алтерко дръпна 2 милиона, сега и Чоки бърза да се закачи на шейната
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеКакто се вижда, конкуренцията е слаба ракия и Алтерко няма да имат никакви проблеми да наложат своите продукти.
пожелавам успех и печалби на инвестиралите тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеза почитателите на Алтерко и възможните им пийъри, с които да се прави сравнение:
www.gigaset.de
www.smartfrog.com
.
..
...
Коментар
-
за почитателите на Алтерко и възможните им пийъри, с които да се прави сравнение:
www.gigaset.de
www.smartfrog.com
.
..
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеето за сравнение само една продуктова гама, подобна на ши
Смарт хоум
а колко оше други подобни ги има в европа и по света ...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
ето за сравнение само една продуктова гама, подобна на ши
Смарт хоум
а колко оше други подобни ги има в европа и по света ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеТук бизнеса им не изглежда лош. Не съм се задълбочавал. Не участвах тъй като не можах да си отговоря на въпроса за каква сериозна инвестиция ще им стигнат тези пари и защо просто не изтеглиха кредит...?
Напълно съм съгласен с твоето мнение. С два милиона офис в чужбина не можеш да отвориш и да плащаш заплатата на работещите там, а камоли да налагаш продукти и то на няколко пазара в различни континенти. Супер несериозно беше това търсене на тези пари от борсата, най много да си ремонтират и обзаведат офисите у нас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеТук бизнеса им не изглежда лош. Не съм се задълбочавал. Не участвах тъй като не можах да си отговоря на въпроса за каква сериозна инвестиция ще им стигнат тези пари и защо просто не изтеглиха кредит...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеТук може и да има ръст в акцията. Вижте само какво е движението при Чайкафарма. Щом там този номер минава, значи и тук може да мине.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеТук може и да има ръст в акцията. Вижте само какво е движението при Чайкафарма. Щом там този номер минава, значи и тук може да мине.
това е булгаристанщина!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСамо хейтъри ли останаха в този форум?!
Много ви се "радвам", защото аз записах доста акции.
Вие си губете времето за безсмислени сравненияНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСамо хейтъри ли останаха в този форум?!
Много ви се "радвам", защото аз записах доста акции.
Вие си губете времето за безсмислени сравнения
Факт е че компанията прави ИПО в годината с най-слаби резултати от последните 3 години! Обаче очаква да се случат чудеса и догодина да са 3х по-печеливши!
Освен това пиър групата им е 2-3х по-евтина от тях, та се питам с какво толкова Алтерко са по-добри от някои от азиатските фирми в този бранш.
Теб примерно какво точно те привлече да купиш тук? Само недей да казваш, че си почитател на теорията за по-големия глупак (т.е. че има и по-заблудени инвеститори, които биха се подлъгали да купят акциите и на по-висока цена), защото това не е дългосрочна стратегия за инвестиции.
Коментар
Коментар