печелившите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от DarkStar Разгледай мнениеПо принцип има една мисъл в нашите среди - да се купува, когато другите са песимисти и да продаваш, когато другите са оптимисти... не е препоръка за нищо, просто тема за размисъл
Тук залога е като на call опция - може да загубим, но и да скочи цена 4-5 пъти за 2-3 години - особено ако се затвърди, че и She го харесват телекомите много (за продажба)
- 1 like
Коментар
Коментар