Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шелли груп АД (A4L)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Интересно ми е само, защо ги следиш
ако си пропуснал
Изменение от началото на годината 47.32%
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Е колега така е, сега ще потупка топката на едно място (консолидира) с по-малки обеми и така до следващата причина да се раздвижи по-осезаемо. Що се отнася до черния Петър, аз сега го играя, ама с тесте карти за черен Петър! Тук притеснения нямам, компанията се развива добре в посока развитие на дистрибуционните канали, като ще бъде още по-добре да намерят точните хора за Великобритания, ама чакаме! Продуктовата линия се развива още по-добре.
Парите от БФБ накъде сте решили да ги насочвате към Белгия или Австралия? ама може да ми отговорите в темата за портфолио, за да не се спами тази темаdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Е, облизва се под асмата, то е ясно
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Интересно ми е само, защо ги следиш
ако си пропуснал
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеIBKR показва 497 броя, еднорогът нещо го мързи да тича днес пак.
ако си пропуснал
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнениеIBKR показва 497 броя, еднорогът нещо го мързи да тича днес пак. Междувременно, пуснах едни 2700 бройки с БФБ. Черен Петър някой играл ли е като малък?
Парите от БФБ накъде сте решили да ги насочвате към Белгия или Австралия? ама може да ми отговорите в темата за портфолио, за да не се спами тази тема
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Споко, плащам си данъците, включително авторски права за алфата. Ти плащаш ли си данъците?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Е готов си за фонд мениджър !Не знам какво общо има тук КФН, но НАП може и да се позаинтересува от теб !
destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Ти мен не ме мисли, +181.38% вече. По-скоро се притеснявай за КФННе знам какво общо има тук КФН, но НАП може и да се позаинтересува от теб !
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Колега, тук пропуска е Ваша грешка. Този заем бе коментиран на едно общо събрание и обявен публично, по спомен цената беше около 26-27лв тогава, без да съм сигурен. Другата грешка, която сте допуснал според мен е, че дори и в изказвенето си сега не се ръководите от фундамента на компанията, а от някакви външни шумове. Заема беше половин милион, а пазарната капитализация беше половин милиард, колко да е променило нещо?
.... а и ако никой не продаваше на онези нива, как щях да си допълвамимате една почерпка от мен на следващото общо събрание
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Милиона може много бързо да го направи, ако съдим по желанието му да стане меринджей !
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...8A%D1%80/page4
Как да стана портфолио мениджър?
15.05.2025, 18:45
Аз съм близо до топ 1% сред финансовите блогъри в света според ТипРанкс, имам над 800 анализа в SA като там съм водил и собствена инвестиционна група преди да стана съавтор на Microcap Review с около 70 плащащи членове, в момента съм с над 7,000 последователи само там, IBKR показва 165.62% доходност за почти три години и 19.47% YTD. Не че инвестирам от само три години, занимавам се с това от 2007г, просто бях излязал от пазара по едно време за да купувам имоти.
https://www.tipranks.com/experts/bloggers/gold-panda
https://seekingalpha.com/author/gold-panda
[ATTACH=CONFIG]n4271501[/ATTACH]
И напоследък започнах да се замислям - възможно ли е да стана портфолио мениджър с този трак рекърд? И ако да, как? Едва ли мога просто да пиша на някой в да кажем Елана или Карол и да им пратя trading statement и линк за SA с надеждата, че ще ме поканят на среща. Някакви съвети, инвестори?
Attached Filesdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubbydestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение.... Голямата част продадох на 22 лв, малко преди избухването, точно защото нямах информация, че Алтерко са дали на Експат заем.
....
.... а и ако никой не продаваше на онези нива, как щях да си допълвамимате една почерпка от мен на следващото общо събрание
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Bse - 0.0 (зиро) акции дотук за деня, това според теб е ликвидно дружество....ц.ц...,много
Доверие горе долу същата история , оборот 250 лв.
Телелинк - 5000 лв оборот
Черен Петър отсекъде
Шели дотук на БФБ - 200 000 оборот,
След 10г като докараш до първия борсов милион пак кажи какви са ти станали критериите за ликвидност..., че изписа страници колкото за Ана Каренина, но все недомислици, а тук истината ти бяга все повече, Вай вай
https://forum.investor.bg/forum/%D0%...8A%D1%80/page4
Как да стана портфолио мениджър?
15.05.2025, 18:45
Аз съм близо до топ 1% сред финансовите блогъри в света според ТипРанкс, имам над 800 анализа в SA като там съм водил и собствена инвестиционна група преди да стана съавтор на Microcap Review с около 70 плащащи членове, в момента съм с над 7,000 последователи само там, IBKR показва 165.62% доходност за почти три години и 19.47% YTD. Не че инвестирам от само три години, занимавам се с това от 2007г, просто бях излязал от пазара по едно време за да купувам имоти.
https://www.tipranks.com/experts/bloggers/gold-panda
https://seekingalpha.com/author/gold-panda
[ATTACH=CONFIG]n4271501[/ATTACH]
И напоследък започнах да се замислям - възможно ли е да стана портфолио мениджър с този трак рекърд? И ако да, как? Едва ли мога просто да пиша на някой в да кажем Елана или Карол и да им пратя trading statement и линк за SA с надеждата, че ще ме поканят на среща. Някакви съвети, инвестори?
Attached Filesdestroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
- 1 like
Коментар
Коментар